1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 12/04/2017

  La ruta  gastronòmica Primavera de Tapes s’estén pels barris de L’Hospitalet

  Del 20 al 23 d’abril, tapes a 2,5 euros, acompanyades de canya de cervesa, copa de vi, refresc o aigua.   El Mercat Municipal del Centre organitza una nit de tapes el dissabte 22 d’abril.
  Coincidint amb la celebració de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, el proper dijous 20 d’abril  i fins al diumenge 23 d’abril,  se celebra  la ruta gastronòmica Primavera de Tapes, una activitat impulsada per la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, i el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet per dinamitzar la restauració i la gastronomia local, amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

  Aquesta sisena edició té com a novetat la participació dels bars i restaurants  guanyadors de les diverses rutes de tapes dels barris de Pubilla Cases, la Florida, Sant Josep, Santa Eulàlia i Bellvitge; a més d’una gran participació dels establiments del Centre i Sant Josep.  En total, 41 establiments que han elaborat una tapa especial per a aquests dies que, acompanyada d’una canya de cervesa,  copa de vi, refresc  o aigua, tindrà un preu de 2,5 euros. A més, novament per a aquesta edició, els  restaurants dels hotels Porta Fira, Hesperia Tower i SB Plaza Europa se sumen a la ruta del Primavera de Tapes.
 • 27/03/2017

  Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga

  El certamen ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica
  La fira de la cervesa artesana ha assolit una xifra rècord de visites, més de 32.000 assistents, a la seva primera edició al recinte firal de L’Hospitalet, que s’ha fet de divendres a diumenge. La Barcelona Beer Festival, que fins ara s’havia fet en diferents espais de la ciutat veïna, ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica amb diferents propostes per combinar amb la cervesa. Al certamen es van presentar fins a 500 tipus de cervesa de tot el món.
 • 23/02/2017

  “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

  Del 24 al 26 de febrer, 15 establiments ofereixen tapes a 2’5 euros acompanyades d’una beguda
  Per primer cop se celebra enguany la “Ruta de las Tapas Andaluzas”, una activitat emmarcada en les jornades commemoratives del Dia d’Andalusia, amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la ciutat a través de la seva oferta gastronòmica.

  La iniciativa que està impulsada per l’Àrea Municipal de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació se celebrarà del divendres 24 de febrer fins al diumenge 26. Un total de  15 establiments de la ciutat oferiran una tapa típica d’Andalusia, al preu de 2’5 euros, acompanyada d’una copa de vi, cervesa o refresc.

  Aquesta ruta gastronòmica se suma a les que ja organitza l’Ajuntament al llarg de l’any durant les Festes de Primavera, les festes majors dels barris i a la tardor amb una proposta de platillos gastronòmics.

Agenda

 • del 20 al 23 d'abril

  Primavera de Tapes 2017

  Veure imatge de Primavera de Tapes 2017 (nova finestra)
  Ruta gastronòmica del programa L'Hospitalet de Tapes per 41 establiments de la ciutat, que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors conjuntament amb el Centre de Formació d'Hostaleria de l'Ajuntament de L'Hospitalet. 

   Del 20 al 23 d'abril,  vine i degusta una tapa acompanyada d'una canya de cervesa o copa de vi, o refresc o aigua per 2'5€.

  Participa en el concurs de la Tapa més Popular, escollint la tapa que més t'agradi, i guanya una nit d'hotel per a dues persones i  sopars en restaurants d'hotel i del Centre de Formació d'Hostaleria municipal.

  Consulta el programa i les bases del concurs.
 • del 20 al 23 d'abril

  Fires d'artesans

  Comerç
  Veure imatge de Fires d'artesans (nova finestra)
  Fires d'artesans amb motiu de les Festes de Primavera de L'Hospitalet.

  Del 20 al 23 d'abril s'instal·laran artesans d'arreu a la rambla de la Marina, entre els carrers de Cobalt i  avinguda del Carrilet; i a la rambla Just Oliveras, entre els carrers de Provença i Josep Tarradellas i Joan.

Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)