Formació

Programa 30 Plus

Programa 30 PLUS.

PRESENTACIÓ

El programa 30Plus té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació d’atur que tinguin 30 anys i més, proporcionant-los, entre d’altres recursos, la formació i les competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Per tal de fomentar l’ocupació d’aquest col·lectiu el programa ofereix ajudes a les empreses per a la contractació dels participants.

Podeu demanar més informació sobre el programa o els ajuts als tècnics i tècniques del programa, a través del correu electrònic (30plus@l-h.cat), trucant al telèfon 93 403 2569 /93 402 6006 o dirigint-vos presencialment al departament del 30 plus ubicat al Centre de Promoció Econòmica de Carretera del Mig, 85-87, 08907, L’Hospitalet del Llobregat.

REQUISITS PER A LES EMPRESES


  • Es prioritza les empreses o entitats de L’Hospitalet
  • Compliment de la LISMI, de les obligacions tributàries i de la Llei de política lingüística, així com de les obligacions i requisits que estableix la normativa que regula el contracte utilitzat.
  • Complir la Llei 31/1995 de prevenció de riscos laborals i l’obligació de respectar la igualtat de tracte i d’oportunitats, i l’obligació de prevenir i detectar possibles casos d’assetjament sexual.
  • No haver acomiadat treballadors en els darrers tres mesos per acomiadament improcedent o nul per l’òrgan judicial.
  • Presentar la sol·licitud de les subvencions i la documentació requerida en el termini establert i segons model normalitzat.

L’empresa i  l’Ajuntament signaran un conveni de col·laboració per a la implementació del Programa 30 PLUS.

PERSONES CONTRACTADES

  • Persones desocupades majors de 30 anys  de L’Hospitalet participants del programa 30 Plus.
  • Persones registrades a l'Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d'ocupació en situació d'atur abans del contracte.

CONTRACTES


  • Contractes celebrats abans de l’1 d’agost de 2019, i que siguin d'un mínim de 6 mesos, màxim 9 mesos, de temps complet o temps parcial, no inferior al 50% de la jornada ordinària.

30 PLUS TREBALLADORS -BUSQUES FEINA?

30 PLUS EMPRESA- AJUDES A LA CONTRACTACIÓ 

 

  • Guia de Formació Professional
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal