1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 26/07/2016.  

  10 bars i restaurants de L’H, premiats en les rutes gastronòmiques L’Hospitalet de tapes que es fan als barris .  

  Hi han participat 79 establiments, que han servit 33.000 tapes   Un programa que té per objectiu impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet .  
  Avui s’han lliurat els premis als deu establiments guanyadors del programa municipal L’Hospitalet de tapes, que es du a terme als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida. Amb aquest programa, que promou l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament, es pretén impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet.

  En aquesta nova edició de L’Hospitalet de tapes hi han participat un total de 79 establiments que optaven a premis en les categories de la tapa i servei de qualitat, escollits per un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, que han degustat les 79 propostes. També s’han lliurat els premis en la categoria de la tapa més popular, triats per votació ciutadana durant les rutes.

  Al barri de Sant Josep, els bars i establiments guanyadors han estat Bar Riotinto, per la tapa i servei de qualitat, i Bar Toni, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa i servei de qualitat ha estat el restaurant This&That Co., i de la tapa més popular, l’Ekimae Sushi. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa i servei de qualitat han estat El Otro Lado, Taver i Bar Segovia 1960, respectivament. Bar Vera a Can Serra, Granja Bar Marín a Pubilla Cases i Bar Bárbara a la Florida han guanyat per la tapa més popular..  
 • 04/07/2016.  

  La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop de  500 establiments comercials i entitats .  

  79 bars i restaurants  participen en les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de tapes .  
   
  Aquest cap de setmana ha finalitzat la 8a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que ha tret al carrer prop de 500 establiments comercials i entitats.

  La campanya, que enguany portava com a lema “Les botigues de L’Hospitalet sempre donen la talla”, va arrencar el passat 21 de maig al barri de Sant Josep. Bellvitge va fer la Festa del Comerç el 28 de maig; Santa Eulàlia  i el Centre van celebrar la jornada el 4 de juny, Collblanc-la Torrassa  i  Can Serra,  l’11 de juny; Pubilla Cases el 18; i finalment, la  Florida,  el passat dissabte 2 de juliol, amb un format  de tarda-nit  per adaptar l’horari a la resta d’activitats proposades amb motiu de la festa major.

  La Festa del Comerç ha comptat amb la col•laboració dels districtes, les entitats i les associacions de comerciants de la ciutat.

  .  
 • 29/06/2016.  

  8a Festa del Comerç i ruta gastronòmica al barri de la Florida .  

  Els comerços sortiran al carrer de cinc de la tarda a una de la nit   19 bars i restaurants participen en la ruta gastronòmica amb tapes  i consumició a 2,5 euros   L’avinguda de Miraflores serà una festa lúdica amb música i restauració .  
  El barri de la Florida celebra, el dissabte 2 de juliol, la 8a Festa del Comerç en què les botigues i els comerços sortiran a l’avinguda de Miraflores per mostrar una variada i àmplia gamma de productes. Amb aquesta activitat es tanca la 8a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, que es va iniciar el passat 21 de maig al barri de Sant Josep i que ha itinerat per Bellvitge, Santa Eulàlia, el Centre, Collblanc-la Torrassa, Can Serra i Pubilla Cases.

  En aquesta darrera proposta, l’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, i els comerciants del barri han proposat modificar l’horari d’obertura, per adaptar-se al període estival i integrar la Festa del Comerç amb altres activitats de la Festa Major del barri. Així, enguany els comerços sortiran al carrer de cinc de la tarda a una de la nit.

  Amb aquest motiu, la Regidoria del Districte de Pubilla Cases y la Florida promou a la mateixa avinguda de Miraflores, la primera edició de Miraflowers Beach, una activitat lúdica en què es recrearà l’ambient estival de platja i  on hi haurà música i  gastronomia, de sis de la tarda a una de la nit, a càrrec de quatre restaurants de la ciutat. L’activitat compta amb  la supervisió gastronòmica i la coordinació del restaurant This&That Co. de L’Hospitalet.

  La campanya de promoció del comerç a la Florida coincideix també amb la celebració de La Florida de Tapes, una ruta gastronòmica on 19 establiments del barri oferiran una tapa d’elaboració pròpia acompanyada d’una canya de cervesa, got de vi o refresc per 2,5 euros,  del dijous 30 de juny al diumenge 3 de juliol..  

Agenda

 • de l'1 al 29 d'octubre

  Mes dels mercats.  

  Veure imatge de Mes dels mercats (nova finestra)
  De l'1 al 29 d'octubre, activitats als mercats municipals de L'Hospitalet. Inauguració del nou  Mercat de la Florida: 1 d'octubre a partir de les 11h. Demostració de cocteleria als vuit mercats municipals. Mercats al carrer a l'avinguda de Torrent Gornal, el dissabte 22 i el diumenge 23 d'octubre. Nits de tapes als mercats del Centre, dissabte 15 d'octubre; i del Torrent Gornal, dissabte 22 d'octubre. Esmorzar de cullera al Mercat de Santa Eulàlia.  dissabte 29 d'octubre.

  .  
 • del 15 al 29 d'octubre

  Nits de tapes als mercats i esmorzar de cullera.  

  Mes dels Mercats.  
  Veure imatge de Nits de tapes als mercats i esmorzar de cullera (nova finestra)
  Els mercats del Centre i del Torrent Gornal faran nits de tapes, els dissabtes 15 i 22 d’octubre, respectivament. També el Mercat de Santa Eulàlia proposa una activitat gastronòmica per al dissabte 29 d’octubre amb un esmorzar de cullera entre les 10 i les 12 h.
  .  
 • del 28 d'octubre al 27 de novembre

  A la tardor, Platillos!.  

  Gastronomia i formació.  
  Veure imatge de A la tardor, Platillos! (nova finestra)
  Del 4 al 27 de novembre

  Vine i degusta els platillos que han elaborat vint restaurants de la ciutat i els còctels de quatre cocteleries al preu de 4 €, acompanyats d'una beguda.

  Pots participar en el concurs del Platillo de L'Hospitalet, votant pel platillo que més t'agradi i guanyar premis de nits d'hotel i esmorzar als hotels Porta Fira, SB Plaza Europa i Fira Congress, un menú a l'hotel Hesperia Tower i un menú al Centre de Formació d'Hostaleria de L'H.

  Els restaurants opten a premis per l'elaboració del Platillo més saborós, mes creatiu, al servei de qualitat; i el Platillo de L'Hospitalet, per votació ciutadana..  
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)