Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • 24/01/2020

  113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament

  ALTERNARAN ACCIONS FORMATIVES AMB FEINES COM A AUXILIARS D’ADMINISTRACIÓ, ORDENANCES I PEONS D’OFICIS I DE CIVISME

  PER OFERIR NOVES OPORTUNITATS LABORALS I MILLORAR LA CAPACITACIÓ PROFESSIONAL DE PERSONES EN ATUR
  Veure imatge de 113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament (nova finestra)
  Un grup de 113 persones de L’Hospitalet han estat seleccionades per treballar en diferents àrees i serveis de l’Ajuntament, dins dels plans d’ocupació de Treball i formació, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’alcaldessa, Núria Marín; la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i la directora general del SOC, Mercè Garau, els han donat avui la benvinguda.
 • 22/01/2020

  El turisme de L’Hospitalet guanya presència a Fitur 2020

  L’Ajuntament promociona el seu calendari de rutes de tapes i platillos per primera vegada en una fira de turisme
  Veure imatge de El turisme de L’Hospitalet guanya presència a Fitur 2020 (nova finestra)
  L’Hospitalet —per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social— participa a la 40a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid Fitur 2020, que se celebra del 22 al 26 de gener. L’espai promocional de la ciutat es pot visitar dins de l’estand de la Diputació de Barcelona i Costa Barcelona. Avui, la tinenta d’alcaldia Rocío Ramírez ha assistit al saló.
 • 08/01/2020

  Bases de la Convocatòria pública del procés de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de “contracte de treball en pràctiques”, de periodistes multimèdia en els mitjans de comunicació municipals de l’Hospitalet de Llobregat.

  La presentació de sol•licituds es farà a les oficines de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, S.A. situades al carrer Barcelona, núm. 2, de L’Hospitalet, des del dia 8 de gener de 2020 fins al dia 27 de gener de 2020 ambdós inclosos. L’Horari de presentació de sol•licituds serà: de 08:00 hores fins a les 19:30 hores ininterrompudament a excepció del dia 27 de gener, data en que finalitzarà el termini de presentació de sol•licituds a les 14:00 hores. Telèfon de contacte: 93.261.52.00
  L’objecte és convocar proves de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de
  “contracte de treball en practiques”, de Periodistes Multimèdia en els Mitjans de Comunicació
  titularitat de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, que gestiona aquesta Societat Municipal mitjançant el sistema selectiu de concurs, mitjançant la creació d’una borsa d'un màxim de 10 persones.
 • 08/01/2020

  Bases de la Convocatòria Pública per a la selecció d'un/a Tèncic/a Superior Jurídic/a per al departament de serveis jurídics i contractació de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, SA.

  La Presentació de sol·licituds es farà a les oficines de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, S.A. situades al carrer Barcelona, núm. 2, de l’Hospitalet, des del dia 8 de gener de 2020 fins al dia 27 de gener de 2020 ambdós inclosos. L’Horari de presentació de sol•licituds serà: de 08:00 hores fins a les 19:30 hores ininterrompudament a excepció del dia 27 de gener, data en que finalitzarà el termini de presentació de sol•licituds a les 14:00 hores.Telèfon de contacte: 93.261.52.00
  El lloc de treball a cobrir és el de Tècnic/a Superior Jurídic/a adscrit al Departament
  de Serveis Jurídics, dins del grup professional de Tècnics/iques Superiors (codi del
  lloc de treball 05001), segons disposa el conveni col•lectiu propi de l´empresa La
  Farga, Gestió d´Equipaments Municipals, SA.

  El tècnic  haurà d'assessorar, informar i donar suport tècnic en matèria jurídica al/la Cap en les accions, programes, projectes i decisions que es duen a terme al departament, així com vetllar per la correcció dels procediments administratius de contractació.

  Funcions:

  - Assessorar jurídico-administrativament als Departaments i Unitats de la Societat en les accions i decisions a efectuar.
  - Elaborar i proposar informes tècnics, dictàmens i/o propostes de resolució en matèria d’assessorament jurídico-administratiu de la Societat i d’altres que se li requereixin des de la prefectura.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)