1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

 • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Notícies

 • 20/04/2017

  Gornal Activa  impulsa una trobada de dones que treballen  en diferents empreses del sector tecnològic de L’Hospitalet.

  Veure imatge de Gornal Activa  impulsa una trobada de dones que treballen  en diferents empreses del sector tecnològic de L’Hospitalet. (nova finestra)
  L’Alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín  i la  Regidora de Turisme i Desenvolupament  Econòmic, Rocio Ramírez,  s’han reunit  al centre municipal de Gornal Activa amb un grup  de dones de la ciutat que  treballen en diferents responsabilitats empresarials dins de l’àmbit tecnològic.

  En la trobada  s’ha fet una posada en comú sobre la situació de la dona en l’entorn empresarial tecnològic, propostes i accions sobre com incrementar la presència de les dones en  aquest sector i una valoració global del programa que va impulsar la passada edició el Mobile World Congress  2017, Women4Tech.
   
 • 19/04/2017

  S’obre el procés de selecció del programa NODEL’H: Innovació en l’Ocupació, que impulsa l’Ajuntament de l’Hospitalet.

  S’adreça a  persones de més de 45 anys  per millorar l’ocupabilitat
  Veure imatge de S’obre el procés de selecció del programa NODEL’H: Innovació en l’Ocupació, que impulsa l’Ajuntament de l’Hospitalet. (nova finestra)

  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic ha obert el  termini d’inscripció  del  procés de selecció per participar en el programa d’innovació en l’ocupació del projecte NODEL’H, que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet per millorar l’ocupabilitat de les persones mitjançant accions d’empoderament en la recerca de feina i validació de competències.
  El programa pretén acreditar l’experiència professional i conèixer empreses interessades en contactar amb candidats per a processos de selecció mitjançant accions de networking.

  Per poder participar s’ha de tenir més de 45 anys, estar en situació  d’atur, inscrit a l’Oficina de Treball de L’Hospitalet i disposar d’experiència en les famílies professionals  d’administració i oficines, edificació  i  obres públiques, transports i comunicació, i comerç.

  La inscripció es pot fer a través del web: www.dinamitzaciolocallh.cat, o  per mail a l’adreça: innovadors@l-h.cat, o trucant al telèfon: 93 403 60 50
 • 06/04/2017

  S’inicia el programa “Mentoring per a joves” que impulsa la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet

  Forma part del projecte  Youth Business International
  La Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic ha iniciat el programa “Mentoring per a Joves”,  emmarcat en la iniciativa Youth Business International, seleccionant quatre projectes emprenedors que seran tutelats per quatre mentors en les primeres etapes dels seus negocis: Senza Tatto, Moto Store, Theranens, i Comeet Bcn.

  Youth Business International és un programa que compta amb la col•laboració de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona. El seu objectiu principal és donar suport a joves emprenedors i emprenedores, de 18 a 35 anys  que ja hagin encetat el seu negoci, mitjançant la figura del mentoratge.

  Els mentors i les mentores ofereixen als joves la seva experiència, coneixements i bagatge en el món empresarial, amb l’objectiu que puguin tenir una persona pròxima i amb experiència que els guiï  en el seu projecte emprenedor. Aquesta col•laboració  té una durada d’un any.

Agenda

 • del 25 d'abril al 11 de maig, dimarts i dijous de 10h a 14h

  Eines per emprendre i vendre

  SEMINARI ADREÇAT A EMPRENEDORS
  Veure imatge de Eines per emprendre i vendre (nova finestra)
  En aquest curs aprendràs com vendre el valor del teu producte o servei, trobar els clients que el desitgen, tractar de fidelitzar-los i aconseguir resultats econòmics.
 • Dijous, 27 d'abril, a les 10h

  10 coses ++ que els autònoms han de saber

  RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de 10 coses ++ que els autònoms han de saber (nova finestra)
  Activitat formativa que té com a objectiu continuar aprofundint en la problemàtica del treball autònom, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que són necessàries que coneguin.
 • Dijous, 4 de maig, a les 10h

  Imatge personal + actitud = influència i venda

  FORMACIÓ RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de Imatge personal + actitud = influència i venda (nova finestra)
  Sessió que pretén analitzar la influència i el paper de la imatge en la carta de presentació, la identitat i la marca personal, conèixer la comunicació de la imatge personal professionalment i saber gestionar la pròpia imatge perquè jugui a favor per poder assolir objectius.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)