1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

 • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Notícies

 • 19/01/2017

  Gornal Activa acull un taller en el marc de Programa  INNOLAB 3

  Han participat alumnes de l’Institut Provençana de L’H


  Alumnes de l’Institut Provençana de L’Hospitalet  van visitar, ahir dimecres 18 de gener,  l’equipament municipal de Gornal Activa, amb la finalitat de realitzar un taller de creativitat i treballar els reptes plantejats per l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, i l’empresa GGR Gelabert, en el marc del programa Innolab3.

  A la sessió han assistit el CEO i la Directora  Comercial de l’empresa GGR Gelabert.

  Els reptes que han acceptat els alumnes de l’Institut Provençana són:  com crear un punt de trobada físic i/o virtual, de caràcter permanent, entre tots els agents que operen l’economia social i solidària a la ciutat; i buscar solucions per reciclar centenars de tones de moqueta utilitzada als estands de la Fira Granvia.

  Amb aquesta activitat comença la segona etapa del programa Innolab3, després d’una fase d’exploració prèvia dels dos reptes, amb l’objectiu de generar idees innovadores i disruptives, amb una tècnica basada en l’anàlisi de les característiques del repte i la identificació de les necessitats dels usuaris.

 • 14/12/2016.  

  Gornal Activa acull una nova sessió de mentoria per a definir un Pla d’Innovació empresarial .  

  S’adreça a una empresa del sector químic de la ciutat .  
  Gornal Activa, ha acollit  avui, dimecres 14 de desembre, una nova sessió de mentories per a la Innovació, enquadrada en el Projecte NODE IND-NOVACIÓ LH, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic.

  En aquesta sessió han participat la totalitat de la plantilla de l’empresa  del sector del químic, JAURENA ART,  una PIME industrial fundada el 1933 a Barcelona i instal•lada a L’Hospitalet des de l’any 1996. L’objectiu de la sessió és vincular i  sumar  els seus treballadors al procés d’innovació que l’empresa vol implantar.

  L’activitat forma part de les accions de mentoria personalitzades en innovació que, dins del Pla “NODE L’H: Creació d’un entorn territorial per a la innovació a L’Hospitalet “, s’estan realitzant a tres empreses de la ciutat, dues del sector del metall i una tercera del sector químic, per tal de definir i implantar un pla d’innovació..  
 • 24/11/2016.  

  L’Ajuntament planteja un repte als estudiants d’FP en el marc del programa Innolab .  

  Gelabert Gestión de Residuos, empresa ubicada a la ciutat, també hi participa amb un repte .  
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha formulat un repte als estudiants de centres educatius de formació professional de la ciutat i d’altres municipis del Baix Llobregat, en el marc de la tercera edició del programa Innolab, en el qual participen 11 administracions locals i empreses i 12 centres educatius, entre els quals hi ha l’Institut Provençana de L’Hospitalet.
  El repte municipal es concreta en “Com crear un punt de trobada físic i/o virtual, de caràcter permanent, entre tots els agents que operen l’economia social i solidària a la ciutat?”.

  D’aquesta manera, es pretén impulsar l’economia social i solidària, un dels objectius del Pla d’actuació municipal 2016-19, per sensibilitzar la ciutadania envers aquesta forma de desenvolupament econòmic, posar en contacte tots els agents que operen en aquest sector i fomentar la participació i la implicació dels joves en la millora de la ciutat..  

Agenda

 • del 10 de gener al 10 de febrer

  Programa Joves x Emprendre

  Ajuntament de L'Hospitalet - Cambra de Barcelona - Fons Social Europeu
  DATA D'INICI 10 DE GENER DE 2017
  Veure imatge de Programa Joves x Emprendre (nova finestra)
  Tens entre 16 i 29 anys? Vols rebre una formació de primera classe, que et servirà per emprendre, avui o dintre d'un temps, o bé millorarà les teves possibilitats de trobar feina? Si estàs inscrit al Programa de Garantia Juvenil, aquesta és la teva oportunitat per encetar una activitat econòmica amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet i la Cambra de Comerç de Barcelona!
 • Dijous, 9 de febrer, 13 a 15h

  La revolució de les comunicacions mòbils. 3a edició

  La tecnologia al servei de la salut i la recerca mèdica
  Veure imatge de La revolució de les comunicacions mòbils. 3a edició (nova finestra)
  Jornada adreçada a les persones que treballen en el sector de la salut i la recerca mèdica  per tal de conèixer  les novetats i experiències empresarials que s'estan portant a terme a través de la tecnologia  per millorar la salut de les persones i avançar en la investigació mèdica.

   Jornada  impulsada per l'Ajuntament de L'Hospitalet i GSMA, empresa organitzadora del Mobile World  Congress 2017, amb la col·laboració de l'Hospital Universitari de Bellvitge, l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i el Departament de Salut.

  INSCRIPCIONS
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)