Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 29/05/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet rep el premi a la Destinació Turística d’Èxit en la XXI Nit del Turisme

  Turisme
  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet rep el premi a la Destinació Turística d’Èxit en la XXI Nit del Turisme (nova finestra)
  L’Alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va rebre ahir dimecres, 24 de maig, el Premi a la Destinació Turística d’Èxit que l ‘Associació Catalana de Periodistes i Economia i Turisme,  ha atorgat a la ciutat, per la seva “aposta en convertir la ciutat de L’Hospitalet en una destinació turística d’èxit, gràcies a les seves intel•ligents estratègies”.

  El premi s’emmarca en la celebració de la XXI Nit del Turisme que s’ha celebrat a l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet,  i ha comptat,  a més,  amb l’assistència del tinent d’alcaldia de ‘Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Fran Belver; i de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Rocio  Ramírez.

  En el decurs de la nit es van lliurar vuit premis més en diferents categories: millor trajectòria turística; millor trajectòria hotelera centenària, premi al transport,  a l’empresa familiar amb millor trajectòria, millor producte turístic, millor destinació turística, millor director d’hotel 2016  i millor lideratge empresarial al sector turístic.
 • 29/05/2017

  Guia online de l’FP a la ciutat per al curs 2017-2018

  Com a novetat la guia incorpora el catàleg de serveis d’FP per a empreses
  L’Ajuntament de L’Hospitalet ha publicat de manera online la Guia de la formació professional a L’H, que recull tota l’oferta educativa de formació professional (FP) per al curs 2017-2018 i detalla les diferents modalitats d’FP a la ciutat, les especialitats formatives de totes les famílies professionals i els centres on es poden cursar.

  Una de les novetats de la guia per al curs 2017-2018 és la incorporació d’una nova secció adreçada a empreses que inclou el catàleg de serveis que la formació professional posa a disposició dels sectors productius.

  Aquesta oferta incorpora les pràctiques obligatòries de final de cicle dels alumnes en empreses i d’altres tipus de formació que estableixen relacions concretes amb empreses, són la formació dual, els programes de formació i d’inserció o els serveis d’assessorament i de reconeixement acadèmic. A més,  cal afegir la formació per a l’ocupació de persones treballadores —tant ocupacional com contínua—  i els programes de Garantia Juvenil, Treball als barris o 30 plus, que faciliten la captació de talent.

  En total, per al curs 2017-2018, a L’Hospitalet s’impartiran 68 titulacions de formació professional de 19 famílies professionals, de les quals 51 corresponen a FP inicial — 1 d’FP bàsica, 16 titulacions de grau mitjà i 34 de grau superior—; 9 a programes de formació i inserció; 6 a ensenyaments artístics —1 de grau mitjà i 5 de superior—, i finalment, 2 a ensenyaments esportius de grau mitjà.

  Accedeix a l'oferta
 • 25/05/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet rep el premi a la Destinació Turística d’Èxit en la XXI Nit del Turisme

  Atorgat per l‘Associació Catalana de Periodistes d’Economia i Turisme
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va rebre ahir, 24 de maig, el premi a la Destinació Turística d’Èxit que l’Associació Catalana de Periodistes d’Economia i Turisme  ha atorgat a la ciutat, per la seva “aposta de convertir la ciutat de L’Hospitalet en una destinació turística d’èxit, gràcies a les seves intel•ligents estratègies”.

  El premi s’emmarca en la celebració de la XXI Nit del Turisme que ha tingut lloc a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet, i ha comptat,  a més,  amb l’assistència del tinent d’alcaldia de l‘Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Fran Belver, i de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Rocío Ramírez.

  En el decurs de la nit, es van lliurar vuit premis més en diferents categories: millor trajectòria turística; millor trajectòria hotelera centenària, premi al transport; a l’empresa familiar amb millor trajectòria; millor producte turístic; millor destinació turística; millor director d’hotel 2016, i millor lideratge empresarial en el sector turístic. També es van lliurar cinc reconeixements a organitzacions i persones que contribueixen amb el seu esforç a ajudar la gent, dins de la Nit Solidària.
 • 22/05/2017

  Sessió informativa a Gornal Activa per participar en el programa Accelera el Creixement

  S’adreça a PIMEs de L’Hospitalet
  La Regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, ha inaugurat avui, dilluns 22 de maig, la sessió  informativa del programa Accelera el Creixement, que impulsen PIMEC i la Diputació de Barcelona. L’acte s’ha celebrat a Gornal Activa de L’Hospitalet i  han participat la coordinadora del programa a PIMEC, Annabel Cuatrecasas;  i la responsable del programa de la Diputació de Barcelona, Núria Añón.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)