1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 24/11/2016.  

  “Per Nadal compra a un dels nostres! L’H. Bons comerciants, millors veïns”   .  

  És l’eslògan de la campanya de comerç de Nadal Les associacions de comerciants organitzen un Black Friday demà divendres i dissabte .  
  L’Ajuntament de L’Hospitalet engega aquest divendres 25 de novembre la campanya de comerç de Nadal que porta per lema “Per Nadal compra a un dels nostres! L’H. Bons comerciants, millors veïns”, amb l’objectiu de donar impuls durant el període nadalenc al comerç de proximitat de la ciutat, un sector important de creixement econòmic i de foment de l’ocupació a L’Hospitalet.

  Entre les activitats programades destaca la IV Fira de Nadal i Reis que s’instal•larà a la rambla de la Marina, del 17 de desembre al 8 de gener. També, les botigues tornen a sortir al carrer. Al barri de Collblanc, el 26 de novembre i el 17 de desembre, al carrer de Francesc Layret; al Centre i Sant Josep, el 10 i 11 de desembre, a la plaça de l’Ajuntament, i a Bellvitge, el diumenge 18 de desembre, a la rambla de la Marina, davant del Merca-2 Bellvitge.

  Els dies previs al Nadal i fins al 8 de gener, als diferents barris de la ciutat s’organitzaran les activitats més tradicionals per a aquesta època: tió popular, visites del Pare Noel i patges reials, i trenets de Nadal. El barri de Pubilla Cases, a més, organitza un pessebre vivent, del 16 al 30 de desembre, al carrer del Molí.  Abans de finalitzar l’any i com ja és tradició, l’Home dels Nassos es passejarà pels barris de la ciutat; es faran sortejos de lots de vi i de pernil als barris del Centre i Sant Josep; s’organitzarà un concurs d’aparadors i guarniments de Nadal al barri de la Florida;  una xocolatada popular a Can Serra, el 5 de gener;  i sortejos de compres gratuïtes al barri de Pubilla Cases, com a iniciativa de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases i Can Serra.

  Black Friday

  Finalment, divendres, 25, i dissabte, 26 de novembre, les associacions de comerciants de la ciutat organitzaran un Black Friday amb descomptes als clients de les botigues associades..  
 • 26/07/2016.  

  10 bars i restaurants de L’H, premiats en les rutes gastronòmiques L’Hospitalet de tapes que es fan als barris .  

  Hi han participat 79 establiments, que han servit 33.000 tapes   Un programa que té per objectiu impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet .  
  Avui s’han lliurat els premis als deu establiments guanyadors del programa municipal L’Hospitalet de tapes, que es du a terme als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida. Amb aquest programa, que promou l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament, es pretén impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet.

  En aquesta nova edició de L’Hospitalet de tapes hi han participat un total de 79 establiments que optaven a premis en les categories de la tapa i servei de qualitat, escollits per un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, que han degustat les 79 propostes. També s’han lliurat els premis en la categoria de la tapa més popular, triats per votació ciutadana durant les rutes.

  Al barri de Sant Josep, els bars i establiments guanyadors han estat Bar Riotinto, per la tapa i servei de qualitat, i Bar Toni, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa i servei de qualitat ha estat el restaurant This&That Co., i de la tapa més popular, l’Ekimae Sushi. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa i servei de qualitat han estat El Otro Lado, Taver i Bar Segovia 1960, respectivament. Bar Vera a Can Serra, Granja Bar Marín a Pubilla Cases i Bar Bárbara a la Florida han guanyat per la tapa més popular..  
 • 04/07/2016.  

  La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop de  500 establiments comercials i entitats .  

  79 bars i restaurants  participen en les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de tapes .  
   
  Aquest cap de setmana ha finalitzat la 8a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que ha tret al carrer prop de 500 establiments comercials i entitats.

  La campanya, que enguany portava com a lema “Les botigues de L’Hospitalet sempre donen la talla”, va arrencar el passat 21 de maig al barri de Sant Josep. Bellvitge va fer la Festa del Comerç el 28 de maig; Santa Eulàlia  i el Centre van celebrar la jornada el 4 de juny, Collblanc-la Torrassa  i  Can Serra,  l’11 de juny; Pubilla Cases el 18; i finalment, la  Florida,  el passat dissabte 2 de juliol, amb un format  de tarda-nit  per adaptar l’horari a la resta d’activitats proposades amb motiu de la festa major.

  La Festa del Comerç ha comptat amb la col•laboració dels districtes, les entitats i les associacions de comerciants de la ciutat.

  .  

Agenda

 • del 25 de novembre de 2016 al 8 de gener de 2017

  Pessebre vivent, home dels nassos.  

  Veure imatge de Activitats Nadal (nova finestra)
  Diversos actes i iniciatives nadalenques que es portaran a terme en els mesos de desembre i gener en diferents barris de la ciutat..  
 • del 26 de novembre de 2016 al 8 de gener de 2017

  Fires i botigues al Carrer.  

  Activitats de Nadal 2016-17.  
  Veure imatge de Fires i Botigues al Carrer (nova finestra)
  Nadal als carrers amb la IV Fira de Nadal i Reis, a la rambla de la Marina. També botigues al carrer a Collblanc, al Centre i Sant Josep, a Bellvitge, i a la rambla de la Marina..  
 • del 10 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017

  Pare Noël, Patge Reial i Cagatió popular.  

  Activitats de Nadal 2016-17.  
  Veure imatge de Activitats Nadal (nova finestra)
  Diversos actes i iniciatives nadalenques per rebre al Pare Noël, al Patge Reial i fer cagar al tió que es realitzaran en els mesos de desembre i gener en diferents barris de la ciutat de L’hospitalet del Llobregat..  
 • del 10 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017

  Trenet de Nadal.  

  Activitats de Nadal 2016-17.  
  Veure imatge de trenet de nadal (nova finestra)
  Una altra manera de conèixer el barri, amb un trenet que circula pels carrers més cèntrics dels barris de la ciutat. Aquí podeu consultar els horaris..  
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)