1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 20/03/2018

  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació per afavorir el comerç de la ciutat
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va anunciar en el decurs del Ple extraordinari de l’estat de la ciutat, del 16 de març, que a la tardor estarà enllestit el Pacte local pel comerç, una proposta que va sorgir ara fa un any, a iniciativa del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya i que ja s’està treballant. “Es tracta d’un sector de gran rellevància econòmica per a la ciutat, que exerceix com a element de cohesió social i territorial que cal preservar”, va dir l’alcaldessa.

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació que des de l’administració i les entitats sectorials es duran a terme per afavorir un model comercial òptim per a la ciutat i garantir el seu creixement. La Comissió de Comerç, Mercats i Restauració de l’Àrea de Promoció Econòmica serà l’encarregada de desenvolupar el document que inclourà propostes concretes per al futur del sector.
 • 05/03/2018

  El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes

  MES DE QUARANTA ESTABLIMENTS PARTICIPARAN  EN L’ESDEVENIMENT D’ENGUANY
  Veure imatge de El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes (nova finestra)
  La preparació de la ruta gastronòmica Primavera de tapes 2018 ja està en marxa.  Els més de quaranta establiments participants a la ja tradicional activitat gastronòmica han presentat les seves creacions culinàries al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • 12/12/2017

  La campanya de Nadal de comerç a L’Hospitalet convida a explorar i comprar a la ciutat.

  Fira de Nadal i Reis,  i activitats tradicionals a tots els barris de  L’Hospitalet  
  La regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet inicia la campanya de Nadal del comerç de la ciutat que porta per lema “A L’H tenim un comerç d’un altre planeta”. L’objectiu de la campanya és el de promoure el comerç local de proximitat, -un sector cabdal en el desenvolupament econòmic de la ciutat i d’ocupació, i element de cohesió social i territorial-, durant un dels períodes més destacats de vendes per aquest sector.

  Entre les activitats programades destaca la V Fira de Nadal i Reis que s’instal•larà a la rambla de la Marina, del 13 de desembre al 7 de gener, amb la participació de 30 parades d’artesans.

  Els  dies previs al Nadal i fins al 7 de gener, als diferents barris de la ciutat s’organitzaran les activitats més tradicionals per a aquesta època: tió popular, visites del Pare Noel i patges reials, i trenets de Nadal. Als barris de Pubilla Cases i Can Sera  s’organitza un pessebre vivent, del 16 al 30 de desembre, al carrer del Molí.  El 16 de desembre es faran, a més, sortejos de lots de vi i pernil als barris del Centre i Sant Josep; el 23 de desembre, el segon concurs de dolços nadalencs organitzat per l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases i Can Serra;  i es repartiran participacions per al sorteig  de  Nadal també a càrrec de l’Associació  de comerciants de Pubilla Cases i Can Serra,  per comprar a les botigues associades.

  Els mercats municipals realitzaran durant aquest període diverses activitats de Nadal amb sortejos de paneres, lots de Nadal i regals, i organitzaran música en viu, animació nadalenca i altres activitats pròpies del Nadal. El Mercat de Bellvitge organitza fins al 20 de desembre una recollida d’aliments de caràcter solidari que es lliurarà a la Fundació la Vinya per a la seva distribució.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)