Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • 21/11/2017

  L’Ajuntament premia els comerços pel servei i dedicació al llarg dels anys

  Un total de 16 comerços de L’Hospitalet van ser  guardonats   Es van lliurar dues mencions especials a Maria Dolores Pérez, del Mercat de Collblanc, i a Vicenç Ibáñez de la Unió de Botigues de L’Hospitalet
  L’alcaldessa, Núria Marín, va presidir dissabte 18 de novembre, a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet, l’acte de reconeixement als comerços de la ciutat pel seu servei i dedicació al comerç al llarg dels anys, que en molts casos ha passat de generació a generació. En total, 16 comerços de diferents barris de L’Hospitalet van rebre  una distinció  i diploma, i es van lliurar, a més, 2 mencions especials per a Maria Dolores Pérez, per la seva implicació i compromís en l’Associació de concessions de parades exteriors del Mercat Municipal de Collblanc; i a Vicenç Bou, per la feina feta de promoció del comerç de barri a la Unió de Botiguers de L’Hospitalet i la intermediació entre el comerç local i l’Ajuntament.

  L’acte va comptar amb l’assistència del tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc J. Belver, de la Regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, dels presidents de  les  associacions de comerciants i de les juntes dels mercats municipals, i representants del consistori municipal.

  Els 16 establiments premiats pertanyen a tots els barris de la ciutat i es van fundar fa més de quaranta anys. Entre el guardonats destaquen el més antic: Bicicletes Marco, fundat el  1956,  fins a l’Òptica Colom, fundada en 1973. Tots els guardonats s’han mantingut actius gràcies a la continuïtat generacional, adaptant-se als canvis socials i demogràfics que ha experimentat L’Hospitalet.
 • 26/10/2017

  Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

  Hi participen vint restaurants i tres cocteleries amb platillos i còctels al preu de 4 euros   Premis per als platillos més saborós, creatiu i de qualitat gastronòmica i per al Platillo i el Còctel de L’Hospitalet   La xef Ada Parellada és la padrina del jurat degustador
  Veure imatge de Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
  El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, han presentat la quarta edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”, que se celebra del 2 al 26 de novembre, en què participen vint restaurants de la ciutat que ofereixen platillos al preu de quatre euros, acompanyats d’una consumició. Tres cocteleries de la ciutat  tornen a incorporar-se al programa oferint còctels especials per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.

  L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina del jurat, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Ángel Ruiz.

  Els vint establiments participants concursaran per obtenir premis als platillos més creatiu, més saborós i de qualitat gastronòmica, triats per un  jurat  especialista, que compta en aquesta edició amb la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina;  i el Platillo de L’Hospitalet, que s’atorga per votació ciutadana. Entre les cocteleries participants també hi haurà un premi al Còctel de L’Hospitalet.
 • 03/10/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa un programa d’assessorament al comerç

  Hi participen 50 comerços de la ciutat  per millorar la gestió  del punt de venda
  La regidoria de Comerç i Drets del Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa el programa d’Assessorament Tècnic Comercial  adreçat a cinquanta comerços de la ciutat amb l’oblectiu de millorar la competitivitat del sector comercial i fer un acompanyament, a través de sessions individuals, que millorin la gestio del punt de venda.

  Durant el programa es realitzarà  una primera anàlisi del punt de venda de cadascun dels comerços participants, i s’elaborarà un pla de treball i seguiment de les accions proposades, per part d’assessors experts en la matèria.
 • 20/09/2017

  La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop 400 establiments comercials i entitats

  664 infants han  pintat el cartell de la Festa del comerç: “Dona  color a L’H”


  Aquest cap de setmana ha finalitzat la 9a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, en la qual han participat prop de 400 establiments comercials i entitats al llarg de set jornades de comerços al carrer en diferents barris de la ciutat.

  A la campanya, que portava com a lema “Dona color a L’H”, han participat 664 nens i nenes, i convidava els infants de diverses edats a participar de manera lúdica, pintant el cartell de la Festa.

  Com a novetat, les associacions de comerciants han lliurat  700€ en vals regal, distribuïts en vals de compra per valor de 100€  sortejats entre totes les persones que han comprat  en cadascuna de les set fires al carrer de la Festa.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)