Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 04/05/2021

  Criteris per a l'assignació i abonament d'ajuts del programa UBICAT

  Aprovació dels criteris per a l'assignació i l'abonament d'ajuts de transports i els incentenius d'assistència a les persones participants en el programa UBICAT d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social, convocatòria 2020, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

 • 04/05/2021

  Núria Marín es reuneix amb un grup d’autònoms per presentar-los el programa d’ajuts “L’H reactiva autònoms”

  Els ajuts són de 1.000 euros per sol·licitud i es poden demanar fins al 12 de maig. Es tracta d’una iniciativa de reactivació econòmica en el marc del Pacte de ciutat de L’Hospitalet.
  Veure imatge de Núria Marín es reuneix amb un grup d’autònoms per presentar-los el programa d’ajuts “L’H reactiva autònoms” (nova finestra)

  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, s’ha trobat aquest matí al Gornal Activa amb un grup de treballadors autònoms per presentar-los “L’H reactiva autònoms”, el programa municipal d’ajuts a autònoms dotat amb 4 milions d’euros. Es tracta d’una iniciativa de reactivació econòmica en el marc del Pacte de ciutat.

 • 03/05/2021

  Oberta la inscripció per a una nova ronda de "Satèl·lits d'Ocupació", que es desenvoluparà amb el format de webinars

  Veure imatge de Oberta la inscripció per a una nova ronda de "Satèl·lits d'Ocupació", que es desenvoluparà amb el format de webinars (nova finestra)

  Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica posen en marxa una nova edició de "Satèl·lits d'Ocupació", que en aquesta ocasió es desenvoluparà sota el format webinar per oferir consells molt pràctics d'orientació laboral a persones en desocupació. Per a això, ambdues fundacions compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES, i la col·laboració de diferents administracions públiques.

  La nova edició de "Satèl·lits d'Ocupació" inclourà la celebració de tres webinars gratuïts els dies 11, 18 i 25 de maig.

 • 30/04/2021

  30 persones milloren la seva recerca de feina gràcies a la Llançadora Conecta Empleo

  Impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet, Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu. És un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar persones en situació de recerca de feina.
  Veure imatge de 30 persones milloren la seva recerca de feina gràcies a la Llançadora Conecta Empleo (nova finestra)

  Finalitza l'edició de la Llançadora Conecta Empleo, un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar persones en situació d'ocupabilitat a reactivar la seva recerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

  Aquesta edició, que va començar la seva etapa el novembre, ha comptat amb 30 participants en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 25 i els 60 anys, i amb diversos nivells formatius (ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)