Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 04/12/2019

  Finalitza la 7a  edició de la Casa d’oficis d’hostaleria

  Els alumnes, d’entre 16 i 25 anys, han rebut formació especialitzada en el sector i el 54% ja han trobat feina. Ahir van oferir un dinar als seus familiars i amics com a acte de cloenda.
  Veure imatge de 	Finalitza la 7a  edició de la Casa d’oficis d’hostaleria (nova finestra)
  La 7a edició de la Casa d’Oficis d’hostaleria, que ha tingut lloc durant els darrers 12 mesos, va celebrar ahir la seva fi de curs amb un dinar organitzat pels joves. L’acte es va fer al restaurant d’aplicació del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet. A la trobada, hi van assistir els familiars i amics propers dels alumnes, que van poder gaudir d’un dinar cuinat i servit d’acord amb els coneixements adquirits pels joves, d’entre 16 i 25 anys.
 • 31/10/2019

  Convocatòries de selecció de personal, amb caràcter temporal, per a gestió de programes de l’àmbit de la promoció econòmica i la promoció de l’ocupació i de l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme

  El periode de inscripció inicia el 04 de novembre de 2019 a partir de les 13:00 h i finalitza el dia 08 de novembre de 2019 a les 13:00
  L’objecte d’aquestes bases és la selecció de personal per cobrir futures contractacions de caràcter temporal en els àmbits de la formació i qualificacions professionals i de la promoció de l’ocupació així com a l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme.Les especialitats ofertades són:
  • 011 PERSONAL DOCENT
  • 017 REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL
  • 018 PERSONAL TÉCNIC FOAP
  (En el moment de realitzar aquesta convocatòria de selecció, està pendent de resolució les diferents convocatòries de subvenció dels diferents programes, per la qual cosa l'efectiva contractació està condicionada a l'atorgament de la subvenció per import suficient per a realitzar la contractació, segons consta en cadascuna de les bases aprovades)


 • Dimarts, 10 de desembre, 16 h

  Gestió del temps

  Veure imatge de Gestió del temps (nova finestra)
  Aquesta formació es durà a terme el 10 de desembre de 16h a 20h a Gornal Activa. El curs et donarà els coneixements necessaris perquè aprenguis a  obtimitzar l'ús del temps.
 • Dimecres, 11 de desembre, 16 h

  Gestió de l'estrés - 2a edició

  Veure imatge de Gestió de l'estrés - 2a edició (nova finestra)
  Aquest curs va dirigit a emprenedors i empresaris que volen aprendre eines útils per controlar l'estrès. S'ajudarà a identificar els efectes de l'estrés i com alleugerir-lo, a calmar la ment i elevar l'ànim i a equilibrar les emocions i la salut.
 • Dijous, 12 de desembre, 16 h

  Treballa el teu networking professional i aconsegueix contactes efectius

  Veure imatge de Treballa el teu networking professional i aconsegueix contactes efectius (nova finestra)
  L'objectiu de la sessió és fer entendre als participants què significa i implica el networking professional. S'explicarà què és, quines són les fases i variables, es farà una introducció al networking de referències i a les noves plataformes digitals per reforçar-lo i potenciar-lo
 • Divendres, 13 de desembre, 16 h

  Presentacions efectives- 2a edició

  Veure imatge de Presentacions efectives- 2a edició (nova finestra)
  Aquest curs que es realitzarà a Gornal Activa el pròxim 13 de desembre de 16 a 20h va dirigit a q emprenedors i empresaris que vulguin conèixer com elaborar presentacions que siguin atractives i destaquin de la resta.
 • Dimarts, 17 de desembre, 16 h

  Comunicació i influència – 2a edició

  Veure imatge de Comunicación (nova finestra)
  Curs per desenvolupar les habilitats i tècniques comunicatives dels participants. L’enfocament del curs va dirigit a aconseguir una comunicació efectiva i que generi confiança, bases de qualsevol projecte d’emprenedoria.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Dimecres, 18 de desembre, 16 h

  Intel·ligència emocional - 2a edició

  Veure imatge de Emocional (nova finestra)
  En aquest curs es treballa una de les habilitats més necessàries per assolir amb èxit gairebé qualsevol projecte, ja sigui en l’àmbit professional o fora.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Dijous, 19 de desembre, 16 h

  Resiliència - 2a edició

  Veure imatge de Resilient (nova finestra)
  En el món de l’emprenedoria la qualitat de saber resistir i afrontar situacions té un valor molt alt. En aquest curs, coneixerem a fons el concepte de resiliència i aprendrem a adoptar nous hàbits que ens permetin alhora ser persones resilients i dirigir empreses resilients.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • El Projecte L’H Exit s’adreça a joves, d’ entre 18 i 25 anys, que vulguin realitzar un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu i participar com a equip de suport en l’escuderia amateur L’H Exit
 • L’H Play
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)