Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 16/07/2020

  Convocatòria per a la selecció de personal laboral amb caràcter temporal per a programes de formació i inserció dins del Pla de Transició al Treball (PTT)

  Convocatòria per a la selecció de personal laboral, amb caràcter temporal, per a la realització de programes de formació i inserció organitzats en la modalitat Pla de Transició al Treball (PTT) dins del  conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, i l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  De conformitat amb l’apartat tercer de la convocatòria, el període de inscripció s’iniciarà el 17 de juliol a partir de les 13:00 hores i finalitzarà el dia 27 de juliol a les 13:00 hores.

 • 14/07/2020

  Més formacions a disposició dels usuaris dels serveis d'orientació laboral

  Aquesta ampliació de recursos neix d'un acord entre l’AMB, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de L'Hospitalet.
  Veure imatge de Més formacions a disposició dels usuaris dels serveis d'orientació laboral (nova finestra)

  Les persones que segueixen algun itinerari dels serveis d'orientació laboral de l'Ajuntament de L'Hospitalet tindran a la seva disposició, a partir d'ara, un nombre més gran de continguts i recursos formatius, tots online, sobre recerca de feina i desenvolupament de competències.

   

 • 07/07/2020

  Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria

  Un total de 24 joves han acabat els cursos d’auxiliar d’hostaleria en aquest centre municipal. L’objectiu d’aquesta formació és que els joves que no han acabat l’ESO tornin al sistema educatiu i alhora obtinguin un certificat que els permeti treballar
  Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)

  Avui, 7 de juliol, han rebut els seus certificats els 24 alumnes, d’entre 16 i 18 anys, que han finalitzat la seva formació dels dos programes de formació i inserció (PFI) d’hostaleria que s’han fet aquest curs al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.

  Els PFI, que duren un curs acadèmic, s’adrecen a joves de 16 a 21 anys que han deixat l’ESO i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa. L’objectiu és propocionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’altra,  un aprenentatge imprescindible per accedir al mercat laboral. Es tracta d’un programa gratuït, cofinançat amb la Diputació de Barcelona.

 • 29/06/2020

  Accelera el creixement de la teva empresa

  Programa de formació i assessorament durant nou mesos
  Veure imatge de Accelera el creixement de la teva empresa (nova finestra)

  El Programa Accelera el Creixement s’adreça a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte. El programa, impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, té com a finalitat identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)