1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

 • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Notícies

 • 16/03/2017

  Alumnes de l’Institut Provençana de L’Hospitalet realitzen un taller de prototipatge a Gornal Activa

  Els alumnes de l’Institut Provençana han visitat l’equipament municipal de Gornal Activa amb la finalitat de realitzar un taller de prototipatge  i treballar els reptes plantejats per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’empresa GGR Gelabert, en el marc del projecte Innolab, que inicia d’aquesta manera la tercera fase.

  El taller pretén transformar una  idea en un prototip, treballar els aspectes principals del projecte i  fer uns esbossos per tal de poder-los presentar i validar-los amb l’entitat que ha formulat el repte.  Amb les observacions rebudes, es podrà crear un prototip més detallat.

  A aquesta sessió ha assistit la Directora Comercial de l’empresa GGR Gelabert.

  La tercera edició d’Innolab es va iniciar el passat mes d’octubre i  finalitzarà el mes de maig de 2017.
 • 15/03/2017

  L'Ajuntament de L’Hospitalet i Fundació MAPFRE recolzen les pimes i autònoms amb ajudes per a la contractació d'aturats

  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Rocío Ramírez,  i el Director Territorial de la Fundació MAPFRE a Barcelona, Francisco Cordobés, han presentat avui, dimecres 15 de març, a  Gornal Activa, les línies d'ajudes econòmiques que tant el municipi com aquesta entitat posen a la disposició de petites i mitjanes empreses, i autònoms perquè contractin  persones en situació de desocupació.

  L'Ajuntament de L’Hospitalet ha presentat el “LH Fem Empresa”, un programa per atorgar ajudes econòmiques per al foment de la contractació de persones en situació de desocupació amb l'objectiu de fomentar l'ocupació i l'adquisició de competències professionals i consolidar el teixit empresarial i comercial de L’Hospitalet. La subvenció consisteix en el finançament de com màxim el 50% del cost laboral de les persones contractades, per a contractes de durada d' entre 6 i 12 mesos. El període per presentar les sol•licituds està obert des d'inici d'any i finalitza el 31 de març.

  Per accedir a aquestes ajudes les empreses hauran de complir una sèrie de requisits entre els quals destaquen tenir la condició de petita o mitja empresa i tenir la seu social, delegació o un centre de treball en el terme municipal de L’Hospitalet o a l'àrea metropolitana de Barcelona.
 • 08/03/2017

  L’Ajuntament obre els terminis per atorgar ajuts econòmics a l’autoocupació i a la contractació en empreses

  L’H emprèn i L’H fem empresa, projectes per fomentar l’autoocupació, millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur i desenvolupar el teixit empresarial
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert els terminis per atorgar ajuts econòmics per al foment de l’autoocupació i la contractació de persones en situació d’atur en empreses en el marc dels projectes municipals L’H emprèn i L’H fem empresa, respectivament. Aquest programa compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques municipals 2016-2019.

   Les sol•licituds per a les dues línies ja es troben obertes a la seu electrònica del web de l’ajuntament de L’Hospitalet: www.l-h.cat

Agenda

 • Dimecres, 29 de març, de 10h a 13h

  El millor emplaçament per ubicar el meu negoci

  RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de El millor emplaçament per ubicar el meu negoci (nova finestra)
  Aquest taller, eminentment pràctic, ensenya diferents tècniques senzilles i eficaces que permeten avaluar i decidir el millor indret per ubicar qualsevol tipus d’activitat empresarial. Al final de la sessió, l’alumnat sabrà com avaluar diferents alternatives d’emplaçament per el seu negoci i, per tant, poder minimitzar el risc davant una decisió tan important.
 • del 3 al 7 d'abril, de 10h a 14h

  Emprendre amb èxit a L'Hospitalet

  SEMINARI PER EMPRENEDORS
  Veure imatge de Emprendre amb èxit a L'Hospitalet (nova finestra)
  Sessió adreçada a persones emprenedores que ja tenen la idea de negoci i necessiten enllestir el projecte empresarial amb urgència
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)