Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 
 • 17/01/2018

  L’Hospitalet serà present per primera vegada a la Fira Internacional de Turisme (Fitur)

  El turisme de negocis, la ciutat com a destinació turística esportiva, la gastronomia i el Districte Cultural són els elements principals de promoció
  Veure imatge de L’Hospitalet serà present per primera vegada a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) (nova finestra)
  La ciutat de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, participarà a la 38a edició de la Fira Internacional de Turisme,  Fitur 2018  —un dels salons més destacats en l’àmbit internacional vinculats al turisme que obre portes aquest dimecres 17 de gener a Madrid—, dins de l’espai cedit per la Diputació de Barcelona.

  Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de L’Hospitalet té com a objectiu promocionar la ciutat com a pol d’atracció turística a través d’un fulletó que, amb el nom We L’Hove. L’Hospitalet, la ciutat que es fa estimar, destaca des de diferents perspectives els principals atractius turístics de la ciutat: des de la seva gastronomia singular i diversa amb una àmplia oferta de locals de tapes i restaurants; o el turisme de negocis, un sector que ha crescut els darrers anys gràcies a la transformació urbanística que ha experimentat el Districte Econòmic de L’Hospitalet a l’entorn de la Granvia; a l’activitat empresarial i de negocis que genera Fira de Barcelona a Granvia L’Hospitalet; i el recinte firal de La Farga, ubicat al centre de la ciutat, i a la situació estratègica de la ciutat  entre l’aeroport, el port i la ciutat de Barcelona.
 • 15/01/2018

  Baixa l’atur a L’Hospitalet aquest mes de desembre un -1, 38%

  El sector serveis concentra la major part del descens de l’atur S’han fet més de 5.500 contractes, un 16,38% menys que el mes de novembre
  El mes de  desembre hi ha hagut una disminució de l’atur a l’Hospitalet  del -1,38%, que es tradueix en 211 aturats menys. D’aquesta manera, l’atur registrat ha estat de 15.046 persones,  un decrement més acusat que el provincial [-1,10%], la RMB [-1,12%], i el conjunt de Catalunya [-1,05%]. D’aquesta manera, la taxa d’atur d’aquest mes és de  l’11, 70%.

  Respecte al desembre de l’any passat l’atur baixa un -9,76% (1.627 aturats), una disminució també més pronunciada que la de la RMB [-8,48%], la provincial [-8,51%] i la catalana [-7,85%].

  Quant a ocupació, la disminució d’aquest mes s’ha concentrat en termes absoluts al sector serveis, amb 189 menys [-1,64%]. La indústria perd 23 aturats [-1,76%]; mentre que la construcció és l’únic sector on puja l’atur,  amb 67 nous aturats [4,59%]. N’hi ha una minva també entre els aturats sense feina anterior [-6,48%], i 58 persones menys.

  Respecte 2016 tots els sectors tenen davallades, destacant la indústria [-16,90%] i la construcció [-15,45%], tot i que en termes absoluts la minva més notable es troba als serveis, amb 1.098 aturats menys [-8,84%].

  Pel que fa a la contractació, aquest mes de desembre s’han fet un total de 5.574 contractes, fet que suposa una disminució respecte al novembre del -16,38%, i que representa 1.092 contractacions menys, un descens menys acusat que el català, amb un -18,30%, i el provincial, d’un -18,95%.
 • 09/01/2018

  Oberta la convocatòria d'una borsa d'administratiu/va a la Farga de L'Hospitalet

  La Farga, Gestió d'Equipaments Municipals de L'Hospitalet, ha obert una convocatòria d'una borsa per seleccionar  cinc persones per cobrir contractes d'interinitat o relleu del lloc de treball d'administratiu/va.

  El període de presentació de sol·licituds es va iniciar el passat dia 2 de gener, fins al proper 18 de gener. Les sol·licituds s'hauran de presentar al Registre General, situat al carrer de Barcelona, 2.

 • 08/01/2018

  Kaliu Park tanca amb 120.000 visitants

  L’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha rebut visitants d’arreu de Catalunya   


  Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes complint el seu objectiu principal: viure l’experiència del Nadal en família, a través del joc i de les diferents activitats amb caràcter i dinàmiques pròpies. 

  Un total de 120.000 persones han passat per La Farga de L’Hospitalet per gaudir de la proposta lúdica per a totes les famílies i que per segon any consecutiu s’ha instal•lat en el recinte hospitalenc.

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i La Farga han apostat aquest any per potenciar tres grans espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic, per donar opcions als més petits i també a joves i famílies senceres que han gaudit d’aquesta proposta nadalenca de la ciutat de L’Hospitalet. 

  La pista de gel i el tobogan gegant, al Kaliu Gel, han estat les atraccions estrella del Kaliu Park: milers de persones han gaudit lliscant pels 1.600 m2 de pista i pel tobogan gegant. Les empreses catalanes WWIP i N-ICE han estat les encarregades de la producció i gestió d’aquestes activitats.

Pàgina de resultats: 1 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)