Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 17/01/2018
  Turisme

  L’Hospitalet serà present per primera vegada a la Fira Internacional de Turisme (Fitur)

  El turisme de negocis, la ciutat com a destinació turística esportiva, la gastronomia i el Districte Cultural són els elements principals de promoció
  Veure imatge de L’Hospitalet serà present per primera vegada a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) (nova finestra)
  La ciutat de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, participarà a la 38a edició de la Fira Internacional de Turisme,  Fitur 2018  —un dels salons més destacats en l’àmbit internacional vinculats al turisme que obre portes aquest dimecres 17 de gener a Madrid—, dins de l’espai cedit per la Diputació de Barcelona.

  Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de L’Hospitalet té com a objectiu promocionar la ciutat com a pol d’atracció turística a través d’un fulletó que, amb el nom We L’Hove. L’Hospitalet, la ciutat que es fa estimar, destaca des de diferents perspectives els principals atractius turístics de la ciutat: des de la seva gastronomia singular i diversa amb una àmplia oferta de locals de tapes i restaurants; o el turisme de negocis, un sector que ha crescut els darrers anys gràcies a la transformació urbanística que ha experimentat el Districte Econòmic de L’Hospitalet a l’entorn de la Granvia; a l’activitat empresarial i de negocis que genera Fira de Barcelona a Granvia L’Hospitalet; i el recinte firal de La Farga, ubicat al centre de la ciutat, i a la situació estratègica de la ciutat  entre l’aeroport, el port i la ciutat de Barcelona.
 • 15/01/2018
  Ocupació

  Baixa l’atur a L’Hospitalet aquest mes de desembre un -1, 38%

  El sector serveis concentra la major part del descens de l’atur S’han fet més de 5.500 contractes, un 16,38% menys que el mes de novembre
  Veure imatge de Baixa l’atur a L’Hospitalet aquest mes de desembre un -1, 38% (nova finestra)
  El mes de  desembre hi ha hagut una disminució de l’atur a l’Hospitalet  del -1,38%, que es tradueix en 211 aturats menys. D’aquesta manera, l’atur registrat ha estat de 15.046 persones,  un decrement més acusat que el provincial [-1,10%], la RMB [-1,12%], i el conjunt de Catalunya [-1,05%]. D’aquesta manera, la taxa d’atur d’aquest mes és de  l’11, 70%.

  Respecte al desembre de l’any passat l’atur baixa un -9,76% (1.627 aturats), una disminució també més pronunciada que la de la RMB [-8,48%], la provincial [-8,51%] i la catalana [-7,85%].

  Quant a ocupació, la disminució d’aquest mes s’ha concentrat en termes absoluts al sector serveis, amb 189 menys [-1,64%]. La indústria perd 23 aturats [-1,76%]; mentre que la construcció és l’únic sector on puja l’atur,  amb 67 nous aturats [4,59%]. N’hi ha una minva també entre els aturats sense feina anterior [-6,48%], i 58 persones menys.

  Respecte 2016 tots els sectors tenen davallades, destacant la indústria [-16,90%] i la construcció [-15,45%], tot i que en termes absoluts la minva més notable es troba als serveis, amb 1.098 aturats menys [-8,84%].

  Pel que fa a la contractació, aquest mes de desembre s’han fet un total de 5.574 contractes, fet que suposa una disminució respecte al novembre del -16,38%, i que representa 1.092 contractacions menys, un descens menys acusat que el català, amb un -18,30%, i el provincial, d’un -18,95%.
 • 09/01/2018
  Ocupació

  Oberta la convocatòria d'una borsa d'administratiu/va a la Farga de L'Hospitalet

  Veure imatge de Oberta la convocatòria d'una borsa d'administratiu/va a la Farga de L'Hospitalet (nova finestra)
  La Farga, Gestió d'Equipaments Municipals de L'Hospitalet, ha obert una convocatòria d'una borsa per seleccionar  cinc persones per cobrir contractes d'interinitat o relleu del lloc de treball d'administratiu/va.

  El període de presentació de sol·licituds es va iniciar el passat dia 2 de gener, fins al proper 18 de gener. Les sol·licituds s'hauran de presentar al Registre General, situat al carrer de Barcelona, 2.

 • del 23 de gener al 22 de febrer, de 16 a 19 h

  Word bàsic per a emprenedors/es

  FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS OFICINA SERVEIS A L'EMPRESA
  Veure imatge de Word bàsic per a emprenedors/es (nova finestra)
 • Dilluns, 26 de febrer, 16:00 h

  Parles o comuniques?

  FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS
  Millorem les competències a l'hora de comunicar els nostres projectes.
 • del 27 de febrer al 5 d'abril, de 16 a 19 h

  Excel bàsic per a emprenedors/es

  FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS OFICINA DE SERVEIS A L'EMPRESA
  Veure imatge de Excel bàsic per a emprenedors/es (nova finestra)
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)