1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

  • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Vull crear una empresa

Sessions informatives i contacte

SESSIONS INFORMATIVES PER A LA CREACIÓ D’EMPRESES: LA PORTA D’ENTRADA A LA TEVA NOVA EMPRESA 

L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació posa a la teva disposició un equip tècnic perquè t’acompanyi, orienti i assessori en el procés de creació i consolidació de la teva empresa. 

L'Oficina de Serveis a l'Empresa ofereix, amb periodicitat setmanal, una sessió informativa on s’explica com crear una empresa. 

L’equip tècnic i professional de l'Oficina de Serveis a l’Empresa t’ajudarà a resoldre els dubtes que puguis tenir i t’entregarà material d’utilitat. La sessió farà especial referència al Pla d’empresa, que és l’instrument que t’ajudarà en la reflexió prèvia necessària a la creació de l’empresa, i a la vegada et serà imprescindible per sol•licitar ajudes, subvencions i crèdits. 

Per assistir a les xerrades informatives sol•licita assessorament a la Xarxa Catalunya Emprèn i el personal de la Unitat es posarà en contacte amb tu per donar-te hora. També pots realitzar altres consultes escrivint a oficinaserveiempresa@l-h.cat  (recorda indicar el teu nom, cognoms, telèfon de contacte i dubte que vols consultar) o trucant al 93.402.60.23.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)