Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 26/10/2020

  Comença l'itinerari TIC del projecte Inserdona

  Aquesta formació facilitarà l'accés al coneixement i al mercat de treball a dones en situació socioeconòmica difícil, alhora que farà encaixar el projecte amb les necessitats del teixit empresarial local.
  Entrega tabletVeure imatge de Comença l'itinerari TIC del projecte Inserdona (nova finestra)

  El mòdul respon a l’aposta que, des del Pacte Local per l’ocupació de L’Hospitalet, integrat per UGT, CCOO, AEBALL, PIMEC i l'Ajuntament de L'Hospitalet, s'ha fet per donar resposta a les condicions que han d'afrontar les dones de mitjana edat amb pocs recursos, en un moment vital on la cura de la família recau principalment sobre elles, i que s'ha dissenyat perquè s'ajusti a les competències que empreses i pimes de la ciutat requereixen de les seves treballadores.

 • 22/10/2020

  L’Ajuntament continua donant suport als restauradors perquè puguin vendre a domicili durant la crisi de la Covid-19

  Veure imatge de L’Ajuntament continua donant suport als restauradors perquè puguin vendre a domicili durant la crisi de la Covid-19 (nova finestra)

  El Govern de la Generalitat va decretar el passat 15 d’octubre, en el marc de les mesures de contenció per aturar el coronavirus, el tancament de bars i restaurants durant 15 dies. La crisi ha deixat qualsevol negoci del sector sota l'amenaça de tancament. Davant l'enorme gravetat de la situació, hi ha hagut diferents iniciatives per part del sector que apunten en diferents direccions i sempre respectant les directrius oficials sanitàries.

  Amb la intenció de donar el màxim suport als restauradors locals i, ja que la situació que es deriva del tancament deixa com a única sortida el servei de take away i/o delivery, l’Ajuntament de L’Hospitalet vol fer arribar a la ciutadania informació dels establiments que ofereixen aquest servei.

 • 09/10/2020

  Convocatòries de selecció de personal per a la creació d’unes borses de treball per cobrir futures contractacions amb caràcter temporal, per a gestió de programes de l’àmbit de la promoció econòmica i la promoció de l’ocupació i de l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme

  EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ INICIA EL 10 D'OCTUBRE DE 2020 A PARTIR DE LES 13:00 H I FINALITZA EL DIA 29 D'OCTUBRE DE 2020 A LES 13:00

  L’objecte d’aquestes convocatòries, és la selecció de personal per a la creació  d’unes borses de treball per  cobrir futures contractacions de caràcter temporal per la realització de programes i projectes en els àmbits de la formació i qualificacions professionals i de la promoció de l’ocupació així com a l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme.

  Les especialitats ofertes són:

  002 Tècnics Superiors àmbit Formació i l’Ocupació
  003 Tècnics Mitjos àmbit Formació i Ocupació
  004 Tècnics Superiors àmbit Turisme
  005 Tècnics Superiors àmbit Desenvolupament Econòmic
  006 Tècnics Mitjos àmbit Desenvolupament Econòmic
  007 Auxiliars Administratius suport Programes i Projectes
  008 Docents de Qualificació Professional i de la Promoció de l’Ocupació i els Plans d’Ocupació

  Les inscripcions es podran realitzar a partir del 10 d'Octubre a les 13.00h en el següent enllaç:
  https://promociohospitalet.com/inscripcions

   

 • 09/10/2020

  Joves de la Casa d’Oficis es formen com a instal·ladors de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

  Els encarregats de la formació van ser els tècnics de l’empresa Simon Electric, que ahir van ser a les aules que l’Àrea d’Ocupació, Empresa,Turisme i Economia Social té a Gornal Activa.
  Veure imatge de Joves de la Casa d’Oficis es formen com a instal·ladors de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (nova finestra)

  Els tècnics de l‘empresa Simon Electric van impartir, en un mòdul formatiu de dues hores, una formació detallada dels equips i tecnologies que cal aplicar a vivendes, empreses i espais públics per instal·lar-hi els punts de recàrrega, destinats a vehicles de bateries elèctriques. La pràctica també va incloure una visió general de la reglamentació oficial que cal conèixer per a la instal·lació d’aquests punts.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)