Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 24/07/2020

  Cicle de seminaris web (re)formulaT i (re)activaT 

  Sessions amb consells pràctics, estratègics i recursos per afrontar l'actual situació de la COVID-19
  Veure imatge de Seminari web (re)formulT i (re)activaT (nova finestra)

  La Secció de Mercats, Comerç i Consum de l'Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de L'Hospitalet posa en marxa el cicle (re)formulaT i (re)activaT dirigits a establiments comercials, parades de mercat, restauració, hostaleria i persones emprenedores.

  Les activitats tindran lloc els dies 27, 28 i 29 de juliol en horari de 15 a 16:30 hores de forma "on line" mitjançant la plataforma Zoom amb una duració estimada de 90 minuts.

 • 20/07/2020

  HORARIS D’ESTIU DE L’ÀREA D’OCUPACIÓ, EMPRESA, TURISME I ECONOMIA SOCIAL

  L’activitat de les oficines de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social tindrà un funcionament normal, a excepció dels edificis de CEMFO i Gornal Activa que romandran tancats del 10 al 21 d’agost.

  Per conèixer tots els detalls dels horaris d’estiu en els serveis d’atenció al públic, podeu consultar la informació detallada a continuació.
   

 • 16/07/2020

  Convocatòria per a la selecció de personal laboral amb caràcter temporal per a programes de formació i inserció dins del Pla de Transició al Treball (PTT)

  Convocatòria per a la selecció de personal laboral, amb caràcter temporal, per a la realització de programes de formació i inserció organitzats en la modalitat Pla de Transició al Treball (PTT) dins del  conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, i l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  De conformitat amb l’apartat tercer de la convocatòria, el període de inscripció s’iniciarà el 17 de juliol a partir de les 13:00 hores i finalitzarà el dia 27 de juliol a les 13:00 hores.

 • 14/07/2020

  Més formacions a disposició dels usuaris dels serveis d'orientació laboral

  Aquesta ampliació de recursos neix d'un acord entre l’AMB, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de L'Hospitalet.
  Veure imatge de Més formacions a disposició dels usuaris dels serveis d'orientació laboral (nova finestra)

  Les persones que segueixen algun itinerari dels serveis d'orientació laboral de l'Ajuntament de L'Hospitalet tindran a la seva disposició, a partir d'ara, un nombre més gran de continguts i recursos formatius, tots online, sobre recerca de feina i desenvolupament de competències.

   

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)