1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 15/06/2016.  

  8a Festa del Comerç i ruta gastronòmica al barri de Pubilla Cases .  

  18 bars i restaurants oferiran una tapa acompanyada d’una consumició a 2,5 euros .  
  El barri de Pubilla Cases celebra el proper dissabte, 18 de juny, la 8a Festa del Comerç, en què les botigues i els comerços sortiran al carrer de Marcel•lí Esquius i a l’avinguda de Severo Ochoa per mostrar una variada i àmplia gamma de productes. La Festa del Comerç proposa, a més,  activitats i tallers per a tota la família, fires d’artesania i actuacions promogudes per les entitats dels barris des de les 10 fins a les 21 h.

  Fins ara la Festa del Comerç ja s’ha celebrat als barris de Sant Josep, Bellvitge, Santa Eulàlia, el Centre, Collblanc-la Torrassa i Can Serra; i finalitzarà el proper dissabte 2 de juliol a la Florida.

  La campanya de promoció del comerç a Pubilla Cases coincideix amb la celebració de la seva festa major i de la ruta gastronòmica Pubilla Cases de Tapes, on 18 establiments del barri oferiran una tapa d’elaboració pròpia acompanyada d’una canya de cervesa, got de vi o refresc per 2,5 euros, des del dijous 16 al diumenge 19 de juny..  
 • 09/06/2016.  

  La 8a Festa del Comerç arriba als barris de Can Serra i Collblanc-la Torrassa, dissabte, 11 de juny .  

  Tercera edició de Can Serra de Tapes, amb la participació de 12 bars i restaurants   El Mercat de Santa Eulàlia celebra una nit de tapes dissabte, 11 de juny .  
  Els barris de Can Serra i Collblanc-la Torrassa celebraran dissabte, 11 de juny, la 8a Festa del Comerç, en què les botigues i els comerços sortiran al carrer  mostrant una variada i àmplia gamma de productes. La Festa del Comerç proposa, a més, activitats i tallers per a tota la família, fires d’artesans i actuacions promogudes per les entitats dels barris des de les 10 fins a les 21 hores.

  La campanya de promoció del comerç en aquests dos barris coincideix amb la celebració de les seves festes majors i de la ruta gastronòmica Can Serra de Tapes, on 12 establiments del barri oferiran una tapa d’elaboració pròpia acompanyada d’una canya de cervesa, got de vi o refresc per 2,5 euros, des del dijous 9 fins al diumenge 12 de juny.

  Per la seva banda, el Mercat Municipal de Santa Eulàlia organitzarà, el mateix dissabte 11, una nit de tapes de 20 a 24 hores..  
 • 02/06/2016.  

  La 8a Festa del Comerç arriba al barri de Santa Eulàlia i el Centre, dissabte 4 de juny .  

  Segona edició de Santa Eulàlia de Tapes, amb la participació de 15 bars i restaurants.
  El Mercat de Can Serra celebra una nit de tapes dissabte 4 de juny. .  
  Els barris de Santa Eulàlia i el Centre  celebraran el proper  dissabte 4 de juny, la  8a Festa del Comerç, en què les botigues i els comerços sortiran al carrer  mostrant una variada i àmplia gamma de productes.

  A més, la Festa del Comerç proposa activitats i tallers per a tota la família, fires d’artesans i actuacions promogudes per les entitats dels barris des de les 10 fins a les 21h.

  La campanya de promoció del comerç a Santa Eulàlia coincideix amb la celebració de la festa major i de la ruta gastronòmica: Santa Eulàlia de Tapes  on 15 establiments del barri oferiran una tapa d’elaboració pròpia acompanyada d’una canya de cervesa, got de vi o refresc per 2’5€,  des del dijous 2 al diumenge 5 de juny..  

Agenda

 • del 2 de juny al 5 de juliol, 15:30 h

  Comerç a les xarxes socials.  

  CURS INTEGRAT AL PROGRAMA DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2015-2016.  
  Veure imatge de Comerç a les xarxes socials (nova finestra)
  Complert curs de 30 hores de durada, amb l'objectiu principal de dotar els assistents d'eines i estratègies per competir en el complex món de les vendes i el comerç on-line. Aquesta iniciativa forma part del Programa de Formació Contínua per a persones ocupades, cofinançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i organitzat per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.
  .  
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)