Formació

Garantia Juvenil

Tens menys de 30 anys?
Si no treballes ni estudies, la Garantia Juvenil t’interessa

Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil.  Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat  de Catalunya t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

Un cop inscrit a la Garantia Juvenil podràs accedir als Programes de Formació i Inserció (PFI), el Programa Joves per l’Ocupació, el Programa Fem Ocupació per a Joves, i altres programes de formació i treball.

Si necessites informació i assessorament per a inscriure’t a la Garantia Juvenil et podem ajudar:

Programa d’Impulsors de la Garantia Juvenil
Oficina Jove de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Carrer Llobregat, 127, L’Hospitalet
Tel. 93 448 73 72
Horari d’atenció:
Dilluns de 16 a 20h
Dimarts i dijous de 10 a 14h i de 16 a 20h
Divendres de 10 a 14h

A qui s’adreça?

Els requisits d’accés al Sistema de Garantía Juvenil són:
  • Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió Europea o dels Estats que formen part de l'Acord Econòmic Europeu o de  Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure's els estrangers titulars d'una autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.
  • Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya
  • Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys en el moment de sol•licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol•licitud.
  • No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol•licitud.
  • No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol•licitud.
  • Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.
     
Apunta-t’hi!

Si compleixes els requisits i vols ser beneficiari de la Garantia Juvenil, t’has d’inscriure al fitxer de Garantia Juvenil. Trobaràs la informació a la plana web de la Generalitat de Catalunya: http://garantiajuvenil.gencat.cat/


Si necessites informació i assessorament, no dubtis en demanar-ho al Programa d’Impulsors de la Garantia Juvenil de l’Ajuntament de L’Hospitalet, trucant al 93 448 73 72 o enviant un correu electrònic a: garantiajuvenil1@l-h.cat

Programes de Garantia Juvenil

Hi ha diferents programes de formació i inserció adreçats a joves que desenvolupa l’Ajuntament de L’Hospitalet durant  el 2016:

Programes de Formació i Inserció (PFI)
Joves per l’Ocupació
Fem ocupació per a joves
Joves en acció – Programa integral
Escola de Barmans – Programa singular
  • Certificiació Norma ISO 9001:2008 de Gestió de la Qualitat
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)