Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 04/12/2019

  Finalitza la 7a  edició de la Casa d’oficis d’hostaleria

  Els alumnes, d’entre 16 i 25 anys, han rebut formació especialitzada en el sector i el 54% ja han trobat feina. Ahir van oferir un dinar als seus familiars i amics com a acte de cloenda.
  Veure imatge de 	Finalitza la 7a  edició de la Casa d’oficis d’hostaleria (nova finestra)
  La 7a edició de la Casa d’Oficis d’hostaleria, que ha tingut lloc durant els darrers 12 mesos, va celebrar ahir la seva fi de curs amb un dinar organitzat pels joves. L’acte es va fer al restaurant d’aplicació del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet. A la trobada, hi van assistir els familiars i amics propers dels alumnes, que van poder gaudir d’un dinar cuinat i servit d’acord amb els coneixements adquirits pels joves, d’entre 16 i 25 anys.
 • 28/11/2019

  Cloenda de l’escuderia-escola L’H Èxit

  EL JULIOL PASSAT, EL GRUP VA FER PRÀCTIQUES D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA A LES 24 HORES DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME, AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, A MONTMELÓ
  Veure imatge de 	Cloenda de l’escuderia-escola L’H Èxit (nova finestra)
  Els 15 joves que han participat en el darrer curs del projecte de l’escuderia–escola L’H Èxit han rebut avui els certificats que acrediten la seva formació en un acte que s’ha fet a l’auditori del CEMFO. L’acte ha comptat amb l’assistència de la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells.
 • 26/11/2019

  Jornada de cloenda del projecte LH FORWAD EARO

  Veure imatge de 	Jornada de cloenda del projecte LH FORWAD EARO (nova finestra)
  Impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i subvencionat pel SOC, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals de l’edició 2019, l’Equip Autònom de Recerca d’Ocupació (EARO) va organitzar ahir la Jornada Networking Ocupacional,  al Centre Municipal de Formació per l’Ocupació (CEMFO).
 • 26/11/2019

  El CC Bellvitge acull una jornada sobre els reptes del sector de l’automòbil

  Organitzada per PIMEC i l’Ajuntament amb l’objectiu reflexionar sobre la indústria de l’automòbil a Catalunya
  Veure imatge de 	El CC Bellvitge acull una jornada sobre els reptes del sector de l’automòbil (nova finestra)
  El Centre Cultural Bellvitge ha acollit la jornada PIMEC Fòrum Transformació del sector de l’automòbil, que organitzen PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) i l’Ajuntament de L’Hospitalet, i que ha permès reflexionar sobre la indústria de l’automòbil a Catalunya.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)