1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 23/02/2017

  “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

  Del 24 al 26 de febrer, 15 establiments ofereixen tapes a 2’5 euros acompanyades d’una beguda
  Per primer cop se celebra enguany la “Ruta de las Tapas Andaluzas”, una activitat emmarcada en les jornades commemoratives del Dia d’Andalusia, amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la ciutat a través de la seva oferta gastronòmica.

  La iniciativa que està impulsada per l’Àrea Municipal de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació se celebrarà del divendres 24 de febrer fins al diumenge 26. Un total de  15 establiments de la ciutat oferiran una tapa típica d’Andalusia, al preu de 2’5 euros, acompanyada d’una copa de vi, cervesa o refresc.

  Aquesta ruta gastronòmica se suma a les que ja organitza l’Ajuntament al llarg de l’any durant les Festes de Primavera, les festes majors dels barris i a la tardor amb una proposta de platillos gastronòmics.
 • 03/02/2017

  Gallina Blanca Foodservice i Serhs Distribució uneixen esforços per ajudar les famílies més desfavorides de l'Hospitalet de Llobregat

  Sota el lema “La Gran Recepta Solidaria” i en col•laboració amb Creu Roja i L’Ajuntament de L’Hospitalet, les dues companyies oferiran ajuda alimentaria a més de 500 persones sense recursos de la localitat
  La divisió de restauració de Gallina Blanca i Serhs Distribució s’han unit per primera vegada en una iniciativa solidaria per ajudar a les famílies en risc d’exclusió social de L’Hospitalet (Barcelona), seu on està ubicada la companyia líder en el sector de la alimentació. La iniciativa ha comptat amb la col•laboració de L’Ajuntament de L’Hospitalet i Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat.

  L’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha visitat l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació on avui s’ha portat a terme l’acció, acompanyada de la presidenta de la Creu Roja de L’Hospitalet, Dolores Ruiz i de la directora de Comunicació Corporativa de GBfoods, Montse Carbó.

  Núria Marín  ha volgut agrair la implicació de les dues companyies en aquest projecte social i ha destacat la professionalitat del Centre de Formació d’Hostaleria Municipal. “Aquesta iniciativa és un exemple més del que es pot aconseguir quan des de diferents àmbits (ciutadania, món social, agents econòmics, institucions...) ens unim per assolir un objectiu; en aquest cas l'atenció de les necessitats dels més desafavorits”.
 • 07/12/2016.  

  La Farga acull el Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet .  El nou espai d’oci familiar s’instal•la a L’H des d’avui i fins al 8 de gener . .  

  Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha obert les portes a La Farga. Els 8.500 m2 del recinte firal acullen diferents activitats lúdiques, infantils i esportives des d’avui i fins el pròxim 8 de gener. Aquest parc nadalenc el promouen La Farga i AP Productions, amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  L’alcaldessa Núria Marín, que ha visitat avui el Kaliu Park, considera que “amb activitats com aquesta, fem més participatives i alegres les festes de Nadal a L’Hospitalet. Volem continuar sumant sinergies entre els sectors públic i  privat per trobar noves oportunitats. Així, oferim activitats d’oci per a la ciutadania i, alhora, afavorim el teixit econòmic local”. Núria Marín ha posat en valor l’excel•lent ubicació de la Farga com a espai de centralitat i ben comunitat amb transport públic, i ha recordat que “aquest mateix recinte ja havia acollit fa unes dècades les activitats de Firajoc, també coincidint amb el Nadal”.

  El Kaliu Park aplega activitats d’oci, diversió i entreteniment per a tots els públics. Des d’un rocòdrom inflable, karts ecològics, taller de maquillatge, taller de robòtica —gràcies a l’empresa hospitalenca Nubótica—; un arbre màgic, que parla i explica contes; un pou dels bons desitjos, en un suggeridor Bosc Encantat, o la Festa d’Aigües —a càrrec d’Aigües de Barcelona—, entre moltes altres activitats..  

Agenda

 • del 9 al 26 de març

  Quintotapa L'Hospitalet

  Veure imatge de Quintotapa L'Hospitalet (nova finestra)
  Quarta edició de la ruta de tapes pels barris del Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep , en què es pretén donar protagonisme als productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada com el calçot.

  Hi participen 36 bars i restaurants que han elaborat 55 propostes  amb quinto de cervesa + tapa Km0 per 3€  o quinto de cervesa + tapa de la casa per 2'5€.

  Quintotapa L'Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)