Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 24/02/2017

  El Reactable i l’OvalSound ofereixen una demostració musical i tecnològica a l’Escola de Música-Centre de les Arts

  Aquesta sessió tanca el programa La revolució de les comunicacions mòbils, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA
  Veure imatge de El Reactable i l’OvalSound ofereixen una demostració musical i tecnològica a l’Escola de Música-Centre de les Arts (nova finestra)
  “Aprenem a fer música amb l’OvalSound i el Reactable” és l’activitat que ha tingut lloc avui i que ha consistit en una festa musical i tecnològica a l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet. D’aquesta manera es dona per finalitzat el programa La revolució de les comunicacions mòbils, impulsat per la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA, empresa organitzadora del Mobile Word Congress 2017.

  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, ha assistit a aquesta darrera jornada acompanyada d’alumnes de l’Escola de Música-Centre de les Arts, en la qual  hi ha hagut demostracions musicals del Reactable i de l’OvalSound,  dos instruments que combinen música i tecnologia per a la seva posada en escena.
 • 23/02/2017

  “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

  Del 24 al 26 de febrer, 15 establiments ofereixen tapes a 2’5 euros acompanyades d’una beguda
  Veure imatge de “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet (nova finestra)
  Per primer cop se celebra enguany la “Ruta de las Tapas Andaluzas”, una activitat emmarcada en les jornades commemoratives del Dia d’Andalusia, amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la ciutat a través de la seva oferta gastronòmica.

  La iniciativa que està impulsada per l’Àrea Municipal de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació se celebrarà del divendres 24 de febrer fins al diumenge 26. Un total de  15 establiments de la ciutat oferiran una tapa típica d’Andalusia, al preu de 2’5 euros, acompanyada d’una copa de vi, cervesa o refresc.

  Aquesta ruta gastronòmica se suma a les que ja organitza l’Ajuntament al llarg de l’any durant les Festes de Primavera, les festes majors dels barris i a la tardor amb una proposta de platillos gastronòmics.
 • 23/02/2017

  Pla d’ocupació per a 29 persones, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet

  Faran feines d’encarregat d’obra, manteniment d’equipaments i rehabilitació d’edificis, peonatge, administratives, foment de l’ocupació i manteniment de bases de dades gràfiques
  Veure imatge de Pla d’ocupació per a 29 persones, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)


   
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, impulsa un nou pla d’ocupació per a 29 persones, en el marc del Pla per a la reactivació i la millora de l’ocupació a la ciutat, finançat pel Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l’AMB.

  El període d’inscripció s’iniciarà el proper divendres 24 de febrer a partir de les 0 hores i es tancarà el 27 de febrer a les 13 hores. El pla s’adreça als col•lectius més vulnerables a l’hora de trobar feina: dones, joves de 16 a 35 anys, aturats de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb famílies amb tots els seus membres a l’atur i persones amb discapacitat.

  INSCRIPCIO
 • 22/02/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca un pla d’ocupació per a 29 persones

  Faran feines d’encarregat d’obra, manteniment d’equipaments i rehabilitació d’edificis,  peonatge, administratives, foment de  l’ocupació  i manteniment de base de dades gràfiques.
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, impulsa un nou  pla d’ocupació  per a 29 persones, en el marc del Pla per a la reactivació i la millora de l’ocupació  a la ciutat;  finançat  pel Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l’AMB.

  El període d’inscripció s’iniciarà el proper divendres 24 de febrer a partir de les 00.00h i es tancarà el 27 de febrer a les 13h.  El pla s’adreça a col•lectius més vulnerables alhora de trobar feina: dones, joves entre 16 i 35 anys, aturats de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb famílies amb tots els seus membres a l’atur i persones amb discapacitat.

  Les places són per a realitzar diferents tasques dins de l’administració:  suport administratiu, suport a l’autocupació i  a les empreses, foment de l’ocupació, manteniment d’equipaments i rehabilitació d’edificis, encarregats d’obres, peons i manteniment de base de dades gràfiques.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)