Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 29/09/2022

  L’Hospitalet obre una convocatòria d’ajuts a la contractació

  L’ajut subvenciona el 50% de la contractació a persones en situació d’atur
  Ajuts a la contractacióVeure imatge de L’Hospitalet obre una convocatòria d’ajuts a la contractació (nova finestra)

  Avui ha tingut lloc la jornada de presentació d’ajuts a la contractació de persones en atur a Gornal Activa amb la participació de més de 30 persones de 25 empreses. Els ajuts subvencionen el 50% de la contractació a empreses o entitats que duguin a terme l’activitat a L’Hospitalet.

  Són una de les iniciatives del programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia), dins de l’estratègia de transformació digital de la cadena de valor de la salut i empreses auxiliars, un dels dinou projectes transformadors que formen part del Pla d’actuació de mandat de la corporació 2020-2030 de la Diputació de Barcelona, dins del Pla de reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona.

 • 28/09/2022

  L’Hospitalet busca candidats a comerços emblemàtics

  La ciutadania pot aportar les candidatures a través d’un formulari en línia fins al 17 d’octubre
  Veure imatge de L’Hospitalet busca candidats a comerços emblemàtics (nova finestra)

  El projecte busca identificar els establiments comercials singulars que formen part del patrimoni de la ciutat i els seus barris, amb l’objectiu de promoure’ls, fer-los visibles i donar-los reconeixement. Els propietaris i clients d’un establiment o els ciutadans a títol individual poden presentar els seus candidats a comerços emblemàtics a través del formulari en línia fins al dilluns 17 d’octubre.

 • 21/09/2022

  Més d’un 40% dels participants en el programa Llançadora Connecta Ocupació troben feina

  Un grup de 30 persones en atur de la ciutat amb diferents nivells formatius i diversos perfils professionals han participat en el programa Llançadora Connecta Ocupació.   Fins al 26 de setembre, estan obertes les inscripcions a la pròxima edició que començarà a l’octubre i finalitzarà al març.
  Veure imatge de Més d’un 40% dels participants en el programa Llançadora Connecta Ocupació troben feina (nova finestra)

  Al mes de juliol va finalitzar la darrera edició del programa Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar persones en situació d’atur a reactivar la seva recerca de feina amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

 • 15/09/2022

  PLA OCUPACIÓ NEXE JOVE L'HOSPITALET

  OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ
  Nexe joveVeure imatge de PLA OCUPACIÓ NEXE JOVE L'HOSPITALET (nova finestra)

  El període d’inscripció al pla d’ocupació Nexe Jove L’Hospitalet comença el dia 15 de setembre de 2022 a partir de les 13:00h, i  finalitza el dia 27 de setembre de 2022 a les 13.00h.

  Es podran inscriure a aquest pla d’ocupació les persones que tinguin entre 16 i 30 anys d’edat  al moment de la contractació.

  Les contractacions es realitzaran en les especialitats d'auxiliar administratiu, ordenança i peó cívic, amb un total de 21 llocs de treball.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal