1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

  • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Concurs Joves emprenedors

Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials

Des de l’any 2005, l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, organitza conjuntament amb els centres educatius amb Cicles Formatius de Grau Superior de la ciutat, el Concurs de Projectes Empresarials LH Joves Emprenedors i emprenedores.

L'objectiu d’aquest concurs és fomentar la cultura emprenedora entre els i les joves de la ciutat. La iniciativa pretén oferir als participants una visió actual del seu entorn laboral i fer de l'autoocupació una alternativa per al seu futur professional.

En el certamen hi participen alumnes de diferents cicles formatius de grau superior de la ciutat. Enguany s'han realitzat diversos tallers de:
 
  • Pensament Creatiu i Innovació de Projectes
  • Foment de l'emprenedoria - Treballem en equip
  • Sensibilització per emprendre 
  • Elaboració de Projecte Empresarial
  • Introducció al model d'empresa Cooperativa
Al llarg de tot el curs, els alumnes participants han realitzat un projecte empresarial comptant amb la supervisió i seguiment de tutors i tutores especialitzats. Els i les joves també han rebut la formació en habilitats emprenedores i creativitat per tal d’adquirir coneixements per desenvolupar la innovació en els seus treballs.

A l'onzena edició del Concurs, els premis de la qual es van lliurar el passat 29 de juny, han participat 6 instituts, que han presentat un total de 41 projectes impulsats per 113 emprenedors i emprenedores de la ciutat.

Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)