Notícies

Empresa

Pàgina de resultats: 1 2 
 • 15/02/2018

  La tecnologia per a la medicina de futur, primera activitat del programa #LHMobileTech

  EL PROGRAMA “LA REVOLUCIÓ DE LES COMUNICACIONS MÒBILS” TÉ COM A OBJECTIU DIFONDRE LES NOVETATS, ELS TREBALLS I LES RECERQUES DEL MÓN DEL MÒBIL I DE LA TECNOLOGIA EN GENERAL
  Veure imatge de Tecnologia per la medicina del futur (nova finestra)
  La tecnologia per a la medicina de futur és el tema de la primera sessió del programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de GSMA, amb motiu de la celebració del Mobile World Congress 2018. En aquesta primera activitat hi col•laboren l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).
 • 07/02/2018

  Gornal Activa i Innobaix signen un conveni de col•laboració per donar suport a projectes innovadors de les empreses locals

  L’Ajuntament de L’Hospitalet s’incorporarà a la xarxa de Punts d’Innovació Innobaix que se situarà a Gornal Activa.
  La Regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Hospitalet, Rocio Ramírez; i el president de l’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat,-Innobaix-, Luis Bahamonde, han signat avui dimecres 7 de febrer un conveni de col•laboració per recolzar els projectes innovadors de les empreses del municipi per al seu desenvolupament.

  D’aquesta manera, L’Hospitalet s’incorporarà a l’anomenada Xarxa de Punts d’Informació Innobaix i es compromet a participar anualment en el projecte Innolab,  que posa en contacte centres de Formació Professional amb administracions locals i empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat per tal de plantejar reptes als estudiants i cercar i desenvolupar solucions innovadores a problemes reals-;  integrar un model d’emprenedoria basat en fer néixer nous projectes; incorporar al territori una nova cultura de l’emprenedoria i la innovació orientada a resultats d’impacte; crear conjuntament un cens d’empreses innovadores del municipi; detectar  projectes innovadors i connectar-los amb empreses membres d’Innobaix  per donar solucions als projectes, com a eixos més destacats del conveni.
 • 06/02/2018

  L’Ajuntament i GSMA impulsen #LH Mobile Tech com a preludi del Mobile World Congress 2018

  Comprèn la 4a edició del programa “La revolució de les comunicacions mòbils” i altres activitats relacionades amb l’MWC que se celebren a la ciutat   El cofundador de Wallapop, Agustín Gómez; la presentació del llibre de Boyd Cohen, i la jornada tecnològica d’esports, entre les novetats   El YoMo (Youth Mobile Festival) desembarca a La Farga de L’Hospitalet i s’organitza una doble sessió per al programa GSMA Women4Tech al village de L’H Experience
  L’Hospitalet, amb motiu de la celebració de l’MWC 2018, organitza, amb la col•laboració de GSMA, el programa #LHMobileTech, per difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com la seva aplicació en diferents àmbits, des d’accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.

  En aquest sentit, del 15 al 23 de febrer s’organitza la quarta edició del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, que combina xerrades, ponències, tallers, demostracions i presentacions d’start-ups.

  En aquesta edició el programa impulsa activitats adreçades a diferents col•lectius de la ciutat. El 15 de febrer, l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la primera proposta, una jornada que comptarà amb la participació de Núria Montserrat, líder de grup júnior de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), amb la ponència “Les bioimpressores obren el camí cap a la creació d’òrgans 3D”; una segona xerrada, “Nanorobots que alliberen fàrmacs de manera controlada”, a càrrec de Samuel Sánchez, líder del grup Smart nano-bio-devices de l’Institut de Bioenginyeria de Barcelona (IBEC), i, finalment, “Aplicacions a la biomedicina de la llum i la nanotecnologia”, a càrrec de Romain Quidant, cap del grup Plasmon Nano-Optics de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). La jornada comptarà com a moderador amb Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació de Salut, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

  El dijous 22 de febrer, a l’auditori de Planeta Formació i Universitats, Agustín Gómez, cofundador i CEO de Wallapop, pronunciarà la conferència “Descobreix les claus de l’èxit de Wallapop”, en la qual explica el projecte d’aquesta aplicació d’èxit a estudiants de diversos instituts de la ciutat i del mateix centre de formació del Grup Planeta.

  INSCRIPCIONS
 • 05/02/2018

  Jornada de reorientació empresarial

  Empresa
  Gornal Activa va ser escenari el dijous 1 de febrer d’una jornada dirigida a millorar les capacitats de les empreses per reorientar-se en el mercat. L’acte es va organitzar en el marc del cicle Esmorzars d’Innovació que organitza Acció, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.

  Durant l'activitat es va presentar l’exemple de transformació d’Olympus, un fabricant líder de tecnologia òptica d’alta precisió, que va explicar les claus de la seva reorientació. Olympus ha transformat un model de negoci basat en les càmeres digitals en un model orientat als sistemes mèdics. Miquel-Àngel Garcia, director general del Sud d’Europa d’Olympus, va explicar a fons la seva experiència en el procés de canvi de model, des de l’elecció de la nova visió de negoci, passant per l’especialització en la tecnologia òptica mèdica, i finalment, els canvis organitzatius que això ha comportat.
Pàgina de resultats: 1 2 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)