1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

  • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Programa Accelera el creixement

PROGRAMA DE SUPORT A EMPRESES AMB ALT POTENCIAL DE CREIXEMENT

7a edició

Accelera el Creixement és un programa adreçat a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho. La finalitat és identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial de 5 anys o més.

Es farà una selecció de les empreses inscrites amb més potencial de creixement i, en cas que la vostra empresa sigui seleccionada, tindrà l’oportunitat d’accedir durant 9 mesos a més de 70 hores de formació i d’assessorament “in company” amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització i equip directiu, entre d’altres. En aquest sentit, el cost del programa és de 5.200 euros per empresa, dels quals l’empresa només paga 500 euros + IVA.

La 7ª edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per PIMEC i Diputació de Barcelona, entra en la fase decisiva de selecció. Fins al 4 de juny de 2018 les empreses de l’Hospitalet que s’hi vulguin acollir poden presentar candidatura. Es tracta d’un programa dirigit a PIMES, de mínim 3 treballadors i 5 anys de vida, que porta a terme un pla de creixement a la recerca d’objectius com l’augment de facturació i l’accés a nous mercats.
Per presentar sol·licitud cal omplir el FORMULARI EN LÍNIA o dirigir-se a Gornal Activa, un dels Centres Locals de Suport a l’Empresa del programa. Les empreses paguen 605 euros, IVA inclòs, menys del 12% del cost real del programa.

El formulari en línia cal enviar-lo a: acuatrecases@pimec.org


Per a més informació del programa, podeu consultar la web o bé contactar directament amb el tècnic de l’Oficina de Serveis a l’Empresa Fran Fernández (ffernandezm@l-h.cat / 934036945) o amb Annabel Cuatrecases de PIMEC al correu acuatrecases@pimec.org o al telèfon 934964571.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)