Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • 13/03/2020

  NOTA INFORMATIVA 01/2020-SARS-COV-2 - ACCIONS GRUPALS

  Davant la Resolució SLT/720/2020 del Departament de Salut, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, la direcció general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral i la direcció general d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives, informen que cal que els centres propis i les entitats dels diferents programes que impulsen, adoptin els continguts de la resolució.
 • 04/03/2020

  A punt el nou ‘Catàleg de formació per a empreses i persones emprenedores’ per a l'exercici 2020

  El catàleg consta de 24 cursos gratuïts que sumen 172 hores lectives.
  Veure imatge de A punt el nou ‘Catàleg de formació per a empreses i persones emprenedores’ per a l'exercici 2020 (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet posa a disposició del ciutadans el nou ‘Catàleg de formació per a empreses i persones emprenedores’ per a l'exercici 2020.

  Aquest catàleg està pensat per posar a l’abast del teixit productiu de L’Hospitalet els recursos formatius necessaris que afavoreixin el desenvolupament de les competències personals i professionals de les persones.

 • 13/02/2020

  Es cancel·len les activitats lligades al Mobile

  La decisió del GSMA de cancel·lar l’edició d’aquest any porta a suspendre també les programacions organitzades de forma paral·lela a L’Hospitalet
  La decisió del GSMA de cancel·lar el Mobile World Congress 2020 ha obligat a cancel·lar també les activitats paral·leles que estaven previstes a la ciutat coincidint amb el certamen: YOMO, les jornades #MobileTech i L’Hospitalet Experience. Cap de les tres es faran aquest any.
 • 11/02/2020

  La recerca digital de feina inaugura les jornades del #MobileTech

  Gornal Activa dóna protagonisme a les estratègies creatives i tecnològiques en la recerca de feina
  Veure imatge de La recerca digital de feina inaugura les jornades del #MobileTech (nova finestra)
  La jornada “Eines digitals per cercar oportunitats de feina” ha obert aquest matí, amb èxit d’assistència, la 6a edició del cicle “La revolució de les comunicacions mòbils. Un present digital. Un futur ple d’oportunitats!” que organitza cada any l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social coincidint amb el Mobile World Congress (MWC).
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)