Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 24/01/2020

  113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament

  ALTERNARAN ACCIONS FORMATIVES AMB FEINES COM A AUXILIARS D’ADMINISTRACIÓ, ORDENANCES I PEONS D’OFICIS I DE CIVISME

  PER OFERIR NOVES OPORTUNITATS LABORALS I MILLORAR LA CAPACITACIÓ PROFESSIONAL DE PERSONES EN ATUR
  Veure imatge de 113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament (nova finestra)
  Un grup de 113 persones de L’Hospitalet han estat seleccionades per treballar en diferents àrees i serveis de l’Ajuntament, dins dels plans d’ocupació de Treball i formació, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’alcaldessa, Núria Marín; la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i la directora general del SOC, Mercè Garau, els han donat avui la benvinguda.
 • 22/01/2020

  El turisme de L’Hospitalet guanya presència a Fitur 2020

  L’Ajuntament promociona el seu calendari de rutes de tapes i platillos per primera vegada en una fira de turisme
  Veure imatge de El turisme de L’Hospitalet guanya presència a Fitur 2020 (nova finestra)
  L’Hospitalet —per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social— participa a la 40a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid Fitur 2020, que se celebra del 22 al 26 de gener. L’espai promocional de la ciutat es pot visitar dins de l’estand de la Diputació de Barcelona i Costa Barcelona. Avui, la tinenta d’alcaldia Rocío Ramírez ha assistit al saló.
 • 08/01/2020

  Bases de la Convocatòria pública del procés de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de “contracte de treball en pràctiques”, de periodistes multimèdia en els mitjans de comunicació municipals de l’Hospitalet de Llobregat.

  La presentació de sol•licituds es farà a les oficines de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, S.A. situades al carrer Barcelona, núm. 2, de L’Hospitalet, des del dia 8 de gener de 2020 fins al dia 27 de gener de 2020 ambdós inclosos. L’Horari de presentació de sol•licituds serà: de 08:00 hores fins a les 19:30 hores ininterrompudament a excepció del dia 27 de gener, data en que finalitzarà el termini de presentació de sol•licituds a les 14:00 hores. Telèfon de contacte: 93.261.52.00
  L’objecte és convocar proves de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de
  “contracte de treball en practiques”, de Periodistes Multimèdia en els Mitjans de Comunicació
  titularitat de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, que gestiona aquesta Societat Municipal mitjançant el sistema selectiu de concurs, mitjançant la creació d’una borsa d'un màxim de 10 persones.
 • 08/01/2020

  Bases de la Convocatòria Pública per a la selecció d'un/a Tèncic/a Superior Jurídic/a per al departament de serveis jurídics i contractació de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, SA.

  La Presentació de sol·licituds es farà a les oficines de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, S.A. situades al carrer Barcelona, núm. 2, de l’Hospitalet, des del dia 8 de gener de 2020 fins al dia 27 de gener de 2020 ambdós inclosos. L’Horari de presentació de sol•licituds serà: de 08:00 hores fins a les 19:30 hores ininterrompudament a excepció del dia 27 de gener, data en que finalitzarà el termini de presentació de sol•licituds a les 14:00 hores.Telèfon de contacte: 93.261.52.00
  El lloc de treball a cobrir és el de Tècnic/a Superior Jurídic/a adscrit al Departament
  de Serveis Jurídics, dins del grup professional de Tècnics/iques Superiors (codi del
  lloc de treball 05001), segons disposa el conveni col•lectiu propi de l´empresa La
  Farga, Gestió d´Equipaments Municipals, SA.

  El tècnic  haurà d'assessorar, informar i donar suport tècnic en matèria jurídica al/la Cap en les accions, programes, projectes i decisions que es duen a terme al departament, així com vetllar per la correcció dels procediments administratius de contractació.

  Funcions:

  - Assessorar jurídico-administrativament als Departaments i Unitats de la Societat en les accions i decisions a efectuar.
  - Elaborar i proposar informes tècnics, dictàmens i/o propostes de resolució en matèria d’assessorament jurídico-administratiu de la Societat i d’altres que se li requereixin des de la prefectura.
 • 27/12/2019

  L’Ajuntament de L’Hospitalet iniciarà el 31 de desembre el programa d’orientació UBICAT

  És un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social
  Veure imatge de programa d’orientació UBICAT (nova finestra)
  Aquest programa està adreçat a 51 persones que prioritàriament es troben en situació de desocupació de llarga durada, encara que també poden participar persones en atur i de millora d'ocupació.  És un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i tindrà una durada de 12 mesos.

  Les actuacions ocupacionals que es podran desenvolupar són:
  Actuació d'orientació sociolaboral.
  Actuació de coneixement de l'entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral.
  Recursos per a la capacitació del personal tècnic.

  Per participar en aquest projecte les persones interessades es poden adreçar a l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ubicada a la Ctra. Del mig, 85-87, Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL)  i/o trucar al telèfon 93.402.60.20
 • 19/12/2019

  La tercera edició de l’Escola de Bàrmans clou amb una inserció laboral del 35%

  20 joves d’entre 16 i 29 anys s’han format en tècniques de cambrer especialitzades en cocteleria
  Veure imatge de 	La tercera edició de l’Escola de Bàrmans clou amb una inserció laboral del 35% (nova finestra)
  Finalitza la tercera edició de l’Escola de Bàrmans, un projecte d’orientació, formació i inserció laboral per a joves d’entre 16 i 29 anys de L’Hospitalet, beneficiaris de Garantia Juvenil. El seu objectiu és millorar la qualificació professional d’aquests joves, afavorir la seva incorporació al mercat laboral i incentivar el retorn al sistema  educatiu d’aquells que volen continuar formant-se.
 • 16/12/2019

  Sessió a Gornal Activa sobre l’RSE dins l’àmbit laboral

  Amb el títol de ‘Responsabilitzem-nos’, la sessió ha posat l’accent en el valor que té l’RSE (Responsabilitat Social Empresarial) per a les mateixes organitzacions.
  Veure imatge de Sessió a Gornal Activa sobre l’RSE dins l’àmbit laboral (nova finestra)
  L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha organitzat aquest matí un acte dedicat a l’RSE, amb la participació d’empreses que han aplicat projectes destacadament responsables en l’àmbit laboral.  Les empreses ponents han compartit experiències i les han transmès a les organitzacions que hi han assistit com a públic.
 • 16/12/2019

  El projecte Reempresa, una oportunitat per a emprenedors de la ciutat

  Veure imatge de 	El projecte Reempresa, una oportunitat per a emprenedors de la ciutat (nova finestra)
  L’equipament municipal Gornal Activa ha acollit una sessió tècnica sobre Reempresa, un  projecte que fomenta un nou model d’emprenedoria que permet cedir empreses solvents i actives a emprenedors/es per tal que aquests continuïn amb l’activitat.
 • 12/12/2019

  L’Hospitalet participa en el Foro de Ciudades por el Empleo

  Representants de l’Ajuntament han pogut compartir les bones pràctiques i les experiències d’èxit en ocupació amb altres municipis
  Veure imatge de 	L’Hospitalet participa en el Foro de Ciudades por el Empleo (nova finestra)
  L’Hospitalet ha estat present en el XXIII Foro de Ciudades por el Empleo, que s’ha celebrat ahir i avui a Madrid, i que ha servit per posar en comú les polítiques que es desenvolupen des de l’àmbit local en la millora de l’ocupació.  Els representants de les ciutats han pogut compartir les bones pràctiques i experiències dels diferents municipis, i han posat en comú els problemes actuals i futurs d’aquest àmbit, però també especialment les oportunitats existents en la creació d’ocupació des dels municipis.
 • 12/12/2019

  Jornada de cloenda del projecte LH FORWARD Open Innovation

  Un total de 10 empreses reben assessorament per la millora de processos d’innovació i per la recerca de l’eficiència energètica
  Veure imatge de 	Jornada de cloenda del projecte LH FORWARD Open Innovation (nova finestra)
  L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha organitzat l’acte de cloenda del programa Open Innovation on, a través d’una taula rodona, s’ha parlat de la innovació en la indústria 4.0 i dels agents que hi donen suport.  La trobada, que s’ha celebrat a Gornal Activa, ha tingut com a eix conductor el paper estratègic de la innovació i els ajuts per impulsar els nous projectes, estimulant i activant el creixement del sector productiu de la ciutat. Un projecte que forma part de l’estratègia que l’Ajuntament porta promovent des de fa 10 anys i que pretén donar continuïtat als programes relacionats amb el foment de la innovació en el sector industrial.
 • 11/12/2019

  La Casa d’Oficis d’instal•lacions tanca un nou curs oferint oportunitats als joves

  La tercera edició del programa ha facilitat tant la incorporació al mercat laboral com l’accés a l’educació reglada dels alumnes.
  Veure imatge de 	La Casa d’Oficis d’instal•lacions tanca un nou curs oferint oportunitats als joves (nova finestra)
  Aquesta tarda s’ha fet entrega dels diplomes als alumnes, joves d’entre 16 i 25 anys, que han participat a la Casa Oficis d’Instal•lacions i eficiència energètica d’enguany. Es tracta de la tercera edició d’aquest programa de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament. L’acte ha comptat amb la presència dels familiars dels alumnes i l’entrega ha tingut lloc al vestíbul de Gornal Activa.
 • 10/12/2019

  La segona edició L’H >Play ha format a 60 alumnes en matèries d’Indústries Culturals i creatives (ICC)

  Veure imatge de 	La segona edició L’H >Play ha format a 60 alumnes en matèries d’Indústries Culturals i creatives (ICC) (nova finestra)
  Finalitza la segona edició de L’H> Play, un programa que té per objectiu la millora de la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la informàtica, l’audiovisual i la tecnologia dels espectacles en viu. El projecte, s’emmarca dins de l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per fomentar el desenvolupament del Districte Cultural de la ciutat.
 • 09/12/2019
  Representa un increment del 15% respecte l’anterior edició

  Més de 6.000 platillos i 400 còctels venuts en la 6a edició d’ “A la tardor, platillos!”

  Veure imatge de 	Més de 6.000 platillos i 400 còctels venuts en la 6a edició d’ “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
  Un total de 27 establiments de la ciutat —23 restaurants i bars, 3 cocteleries i una fàbrica de cervesa- han participat en la sisena edició de la ruta “A la tardor, platillos!” amb propostes originals de platillos i còctels creats especialment per a l’ocasió.
 • 04/12/2019

  Finalitza la 7a  edició de la Casa d’oficis d’hostaleria

  Els alumnes, d’entre 16 i 25 anys, han rebut formació especialitzada en el sector i el 54% ja han trobat feina. Ahir van oferir un dinar als seus familiars i amics com a acte de cloenda.
  Veure imatge de 	Finalitza la 7a  edició de la Casa d’oficis d’hostaleria (nova finestra)
  La 7a edició de la Casa d’Oficis d’hostaleria, que ha tingut lloc durant els darrers 12 mesos, va celebrar ahir la seva fi de curs amb un dinar organitzat pels joves. L’acte es va fer al restaurant d’aplicació del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet. A la trobada, hi van assistir els familiars i amics propers dels alumnes, que van poder gaudir d’un dinar cuinat i servit d’acord amb els coneixements adquirits pels joves, d’entre 16 i 25 anys.
 • 31/10/2019

  Convocatòries de selecció de personal, amb caràcter temporal, per a gestió de programes de l’àmbit de la promoció econòmica i la promoció de l’ocupació i de l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme

  El periode de inscripció inicia el 04 de novembre de 2019 a partir de les 13:00 h i finalitza el dia 08 de novembre de 2019 a les 13:00
  L’objecte d’aquestes bases és la selecció de personal per cobrir futures contractacions de caràcter temporal en els àmbits de la formació i qualificacions professionals i de la promoció de l’ocupació així com a l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme.Les especialitats ofertades són:
  • 011 PERSONAL DOCENT
  • 017 REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL
  • 018 PERSONAL TÉCNIC FOAP
  (En el moment de realitzar aquesta convocatòria de selecció, està pendent de resolució les diferents convocatòries de subvenció dels diferents programes, per la qual cosa l'efectiva contractació està condicionada a l'atorgament de la subvenció per import suficient per a realitzar la contractació, segons consta en cadascuna de les bases aprovades)


 • Divendres, 7 de febrer, 10h

  Jornada "Les Dones i la Nova Indústria. Ocupació responsable i compromesa amb la igualtat"

  Veure imatge de Jornada "Les Dones i la Nova Indústria. Ocupació responsable i compromesa amb la igualtat" (nova finestra)
  Aquesta jornada forma part del Projecte OCUPAL’H La Nova Indústria a L’Hospitalet i pretén millorar la ocupabilitat de les persones mitjançant la formació ocupacional i acompanyament a les empreses de logística, arts gràfiques o TIC per tal d’afavorir el  seu trànsit cap a la Indústria 4.0. 

  En aquesta trobada que se celebrarà el dia 7 de febrer de 10h a 13h a Gornal Activa, parlarem d’aquests conceptes i de com integrar la Responsabilitat Social Corporativa i la Igualtat d’Oportunitats a l’Empresa. Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç

 • del dilluns 10 al divendres 14 de febrer, 16h

  Eines bàsiques de l'emprenedoria

  Veure imatge de Eines bàsiques de l'emprenedoria (nova finestra)
  Dirigit a professionals que vulguin fer un salt cap a la Emprenedoria a a través de la creació de la seva pròpia marca personal o del disseny d'una Start Up i es realitzarà del dilluns 10 de febrer al divendres 14 de febrer en horari de tarda. 

  Inscripció Online
 • del dilluns 17 al divendres 28 de febrer, 16h

  Comptabilitat i finances bàsiques

  Veure imatge de Comptabilitat i finances bàsiques (nova finestra)
  Amb aquesta formació que tindrà lloc del 17 al 28 de febrer podràs introduir-te en el coneixement i l'aplicació de la tècnica comptable, conèixer els conceptes comptables bàsics, entendre el concepte de comptabilitat i la seva utilitat en l'àmbit de l'empresa  Realitzar un estudi pràctic i integrat dels conceptes comptables a través d'exemples, i molt més. 

  Inscripció Online
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • El Projecte L’H Exit s’adreça a joves, d’ entre 18 i 25 anys, que vulguin realitzar un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu i participar com a equip de suport en l’escuderia amateur L’H Exit
 • L’H Play
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)