Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 14/06/2021

  Pubilla Cases pren el relleu a la ruta de tapes

  La ruta gastronòmica es podrà gaudir del 17 al 20 de juny
  Veure imatge de Pubilla Cases pren el relleu a la ruta de tapes (nova finestra)

  Després de l’èxit de les rutes gastronòmiques de Santa Eulàlia i Can Serra, ara és el torn de Pubilla Cases, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.

 • 11/06/2021

  L’Hospitalet presenta el nou web de Turisme a B-Travel

  L’oferta gastronòmica, el turisme de negocis, el turisme esportiu i el patrimoni històric i cultural, seran els principals atractius de promoció
  Veure imatge de L’Hospitalet presenta el nou web de Turisme a B-Travel (nova finestra)

  Després d’un any d’absència a causa de la crisi sanitària, L'Hospitalet de Llobregat reprèn l’activitat de promoció turística de la ciutat en fires com Fitur, i aquesta setmana serà present a B-Travel. A través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, la ciutat participa en una nova edició de la fira B-Travel que se celebrarà de l’11 al 13 de juny en el recinte de la Fira de Barcelona de Montjuïc.

 • 09/06/2021

  “Posa’t la gorra” solidària als mercats municipals de L’Hospitalet

  El dissabte 12 de juny de 10 h a 14 hores

  El dissabte 12 de juny de 2021, els mercats municipals de L’Hospitalet, participaran en la campanya “Posa’t la gorra”, que promou l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

  Durant aquest dia, en horari de 10 a 14 hores, als mercats de la ciutat, es podrà adquirir la gorra solidària per un preu únic de 8 € la unitat.

 • 09/06/2021

  Presentació del programa Inserdones

  Impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones
  Veure imatge de Presentació del programa Inserdones (nova finestra)

  Aquest matí s’ha presentat la tercera edició del programa Inserdones, un projecte impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que té com a objectiu contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal