1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

  • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Empresa

Treball, Talent i Tecnologia (TTT)

Nova economia a L'H: Apropant empreses i persones en l'era digital. 

Emmarcat en el programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia) i finançat per la Diputació de Barcelona

Objectius

El Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) té com a objectiu acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

La finalitat es promoure el Treball digne, la millora del Talent local i el creixement sostenible de la ciutat mitjançant la Tecnologia.

Beneficiaris

-Empreses i associacions empresarials relacionades amb la cadena de valor del sector de la Salut i les seves empreses auxiliars que es trobin en alguna d'aquestes situacions:

  • Empreses amb necessitat d’iniciar processos de digitalització o transformació tecnològica amb afectació al seu personal.
  • Empreses en procés de digitalització, amb necessitat de perfils amb capacitat d’utilitzar tecnologia per fer tasques realitzades, fins el moment, de forma tradicional.
  • Empreses ja digitalitzades amb necessitats de nous perfils professionals especialitzats.

-Persones en recerca de feina i persones en actiu (treballant i que busquin una millora laboral) interessades en empreses de la cadena de valor definida.

Àmbit d'actuació:

Polígons d’Activitat Econòmica Districte Econòmic i Carretera del Mig.

Persones en recerca de feina i en actiu (treballant i que busquin una millora laboral) empadronades al municipi de L'Hospitalet de Llobregat.

-Línies d’actuació:

  • Línia 1. Anàlisi i diagnòstic: identificar i analitzar les necessitats de les persones i empreses per definir accions concretes adaptades a la realitat de cada territori.
  •  Línia 2. Relacions, col·laboracions i aliances per desenvolupar el pla: fer partícip tot el teixit socioeconòmic en les accions a realitzar, creant una estratègia coordinada i cohesionada.
  • Línia 3. Desenvolupament competencial de les persones: realitzar itineraris de millora de l’ocupabilitat actual i potencial de les persones, de forma preventiva i proactiva, amb el propòsit de disminuir la bretxa tecnològica, millorar l’ocupabilitat, facilitar la inserció laboral en llocs de treball de qualitat.
  • Línia 4. Impuls de la capacitat productiva i transformació del teixit empresarial: acompanyar a les empreses a (re)definir nous models de negoci sostenibles, inclusius i més competitius per minimitzar l’impacte de la crisi ocasionada per la COVID-19 i acompanyar les empreses en el procés de digitalització i transformació tecnològica.

DURADA DEL PROGRAMA: Fins a desembre del 2022.

Com participar-hi:

En el moment actual, el projecte es troba en la fase d’anàlisi i diagnòstic del teixit empresarial.
Una vegada definides les actuacions, es compartirà tota la informació i es farà difusió on s’explicarà com inscriure’s a les accions més adients segons el perfil.

No obstant, si ets una empresa interessada, pots posar-te en contacte amb la tècnica del programa Meritxell Gabarro (mgabarro@l-h.cat) o trucant al 93 403 20 61.

Si estàs buscant feina i tens inquietuds per formar-te en temes digitals t'oferim orientació professional i itineraris de formació d'acord amb les necessitats de les empreses. 

Per a més informació, pots adreçar-te al nostre tècnic d’orientació i formació Venanci Fonfría (vfonfria@l-h.cat) o bé trucant al 934032561.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal