Notícies

Mercats

Pàgina de resultats: 1 
 • 11/10/2017

  La Festa dels Mercats  promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet

  Quarta edició de Mercats al carrer amb parades al carrer,  tallers de gastronomia i actuacions musicals.  Tallers de vermuts i música,  els dissabtes als mercats.  Diversos mercats municipals premiaran els clients durant la celebració de la Festa
  Veure imatge de La Festa dels Mercats  promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet (nova finestra)
  El proper 20 d’octubre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  iniciarà la campanya de la Festa dels Mercats, un programa  que reuneix durant pràcticament un mes, una sèrie d’activitats per promoure  els mercats  municipals de la ciutat.

  Del 20 d’octubre a l’11 de novembre, sota el lema “Mercats de L’Hospitalet, la qualitat a la vista”, s’organitzaran diferents activitats en els mercats.  Una de les més destacades d’aquesta edició  és “vermut i música”, en què s’oferiran vermuts entre les 12 i les 14h  a diferents mercats municipals: 21 d’octubre, als mercats de Collblanc i la Florida; el dissabte 28 d’octubre, als mercats de Santa Eulàlia i Bellvitge; i el 4 de novembre, als del Centre i Can Serra.

  “Mercats al carrer”
  “Mercats al carrer” torna per quart any consecutiu dissabte 11 de novembre. Una activitat on les parades dels mercats municipals sortiran novament al carrer  i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc.

  "Comprar al Mercat té premi”
  A l’edició d’enguany els mercats municipals de Bellvitge, Centre, Santa Eulàlia, Collblanc, Can Serra i la Florida premiaran els seus clients que podran veure multiplicats per 10 els seus tiquets de compra, fins a un màxim de 500€, en vals de compra. Alguns mercats, a més, oferiran altres premis bescanviables per vals de compra. També hi haurà un premi final de 2.500€, entre tots els clients participants.
 • 17/02/2017

  Els vuit mercats municipals de L’Hospitalet incorporen aparells desfibril•ladors

  “Mercats de L’Hospitalet, cardioprotegits” és la campanya  que impulsa l’Associació Barcelona Salut
  L’alcaldessa de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Núria Marín, i el vicepresident de l’Associació Barcelona Salut, Lluís Asmarats, han visitat el Mercat Municipal de Collblanc, un dels vuit mercats on s’han instal•lat desfibril•ladors portàtils. Durant l’activitat s’han fet demostracions pràctiques del funcionament d’aquests aparells i tallers d’hàbits de vida saludables.

  La campanya “Mercats de L’Hospitalet, cardioprotegits” és una iniciativa impulsada per l’Associació Barcelona Salut, l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Diputació de Barcelona, amb la col•laboració de l’Obra Social “la Caixa”,  que ha  permès instal•lar desfibril•ladors als vuit mercats municipals.

  Els desfibril•ladors es troben en llocs de màxima visibilitat i accessibilitat per tal de cardioprotegir tota l’àrea comercial i rodalia, i fan de L’Hospitalet la segona ciutat de Catalunya amb tots els seus mercats municipals dotats d’aquests dispositius de darrera generació, a disposició de qualsevol persona davant d’una necessitat terapèutica.
Pàgina de resultats: 1 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)