Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 29/12/2016

  L’Ajuntament de L’H aprova les Bases per  subvencionar emprenedors i empreses del municipi

  "L’H Emprèn” i “L’H Fem Empresa” projectes per fomentar l’autoocupació, millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur i desenvolupar el teixit empresarial de L’H
  L’Ajuntament de L’Hospitalet,  mitjançant l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  ha aprovat les Bases reguladores de les subvencions incloses en els projectes municipals “L’H Emprèn” i “L’H Fem Empresa”, que compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla Metropolità de suport a les polítiques municipals 2016-2019.

  “L’H Emprèn” té com a objectiu l’increment de l’ocupació efectiva per compte propi mitjançant la creació del propi lloc de treball de persones desocupades del municipi de L’Hospitalet.  La subvenció màxima per a emprenedor/a serà de fins a un màxim de 4.000€.

  “L’H Fem Empresa” té com a voluntat, d’una banda, fomentar l’adquisició de competències i millorar l’ocupabilitat de persones que es troben en situació de recerca activa de feina a L’Hospitalet, i d’altra banda, afavorir el desenvolupament del teixit empresarial del municipi. És per aquest motiu que s’estableix una línia de subvencions destinades a finançar fins al 50% de la contractació laboral de treballadors en situació d’atur de L’Hospitalet per part d’empreses que desenvolupin la seva activitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, prioritàriament al municipi de L’Hospitalet.

  Les subvencions es podran començar a sol•licitar des de l’endemà de l’aprovació definitiva de les Bases, un cop exhaurit el termini d’informació pública sense presentació d’al•legacions o un cop resoltes aquestes.

  El període de presentació de sol•licituds finalitzarà el 31 de març de 2017 i el 30 de juny de 2017, per als projectes “L’H Fem Empresa” i “L’H Emprèn”, respectivament.

  Més informació a la Unitat de Suport a l’Empresa de Gornal Activa. Carrer de Can Tries, 20. Telèfon: 93 403 69 33 o al mail: centredempreses@l-h.cat
 • 29/12/2016

  La participació en cursos d’FP inicial a L’Hospitalet el 2016 és la més alta dels darrers deu anys

  S’incrementa la formació per a l’ocupació a la ciutat
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Observatori de la Formació Professional, de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, ha publicat l’informe sobre els ensenyaments professionals a la ciutat, com una eina d’informació per a la planificació en matèria de formació professional.

  L’informe recull les dades anuals sobre ensenyaments professionals de la ciutat de forma integrada: formació professional inicial, formació ocupacional i formació contínua, amb un apartat específic sobre aquesta formació. Així, durant el curs 2015-2016, 4.161 alumnes van fer cursos d’FP inicial a la ciutat (PFI, cicles de grau mitjà i cicles de grau superior); essent la xifra més alta dels darrers 10 anys.

  Per la seva banda, 3.445 persones van optar per la formació professional per a l’ocupació: 1.645 persones en formació ocupacional, que experimenta un fort creixement respecte a la convocatòria anterior, i 1.800 persones en formació contínua. Aquest subsistema de l’FP té com a objectius impulsar i estendre entre les persones treballadores —tant desocupades com ocupades— i les empreses una formació que respongui a les seves necessitats de qualificació i competitivitat; i que alhora contribueixi al desenvolupament econòmic i a la cohesió  social.

  L’increment de la formació ocupacional en el darrer any es deu bàsicament a les accions del Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de L’Hospitalet i a la formació d’oferta en àrees prioritàries  (FOAP).
 • 23/12/2016

  Horaris de Nadal dels serveis d’ocupació de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de L’H

  Durant el període de vacances de Nadal 2016-17 l’horari dels diferents serveis del departament d’Ocupació de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de L’H, de carretera del Mig, 85,  serà el següent:

  • El Servei d’Informació i Orientació Laboral estarà tancat del 2 al 6  de gener de 2017. El horaris també es modificaran del 27 al 29 de desembre, que  seran de 9 a 14h. El servei restarà tancat al públic dimarts 27 de desembre a la tarda.
  El dia 30/12 els horaris dels diversos serveis serà de 09.00 a 12.00
  • La Borsa de Treball, estarà tancada del 2 al 6  de gener de 2017, ambdós  dies  inclosos.
  L’Aula de Recerca, estarà tancada des 2 al 16 de gener de 2017, ambdós inclosos.

  El centre de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació romandrà tancat  les tardes dels dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2017.
 • 23/12/2016

  La participació en cursos d’FP Inicial a L’Hospitalet el 2016  és la més alta dels darrers deu anys

  S’incrementa la formació per l’ocupació a la ciutat
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Observatori de la Formació Professional, de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, ha publicat l’informe sobre els ensenyament professionals a la ciutat, com una eina d’informació per a la planificació en matèria de Formació Professional.

  L’informe recull les dades anuals sobre ensenyaments professionals de la ciutat de forma integrada: formació professional inicial, formació  ocupacional i formació contínua, amb un apartat específic sobre aquesta formació.  Així, durant el curs 2015/16,  4.161 alumnes van fer cursos de FP Incial a la ciutat (PFI, cicles de grau  mitjà i cicles de grau superior); essent la xifra més alta dels darrers 10 anys.

  Per la seva banda,  3.445 persones van optar per la Formació Professional per l’ocupació: 1645 en formació ocupacional, que experimenta un fort creixement respecte la convocatòria anterior i 1.800, en contínua. Aquest subsistema de la FP té com a objectius impulsar i estendre entre les persones treballadores, tant desocupades com  ocupades, i les empreses, una formació que respongui a les seves necessitats de qualificació i competitivitat; i que alhora contribueixi  al desenvolupament econòmic i la cohesió  social.

  L’increment de la formació ocupacional en el darrer any es deu  bàsicament a les accions de Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de l’Hospitalet i a la Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries  (FOAP).
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)