Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 11 12 13 14 15  ... 
 • 12/05/2020

  Nou servei de mediació per als lloguers de locals comercials i oficines

  Servei de mediació voluntari per ambdues parts
  OMICVeure imatge de OMIC (nova finestra)

  Servei de mediació dirigit a autònoms i microempreses amb dificultats en el lloguer davant la situació de COVID-19

 • 11/05/2020

  La línia 900 per a autònoms i empreses ha donat resposta a més de 400 consultes des que va entrar en funcionament

  EL TELÈFON GRATUÏT 900 924 925 I EL CORREU COVID19EMPRESES@L-H.CAT ATENEN CONSULTES SOBRE OCUPACIÓ, AUTÒNOMS I PIMES DAVANT LA SITUACIÓ D’ALARMA PER LA COVID-19. 86 CONSULTES MÉS HAN ESTAT ATESES PER CORREU ELECTRÒNIC.
  Veure imatge de La línia 900 per a autònoms i empreses ha donat resposta a més de 400 consultes des que va entrar en funcionament (nova finestra)

  El telèfon gratuït 900 924 925 —d’atenció a la ciutadania en relació amb l’ocupació, autònoms i empreses davant la situació d’alarma per la Covid-19— ha donat resposta a un total de 404 consultes de 496 persones autònomes i petits comerços de la ciutat des que va entrar en funcionament el passat 30 de març.

 • 06/05/2020

  Els agents del Pacte Local per l'ocupació acompanyen el teixit productiu en la reactivació de l'activitat

  L’objectiu és que empreses, autònoms i treballadors de L'Hospitalet es beneficiïn de la feina coordinada en l’assessorament sobre diferents aspectes de la reactivació de l'activitat econòmica.
  Veure imatge de Pacte local (nova finestra)

  Després d'una primera fase d'acció coordinada en què s'ha treballat en la difusió de les mesures preses tant per l'Ajuntament com per la resta d'administracions, i en què es va centrar l'esforç en l'atenció informativa personalitzada, ara els agents del Pacte Local per l' Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L'Hospitalet ja treballen en una segona etapa. Ara la prioritat és assessorar i acompanyar el teixit productiu en les mesures de reactivació de l'activitat empresarial i d'impuls de recuperació de l'ocupació de qualitat.

 • 29/04/2020

  Obert el tràmit online perquè els restaurants puguin vendre menjar a domicili durant la crisi de la Covid-19

  La mesura de l'Ajuntament estableix un procediment d'emergència i provisional per adquirir la llicència d'aquesta activitat.
  Veure imatge de Obert el tràmit online perquè els restaurants puguin vendre menjar a domicili durant la crisi de la Covid-19 (nova finestra)

  Amb la intenció de donar el màxim suport als restauradors locals, l'Ajuntament de L'Hospitalet ha posat en marxa el procediment pel qual els establiments que tenien llicència per a activitats de bar, restaurant o elaboració d'aliments, ara puguin preparar menjars per entregar a domicili. La mesura ha estat possible gràcies a la coordinació de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social amb Activitats i Salut Alimentària de l'Ajuntament.

Pàgina de resultats: ... 11 12 13 14 15  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)