1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

 • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Notícies

 • 24/02/2017

  El Reactable i l’OvalSound ofereixen una demostració musical i tecnològica a l’Escola de Música-Centre de les Arts

  Aquesta sessió tanca el programa La revolució de les comunicacions mòbils, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA
  Veure imatge de El Reactable i l’OvalSound ofereixen una demostració musical i tecnològica a l’Escola de Música-Centre de les Arts (nova finestra)
  “Aprenem a fer música amb l’OvalSound i el Reactable” és l’activitat que ha tingut lloc avui i que ha consistit en una festa musical i tecnològica a l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet. D’aquesta manera es dona per finalitzat el programa La revolució de les comunicacions mòbils, impulsat per la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA, empresa organitzadora del Mobile Word Congress 2017.

  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, ha assistit a aquesta darrera jornada acompanyada d’alumnes de l’Escola de Música-Centre de les Arts, en la qual  hi ha hagut demostracions musicals del Reactable i de l’OvalSound,  dos instruments que combinen música i tecnologia per a la seva posada en escena.
 • 22/02/2017

  “Start-ups d’èxit i com aprofitar la informació per vendre més”, una jornada adreçada als comerciants i emprenedors de L’Hospitalet

  És la quarta jornada del programa La revolució de les comunicacions mòbils que impulsa l’Ajuntament conjuntament amb GSMA
  Comerciants i  persones emprenedores de L’Hospitalet han assistit avui, 21 de febrer, a la quarta de les jornades del programa La revolució de les comunicacions mòbils, que impulsa la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb GSMA, empresa que gestiona el Mobile World Congress 2017.

  L’activitat:“Start-ups d’èxit i com aprofitar la informació per vendre més” ha comptat amb una demostració dels projectes de dues start-ups d’èxit vinculades al sector del comerç i l’hostaleria: Wipiip, amb “L’aparell que et fa la llista de la compra, i la compra!”, a càrrec del seu fundador, Víctor Sala, i l’start-up Last peanut, amb “Aconsegueix la reserva impossible”, amb la presència de Richard Calvo. També s’ha fet una xerrada a càrrec de Rafael Jimenez de l’start-up Adinton, que ha fet la ponència “Big Data & Machine Learning al servei de l’empresa”.

  L’acte ha comptat amb la presència de les regidores de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, i de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez.
 • 16/02/2017

  Tecnologia punta presentada al MWC 2017 per als estudiants de L’Hospitalet

  Alumnes dels centres Jaume Balmes, Pedraforca i Provençana han assistit a la jornada   Cecilio Angulo, amb robòtica social; Esther Hierro, amb l’aprenentatge a través del joc, i Mery Glez, amb realitat augmentada, són els participants
  L’alcaldessa Núria Marín ha donat avui la benvinguda als nois i noies dels centres educatius de L’Hospitalet Jaume Balmes, Pedraforca i Provençana que han assistit a la segona de les jornades del programa La revolució de les comunicacions mòbils: Tecnologies puntes presentades al Mobile World Congress 2017.

  L’acte ha tingut lloc al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i ha comptat amb les ponències de Cecilio Angulo, professor de la UPC, “Robòtica social”; Esther Hierro, de l’empresa Marinva, amb la proposta “Jugant la gent aprèn”, i finalment, Mery Glez, de l’empresa Geogaming, amb “Realitat augmentada”. Tots tres han fet presentacions participatives que han buscat la complicitat dels joves assistents.

  Marín ha convidat els estudiants a impregnar-se de “l’esperit Mobile” i els ha animat “a continuar cultivant aquest interès que teniu pel món de les telecomunicacions i les noves tecnologies aplicades a dispositius mòbils i aprofitar tot el ventall de possibilitats que ens ofereixen”.

  Aquest programa és una iniciativa de l’Ajuntament de L’H, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, amb la col•laboració de GSMA, empresa organitzadora del Mobile World Congress 2017, i té com a objectius fer extensives als ciutadans de L’Hospitalet les darreres novetats que s’estan produint en tecnologia i comunicacions mòbils, així com la seva aplicació en diferents àmbits.

Agenda

 • Dimarts, 28 de febrer, 10 a 14h

  La reforma fiscal 2015: com afecta a autònoms i al petit empresariat?

  PROGRAMA RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de La reforma fiscal 2015: com afecta a autònoms i al petit empresariat? (nova finestra)
  Activitat formativa que explica als participants els aspectes fiscals més destacables de l’anomenada Reforma Fiscal 2015, amb especial incidència a les novetats introduïdes per a professionals emprenedors, autònoms, empresariat individual, etc. Aquesta reforma suposa un nou tractament fiscal per a les pimes.
 • del 6 de març al 29 de maig, dilluns de 17h a 20h

  English 4 U

  FORMACIÓ PER EMPRENEDORS/ES
  Veure imatge de English 4 U (nova finestra)
  Curs per aconseguir les habilitats bàsiques de la llengua anglesa, conèixer i dotar als participants d’expressions i de terminologia específica de l’àmbit comercial i empresarial, i millorar i ampliar l’ús de les estructures gramaticals, així com la comprensió i l'expressió oral i escrita.
 • Dijous, 9 de març, 10 a 14h

  Com fomentar les habilitats comercials

  PROGRAMA RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de Com fomentar les habilitats comercials (nova finestra)
  L'objectiu de l'activitat és dotar d'eines, coneixements i habilitats als participants per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei, i que coneguin les fases de venda i les tècniques per ser més proactius i fer millors tancaments.
 • Dimarts, 14 de març, 16 a 20h

  Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica

  PROGRAMA DE FORMACIÓ RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica (nova finestra)
  Es busca compartir conceptes bàsics sobre la utilització de les tres eines, introduir els mecanismes per facilitar-ne la implantació, explicar el seu funcionament i aconseguir que els participants vegin els avantatges d’emprar-les a les seves organitzacions.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)