1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

  • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Programa Accelera el creixement

PROGRAMA DE SUPORT A EMPRESES AMB ALT POTENCIAL DE CREIXEMENT

6a edició

Accelera el Creixement és un programa adreçat a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho. La finalitat és identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial de 5 anys o més.

Es farà una selecció de les 50 empreses inscrites amb més potencial de creixement i, en cas que la vostra empresa sigui seleccionada, tindrà l’oportunitat d’accedir durant 9 mesos a més de 70 hores de formació i d’assessorament “in company” amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització i equip directiu, entre d’altres. En aquest sentit, el cost del programa és de 5.200 euros per empresa, dels quals l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Les candidatures es poden presentar fins el 5 de juny de 2017 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa, podeu consultar el díptic, la web, el vídeo promocional o bé contactar directament amb els tècnics de l’Oficina de Serveis a l’empresa Fran Fernández (ffernandezm@l-h.cat / 934036945) i Conxa Díaz (mcdiaz@l-h.cat / 934026952) o amb Annabel Cuatrecases de PIMEC al correu acuatrecases@pimec.org o al telèfon 934964571.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)