1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 18/05/2016.  

  La 8a Festa del Comerç de L’Hospitalet s’inicia al barri de Sant Josep dissabte, 21 de maig .  

  “Les botigues de L’H sempre donen la talla” és el lema de la campanya per mostrar la qualitat dels productes   Sant Josep de Tapes 2016 se celebrarà del 19 al 22 de maig amb la participació de 15 establiments .  
  El barri de Sant Josep inaugura, el proper  dissabte 21 de maig, la 8a Festa del Comerç, en què les botigues i els comerços d’aquest barri sortiran al carrer i mostraran una variada i àmplia gamma de productes.

  La Festa del Comerç, a més, proposa activitats i tallers per a tota la família, fires d’artesans i actuacions promogudes per les entitats dels barris des de les 10 fins a les 21 hores.

  El lema de la campanya d’enguany és “Les botigues de L’H sempre donen la talla”, amb què es vol posar l’èmfasi en la qualitat dels productes que es comercialitzen a la ciutat.

  Ruta gastronòmica de Sant Josep de Tapes 2016

  Les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de Tapes també arriben a diversos barris de la ciutat. Del 19 al 22 de maig, el barri de Sant Josep celebrarà la tercera edició de Sant Josep de Tapes, en què participaran 15 restaurants i bars d’aquest barri, que oferiran una tapa d’elaboració pròpia acompanyada d’una canya de cervesa, got de vi o refresc per 2,5 euros, durant els dies de celebració de la ruta..  
 • 26/04/2016.  

  Èxit de la Primavera de Tapes 2016, amb 51.500 tapes servides durant les festes .  

  Bona acollida, un any més, de les fires comercials de cervesa artesana, ceràmica i artesania .  
  Del 21 al 24  d’abril, un total de 35 establiments de la ciutat han participat  en la ruta gastronòmica Primavera de Tapes 2016, que ha servit 33.500 tapes. A aquesta xifra cal sumar les més de 18.000 racions que es van servir durant la nit de dissabte al Mercat del Centre, dintre de la Nit de Tapes al mercat, i que fan un total de 51.500 tapes de la ruta gastronòmica que proposava l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
  Durant tot el cap de setmana, més de 6.000 persones han gaudit de la 4a edició de la Fira de productors de cervesa artesana, en la qual han participat 10 productors de cervesa i  3 empreses de menjar.
  La rambla de la Marina també ha acollit del 21 al 24 d’abril la 4a edició de la Fira de la ceràmica, amb la presència de 8 ceramistes nacionals i internacionals, i la Fira d’artesans, amb 84 parades, que han aplegat molta gent a la rambla de la Marina..  
 • 15/04/2016.  

  L’Ajuntament de L’Hospitalet  impulsa una nova edició del Primavera de Tapes .  

  Hi participen 36 establiments i el Mercat Municipal del Centre, que farà una nit de tapes   Del 21 al 24 d’abril, tapes a 2,5 euros, acompanyades de canya de cervesa, copa de vi o refresc .  
  El proper dijous 21 d’abril torna a L’Hospitalet la ruta gastronòmica Primavera de Tapes, una activitat impulsada per l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet per impulsar la restauració i la gastronomia local, amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

  L’activitat, emmarcada dins de les Festes de Primavera de la ciutat, tindrà lloc del 21 al 24 d’abril i hi participaran 36 establiments que han elaborat una tapa especial per aquests dies que, acompanyada d’una canya de cervesa o copa de vi o un refresc, tindrà un preu de 2,5 euros. A més, el Mercat Municipal del Centre oferirà la nit de dissabte una nit de tapes fins a les 24 hores.

  Durant el Primavera de Tapes es posen en marxa tres concursos diferents. El primer va destinat als establiments participants, que opten a quatre guardons: la tapa més popular, escollida pel públic; la tapa més saborosa; la tapa més creativa, i la tapa i servei de qualitat. Els altres dos van adreçats als ciutadans: el de la tapa més popular, en el qual hauran de triar la seva tapa preferida mitjançant una butlleta de participació, i el concurs de fotografia, a través de la pàgina de Facebook LHospitaletdetapes.

  Entre els ciutadans que hi participin se sortejaran diversos premis: un sopar per a dues persones al restaurant Spiral de l'Hotel Porta Fira, una nit d'hotel i esmorzar per a dues persones a l'Hotel SB Plaza Europa i tres menús-degustació per a dues persones al restaurant del Centre de Formació d'Hostaleria de l'Ajuntament de L’Hospitalet..  

Agenda

 • 28 de maig, 10 a 21h

  La Festa del Comerç a Bellvitge.  

  Veure imatge de Cartell de la Festa del Comerç a Bellvitge (nova finestra)
  Festa del comerç al barri del Bellvitge. La rambla de la Marina s'omplirà de botigues al carrer, activitats per a grans i petits, tallers, jocs d'animació i fira d'artesans..  
 • del 2 de juny al 5 de juliol, 15:30 h

  Comerç a les xarxes socials.  

  CURS INTEGRAT AL PROGRAMA DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2015-2016.  
  Veure imatge de Comerç a les xarxes socials (nova finestra)
  Complert curs de 30 hores de durada, amb l'objectiu principal de dotar els assistents d'eines i estratègies per competir en el complex món de les vendes i el comerç on-line. Aquesta iniciativa forma part del Programa de Formació Contínua per a persones ocupades, cofinançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i organitzat per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.
  .  
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)