Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 
 • 01/02/2018

  L’Ajuntament de L’H obre les inscripcions per al curs  d’auxiliar tècnic en microinformàtica i instal•lació de xarxes de comunicació

  Es realitza amb  la Fundació Telefónica i Ajuda en Acció Es faran 360h de formació i 160h de pràctiques en empreses que treballen amb el Grup Telefónica
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  ha obert la inscripció per al curs d’auxiliar tècnic en microinformàtica i instal•lació de xarxes de comunicació, adreçat a persones d’entre 18 i 45 anys en situació de desocupació.

  Aquest curs és una col•laboració entre l’Ajuntament de L’H,  la Fundació Ajuda en Acció i la Fundació Telefónica per tal de dotar als participants de les competències necessàries en noves tecnologies que tindran demanda en el futur i millorar les seves oportunitats d’inserció laboral.

  El curs s’iniciarà el proper 19 de febrer i constarà de 360 hores de formació i 160h de pràctiques professionals en empreses col•laboradores del grup Telefónica. El curs es desenvoluparà de dilluns a divendres, en horari de matí al Centre Ana Diaz Rico de L’Hospitalet.

  Aquesta formació  té com a finalitat treballar com a:
  -Instal•ladors/reparadors d’equips informàtics
  -Donar suport informàtic
  -Instal•lació /manteniment de xarxes.
  -Reparació de perifèrics de sistemes microinformàtics
  -Treballar com a venedors en comerços d’informàtica
  -Teleassistència (Help Desk)

  INSCRIPCIÓ
 • 30/01/2018

  Segovia 1960, Braseria Cal Paco i Punt i Coma de l’Hotel SB Plaza Europa amb dos premis, guanyadors de la 4a edició d’A la tardor, platillos!

  L’Oncle Jack ha aconseguit el premi al Còctel de L’Hospitalet   Ada Parellada ha estat la padrina del programa i membre del jurat
  El primer tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, ha lliurat avui els premis de la quarta edició del programa gastronòmic A la tardor, platillos!: al restaurant Segovia 1960,  pel Platillo més saborós; a la Braseria Cal Paco, pel Platillo de qualitat gastronòmica, i una doble distinció al restaurant de l’Hotel SB Plaza Europa, Punt i Coma, pel Platillo més creatiu i pel Platillo de L’Hospitalet, aquest darrer escollit per votació ciutadana.

  El jurat també ha escollit entre les propostes que han presentat les tres cocteleries participants el Còctel de L’Hospitalet que ha estat per a la cocteleria L’Oncle Jack.
Pàgina de resultats: 1 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)