Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • 13/02/2020

  Es cancel·len les activitats lligades al Mobile

  La decisió del GSMA de cancel·lar l’edició d’aquest any porta a suspendre també les programacions organitzades de forma paral·lela a L’Hospitalet
  La decisió del GSMA de cancel·lar el Mobile World Congress 2020 ha obligat a cancel·lar també les activitats paral·leles que estaven previstes a la ciutat coincidint amb el certamen: YOMO, les jornades #MobileTech i L’Hospitalet Experience. Cap de les tres es faran aquest any.
 • 11/02/2020

  La recerca digital de feina inaugura les jornades del #MobileTech

  Gornal Activa dóna protagonisme a les estratègies creatives i tecnològiques en la recerca de feina
  Veure imatge de La recerca digital de feina inaugura les jornades del #MobileTech (nova finestra)
  La jornada “Eines digitals per cercar oportunitats de feina” ha obert aquest matí, amb èxit d’assistència, la 6a edició del cicle “La revolució de les comunicacions mòbils. Un present digital. Un futur ple d’oportunitats!” que organitza cada any l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social coincidint amb el Mobile World Congress (MWC).
 • 10/02/2020

  Demà arrenca #L’HMobileTech, preludi del Mobile World Congress 2020

  SISENA EDICIÓ DEL PROGRAMA LA REVOLUCIÓ DE LES COMUNICACIONS MÒBILS, QUE ORGANITZEN L’AJUNTAMENT DE L’H I GSMA
  Veure imatge de Demà arrenca #L’HMobileTech, preludi del Mobile World Congress 2020 (nova finestra)
  Arrenca la sisena edició del programa #LHMobileTech La revolució de les comunicacions mòbils, que organitzen l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA, amb motiu de la celebració del Mobile World Congress 2020. Es tracta d’un seguit de conferències, tallers i activitats sobre els usos de les tecnologies.

  El programa té com a objectiu difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col·lectius i sectors de la ciutat, així com la seva aplicació en àmbits com l’empresa, l’esport, la investigació o la salut, entre d’altres.
 • 07/02/2020

  L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza la jornada “Les Dones i la Nova Indústria”

  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza la jornada “Les Dones i la Nova Indústria” (nova finestra)
  L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha organitzat, aquest matí, a Gornal Activa la jornada “Les Dones i la Nova Indústria. Ocupació responsable i compromesa amb la igualtat", una acció que s’emmarca dins del programa OCUPAL’H.

  La jornada ha posat el focus en el paper que la dona té al món de la indústria, tot reflexionant sobre l’aplicació de mesures de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i  la Igualtat d’oportunitats a l’empresa.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)