Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 07/07/2020

  Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria

  Un total de 24 joves han acabat els cursos d’auxiliar d’hostaleria en aquest centre municipal. L’objectiu d’aquesta formació és que els joves que no han acabat l’ESO tornin al sistema educatiu i alhora obtinguin un certificat que els permeti treballar
  Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)

  Avui, 7 de juliol, han rebut els seus certificats els 24 alumnes, d’entre 16 i 18 anys, que han finalitzat la seva formació dels dos programes de formació i inserció (PFI) d’hostaleria que s’han fet aquest curs al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.

  Els PFI, que duren un curs acadèmic, s’adrecen a joves de 16 a 21 anys que han deixat l’ESO i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa. L’objectiu és propocionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’altra,  un aprenentatge imprescindible per accedir al mercat laboral. Es tracta d’un programa gratuït, cofinançat amb la Diputació de Barcelona.

 • 29/06/2020

  Accelera el creixement de la teva empresa

  Programa de formació i assessorament durant nou mesos
  Veure imatge de Accelera el creixement de la teva empresa (nova finestra)

  El Programa Accelera el Creixement s’adreça a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte. El programa, impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, té com a finalitat identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

 • 17/06/2020

  El projecte Empresa Jove Europea finalitza una nova edició tot adaptant-se a les circumstàncies arran la covid-19

  Enguany han participat 83 alumnes de cinc instituts de L’Hospitalet i han mostrat els seus models de negoci a través d’un vídeo
  Veure imatge de El projecte Empresa Jove Europea finalitza una nova edició tot adaptant-se a les circumstàncies arran la covid-19 (nova finestra)

  Un total de 83 alumnes de cinc instituts de L’Hospitalet han participat aquest any en les cooperatives escolars que s’han organitzat a Santa Eulàlia i Bellvitge dins el programa Empresa Jove Europea (EJE), un projecte que s’integra dins de la iniciativa de foment de cultura emprenedora en diferents etapes del sistema educatiu de secundària.

 • 16/06/2020

  La borsa de treball de l'Ajuntament ja és totalment telemàtica

  Veure imatge de Borsa de treball (nova finestra)

  La nova borsa se suma a l'adaptació digital que està fent l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de tots els seus recursos. Des d'ara, també els itineraris d’informació, d'orientació i d'intermediació laboral es poden sol·licitar i seguir ja en la modalitat online.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)