Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 29/03/2017

  El Ple aprova inicialment la modificació puntual del PGM per construir un nou hotel al Districte Econòmic

  Es tracta d’una parcel•la al carrer de la Botànica i és un dels nou hotels projectats per l’ADU l’estiu passat, dos dels quals són al Districte Econòmic
  Veure imatge de Districte Econòmic de L'H (nova finestra)


  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment de la Modificació puntual del Pla general metropolità (PGM) a la parcel•la situada al carrer de la Botànica, 41, amb una superfície de 2.527 metres quadrats, amb l’objectiu d’adequar, ordenar i qualificar urbanísticament aquesta parcel•la per poder destinar-la a ús hoteler. La proposta plantejada no altera cap sistema urbanístic, tampoc no comporta un increment de sostre edificable, ni de la densitat dels usos, ja que es tracta d’una transformació de l’ús, que passa d’industrial a hoteler.

  El terreny es troba situat enfront del recinte de Fira de Barcelona a L’Hospitalet, a prop de la nova estació de la línia 9 del Metro, i dins l’àmbit de l’espai estratègic en procés de transformació i desenvolupament d’activitats terciàries. Amb la proposta aprovada es pretén pal•liar la manca d’oferta hotelera en aquesta zona de la ciutat  i donar, així, resposta a la demanda que genera el recinte firal a L’Hospitalet.
 • 29/03/2017

  Presentació de les onze cooperatives dins del programa Cultura emprenedora a l’escola de L’Hospitalet

  Hi participen 275 alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles Milagros Consarnau, Pompeu Fabra, Bernat Desclot, Provençana, Frederic Mistral, Gornal i la Marina   L’Ajuntament lliura el document acreditatiu de creació de les onze cooperatives   Quatre instituts de la ciutat se sumen a l’emprenedoria a través del projecte Empresa Jove Europea (EJE)
  Veure imatge de Presentació de les onze cooperatives dins del programa Cultura emprenedora a l’escola de L’Hospitalet (nova finestra)
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha  donat la benvinguda als 275 alumnes de cinquè i sisè de primària dels centres escolars de la ciutat Milagros Consarnau, Pompeu Fabra, Bernat Desclot, Provençana, Frederic Mistral, Gornal i la Marina que han presentat avui, a l’Institut Bisbe Berenguer, les cooperatives que han creat en el marc del programa Cultura emprenedora a l’escola 2016-2017, que impulsa l’Ajuntament per mitjà de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic i de la Regidoria d’Educació.
   
  L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez, i del tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jaume Graells.

  Durant l’activitat, els alumnes han presentat les onze cooperatives que han creat des de l’inici del curs: 26 Creatius i 27 Craks, de l’Escola Milagros Consarnau; Artistes del Pompeu i Pompeu Bon Preu, de l’Escola Pompeu Fabra; Coopemà, de l’Escola Bernat Desclot; La Pinya del Proven, de l’Escola Provençana; Frederic Design i Frederic World, de l’Escola Frederic Mistral;  CG-18, de l’Escola Gornal, i les cooperatives Mercadet la Marina i Tots Junts Art Kids, de l’Escola la Marina, que participa per primera any en aquest projecte.
 • 27/03/2017

  Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga

  El certamen ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica
  Veure imatge de Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga (nova finestra)
  La fira de la cervesa artesana ha assolit una xifra rècord de visites, més de 32.000 assistents, a la seva primera edició al recinte firal de L’Hospitalet, que s’ha fet de divendres a diumenge. La Barcelona Beer Festival, que fins ara s’havia fet en diferents espais de la ciutat veïna, ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica amb diferents propostes per combinar amb la cervesa. Al certamen es van presentar fins a 500 tipus de cervesa de tot el món.
 • 23/03/2017

  Sorteig  de les candidatures preseleccionades amb la mateixa puntuació en  3 especialitats

  Formen part de la convocatòria del Pla per a la reactivació i millora de l’ocupació a  L’Hospitalet 2016-2018.
  Avui dijous, 23 de març,  s’ha realitzat el sorteig públic  de les candidatures pre-seleccionades  que han obtingut la mateixa puntuació en 3 especialitats: oficials de primera d’instal•lacions elèctriques, oficials de primera paletes i peons d’instal•lacions elèctriques, en el marc de la convocatòria  del Pla per a la reactivació i la millora de l’ocupació  a la ciutat;  finançat  pel Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l’AMB.

  L’acte ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i  Ocupació de carretera del Mig, i durant  el sorteig s’ha  dut a terme un procés de desempat de manera aleatòria entre els candidats que havien obtingut la mateixa puntuació en cadascuna de les especialitats.

  D’aquesta manera es completen les cinc places d’oficials de primera en instal•lacions elèctriques, tres  places d’oficials de primera paleta i 3 més de peons d’instal•lacions elèctriques.

  Consultar llista
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)