Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 11/06/2020

  L'Ajuntament posa en marxa la distribució de cartells informatius per a restauradors sobre les mesures de la Fase 2

  Veure imatge de L'Ajuntament posa en marxa la distribució de cartells informatius per a restauradors sobre les mesures de la Fase 2 (nova finestra)

  L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet, posa a disposició dels restauradors i dels seus clients cartells informatius on s’expliquen les diferents mesures que han entrat en vigor a la Fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

 • 10/06/2020

  L’Ajuntament digitalitza i adapta el servei d’ ocupació municipal i posa en marxa una línia telefònica d’atenció personalitzada

  Mitjançant aquesta atenció personalitzada, els ciutadans de L’Hospitalet que es trobin aturats o en situació de millora de feina, podran contactar amb els diferents serveis de la Unitat de Promoció de l’Ocupació.
  Veure imatge de L’Ajuntament digitalitza i adapta el servei d’ ocupació municipal i posa en marxa una línia telefònica d’atenció personalitzada (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha activat el telèfon gratuït 900 924 879 per atendre consultes i resoldre dubtes relacionats amb l’ocupació laboral. L’horari d’atenció d’aquesta línia de telèfon serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts de 16 a 18 h.

 • 09/06/2020

  Reunió entre l’Ajuntament de L’H i el Gremi d’Hotels de Barcelona

  Per afrontar la situació i trobar mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19 sobre el sector turístic de la ciutat
  Veure imatge de Reunió entre l’Ajuntament de L’H i el Gremi d’Hotels de Barcelona (nova finestra)

  Continuen els contactes entre l’Ajuntament de L’Hospitalet i el sector hoteler per trobar mesures que ajudin a pal·liar els efectes que té la Covid-19 sobre el turisme, un sector estratègic per a la ciutat. Avui la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, s’ha reunit amb el director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, i el president de la Comissió d’Hotels de L’Hospitalet del Gremi d’Hotels de Barcelona, Josep M. Huguet.

 • 05/06/2020

  Adhesió del Pacte Local per l'Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L'Hospitalet a la Declaració institucional de suport als treballadors i treballadores de Nissan

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)