Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 29/05/2020

  Continua l’augment del nombre de restaurants de L'Hospitalet que ofereixen servei de menjars a domicili i per emportar

  Publiquem la llista, periòdicament actualitzada, dels restaurants que fan entrega a domicili i dels que ofereixen menjars per emportar.
  Veure imatge de Continua l’augment del nombre de restaurants de L'Hospitalet que ofereixen servei de menjars a domicili i per emportar (nova finestra)

  Ja són més de 55 els restaurants de la ciutat que realitzen servei de lliurament a domicili i recollida de comandes. A més, reobren al públic les terrasses a l’aire lliure dels establiments d’hostaleria i restauració amb una ocupació màxima de 10 persones per taula o agrupació de taules, i només estan permeses el 50% de les taules respecte a l’any anterior.

 • 28/05/2020

  L’Ajuntament i els responsables dels hotels de L’Hospitalet es reuneixen per analitzar la situació arran la crisi de la covid-19

  Es tracta d’una trobada que pretén ser periòdica per posar en comú situacions i proposar mesures per pal·liar els efectes de la COVID19 al sector turístic de la ciutat
  Veure imatge de L’Ajuntament i els responsables dels hotels de L’Hospitalet es reuneixen per analitzar la situació arran la crisi de la covid-19 (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social es va reunir ahir amb els directius hotelers de la ciutat amb la finalitat d’analitzar la situació que està vivint el sector turístic arran la crisi de la covid-19.

 • 27/05/2020

  Inscripció a oferta múltiple per cobrir vacants laborals en sectors professionals relacionats amb l'atenció sanitària

  S'obre inscripció a oferta múltiple per cobrir vacants laborals existents en sectors professionals multidisciplinaris relacionats amb l'atenció sanitària per a diferents ofertes laborals al territori.

  Si vostè està interessat en inscriure's en aquesta oferta i no es troba donat d'alta en la nostra borsa de treball municipal, pot formalitzar la seva inscripció en aquesta mateixa pàgina web: (haurà d'adjuntar el seu Currículum Vitae i el DNI per les dues cares).

  Les condicions laborals que ofereixen aquests centres estan subjectes al conveni col·lectiu del sector.

   

  ENLLAÇ INSCRIPCIÓ

 • 25/05/2020

  Els ERTO derivats de la crisi de la Covid-19

  En aquest vídeo informatiu dedicat als ERTO (expedients de regulació temporal d'ocupació), UGT es posa a disposició de totes les persones treballadores de L'Hospitalet per assessorar-les sobre la gestió d'aquesta situació. UGT és una de les organitzacions de treballadors, junt amb CCOO, que integren el Pacte Local per l'Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L'Hospitalet, on també hi ha representat l'Ajuntament i les patronals.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)