Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 29/03/2020
  DES DE L'ÀREA D'OCUPACIÓ, EMPRESA, TURISME I ECONOMIA SOCIAL

  L'Ajuntament posa en marxa un nou servei d'atenció personalitzada 

  Sobre recursos econòmics per a pimes, autònoms i treballadors/es afectats/des per la Covid-19
  Veure imatge de L'Ajuntament posa en marxa un nou servei d'atenció personalitzada  (nova finestra)
  Activat un nou servei especial d'atenció a les pimes, persones autònomes i treballadors/es per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre les noves mesures econòmiques i fiscals que han entrat en vigor arran de la crisi sanitària.

  Ets empresari/ària, autònom/a o treballador/a afectat/ada per la crisi sanitària?
  • Truca al 900.924.925, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  • Escriucovid19empreses@l-h.cat (resposta en 24 hores)
  • Consulta aquí el document elaborat per l'Ajuntament
 • 27/05/2020

  Inscripció a oferta múltiple per cobrir vacants laborals en sectors professionals relacionats amb l'atenció sanitària

  S'obre inscripció a oferta múltiple per cobrir vacants laborals existents en sectors professionals multidisciplinaris relacionats amb l'atenció sanitària per a diferents ofertes laborals al territori. Si vostè està interessat en inscriure's en aquesta oferta i no es troba donat d'alta en la nostra borsa de treball municipal, pot formalitzar la seva inscripció en aquesta mateixa pàgina web: (haurà d'adjuntar el seu Currículum Vitae i el DNI per les dues cares). Les condicions laborals que ofereixen aquests centres estan subjectes al conveni col·lectiu del sector.   ENLLAÇ INSCRIPCIÓ
 • 03/06/2020
  Informació coordinada pel Pacte local

  Mesures per recuperar la liquiditat de les empreses

  Veure imatge de Pacte local (nova finestra)
  En aquest vídeo que presenten conjuntament, PIMEC i AEBALL es posen a disposició dels negocis de L'Hospitalet i s'ofereixen a assessorar-los sobre les mesures per recuperar la liquiditat i a fer-los l'acompanyament posterior.
 • 03/06/2020

  Ajuntament i restauradors posen fil a l'agulla per definir mesures de reactivació del sector

  Veure imatge de Reunió restauració (nova finestra)
  Ahir, dimarts 2 de juny, representants municipals i del sector de la restauració es van reunir per abordar la delicada situació del sector i valorar conjuntament el treball necessari per encarrilar-ne la reactivació en un futur immediat.
 • 29/05/2020
  Informació actualitzada a 29 de maig

  Continua l’augment del nombre de restaurants de L'Hospitalet que ofereixen servei de menjars a domicili i per emportar

  Publiquem la llista, periòdicament actualitzada, dels restaurants que fan entrega a domicili i dels que ofereixen menjars per emportar.
  Veure imatge de Continua l’augment del nombre de restaurants de L'Hospitalet que ofereixen servei de menjars a domicili i per emportar (nova finestra)

  Ja són més de 55 els restaurants de la ciutat que realitzen servei de lliurament a domicili i recollida de comandes. A més, reobren al públic les terrasses a l’aire lliure dels establiments d’hostaleria i restauració amb una ocupació màxima de 10 persones per taula o agrupació de taules, i només estan permeses el 50% de les taules respecte a l’any anterior.

 • 28/05/2020

  L’Ajuntament i els responsables dels hotels de L’Hospitalet es reuneixen per analitzar la situació arran la crisi de la covid-19

  Es tracta d’una trobada que pretén ser periòdica per posar en comú situacions i proposar mesures per pal·liar els efectes de la COVID19 al sector turístic de la ciutat
  Veure imatge de L’Ajuntament i els responsables dels hotels de L’Hospitalet es reuneixen per analitzar la situació arran la crisi de la covid-19 (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social es va reunir ahir amb els directius hotelers de la ciutat amb la finalitat d’analitzar la situació que està vivint el sector turístic arran la crisi de la covid-19.
 • 25/05/2020
  Informació coordinada pel Pacte local

  Els ERTO derivats de la crisi de la Covid-19

  En aquest vídeo informatiu dedicat als ERTO (expedients de regulació temporal d'ocupació), UGT es posa a disposició de totes les persones treballadores de L'Hospitalet per assessorar-les sobre la gestió d'aquesta situació. UGT és una de les organitzacions de treballadors, junt amb CCOO, que integren el Pacte Local per l'Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L'Hospitalet, on també hi ha representat l'Ajuntament i les patronals.
 • 21/05/2020

  Èxit d'assistència en la primera sessió per a emprenedors/es en format en línia

  Amb aquesta sessió inicial es reprèn cada dimecres la sessió informativa on el personal tècnic explica en format en línia els passos a seguir per crear una empresa i que dona accés a l’assessorament personalitzat per la materialització de la seva idea de negoci
  Veure imatge de Èxit d'assistència en la primera sessió per a emprenedors/es en format en línia (nova finestra)
  La primera sessió informativa en línia per informar-se sobre el procés de creació de l’empresa va reunir ahir a més de 20 persones, on a través d’una plataforma tecnològica, l’equip tècnic va explicar els passos a seguir per posar en marxa un negoci. Els participants, al llarg de les dues hores de durada de la sessió, van fer arribar a l’equip dubtes al voltant de la capitalització de l’atur, llicències, formes jurídiques o  finançament, entre d’altres. Tots ells manifestaven la incertesa per emprendre davant la situació derivada per la crisi sanitària però afirmaven tenir ganes d’assessorar-se per adaptar-se a la nova normalitat.
 • 21/05/2020
  Informació coordinada pel Pacte local

  La salut dels treballadors a la feina davant l'amenaça de la Covid-19

  Veure imatge de Pacte local (nova finestra)
  Amb el retorn progressiu de bona part dels treballadors a la feina presencial, i davant l'amenaça existent de la Covid-19, CCOO informa i assessora les persones que aquests dies viuen en aquesta situació perquè en el seu seu lloc de treball es garanteixin totes les mesures necessàries per protegir la salut davant del virus.
 • 19/05/2020
  Informació coordinada pel Pacte local

  La seguretat en la tornada a l'activitat econòmica

  Veure imatge de Pacte local (nova finestra)
  En el retorn a l'activitat que actualment ja duen a terme les empreses, autònoms i persones treballadores, AEBALL i PIMEC acompanyen el teixit productiu de la ciutat en la presa de mesures adequades per no posar en risc la salut i la seguretat de les persones.
 • 19/05/2020

  El Pacte Local avança cap a un nou acord

  Els membres del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic mostren la seva voluntat de participar al Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat anunciat per l’alcaldessa Núria Marín
  Veure imatge de El Pacte Local avança cap a un nou acord (nova finestra)
  El Pacte Local per l’ Ocupació que actualment està en fase de negociació per la seva renovació, i que està integrat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat — UGT, CCOO,  AEBALL i PIMEC— s’ha reunit, de nou, per continuar treballant conjuntament per definir el nou acord del Pacte Local per l’Ocupació 2020-2023. 
 • 19/05/2020

  Aprovat pel Govern de la Diputació de Barcelona el Programa complementari per a la garantia del benestar social 2020

  La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat l’acord núm. 193/20, un programa complementari que permetrà als serveis socials de base poder donar resposta a les necessitats socials no previstes arran l’aparició de la pandèmia de la Covid-19.
 • 23/04/2020
  Covid-19

  Mesures d'ajuda al teixit productiu i al mercat de treball

  ACTUALITZAT A 15 DE MAIG DE 2020
  Veure imatge de Mesures d'ajuda al teixit productiu i al mercat de treball (nova finestra)
  Actualització periódica de les principals mesures d'ajuda a empreses, persones autònomes i treballadors afectats per la crisi sanitària de la COVID-19.
 • 14/05/2020

  Gornal Activa reprèn les seves sessions setmanals per a emprenedors en format en línia

  Es tracta d’una sessió inicial per a les persones que volen informar-se de com emprendre un negoci, on el personal tècnic explicarà els passos a seguir per crear una empresa i que dona accés a l’assessorament personalitzat sobre la seva idea de negoci
  Veure imatge de Gornal Activa reprèn les seves sessions setmanals per a emprenedors en format en línia (nova finestra)
  L’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l'Ajuntament de L'Hospitalet, posa a disposició dels emprenedors una sessió informativa online a càrrec de l’equip tècnic amb l’objectiu d’acompanyar, assessorar i orientar en el procés de creació i consolidació de la seva idea de negoci. Aquesta primera sessió informativa, que serà una prova pilot, tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de maig de  10 a 12 hores i permetrà conèixer com crear una empresa. Al llarg d’aquestes dues hores, l’equip tècnic explicarà els passos a seguir per posar en marxa un negoci, formes jurídiques, quins són els mecanismes per avaluar la seva viabilitat, possibles fonts de finançament i la capitalització de la prestació d’atur.  A més, aquesta sessió és imprescindible per poder realitzar posteriorment un assessorament personalitzat amb un/a tècnic/a, sempre amb hores concertades i en format online fins que es pugui reprendre l’activitat presencial.
 • 13/05/2020

  El projecte “OCUPAL’H. La nova indústria a L’Hospitalet” s’adapta  a les noves circumstàncies i ofereix formació en línia

  EL PROGRAMA CONTINUA AMB LES SEVES FORMACIONS A TRAVÉS DE LA FORMACIÓ ON LINE, AMB L’OBJECTIU DE PROMOURE L’OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL I AFAVORIR EL TRÀNSIT A LA NOVA INDÚSTRIA, DINS DEL TERRITORI DE L’HOSPITALET.
  Veure imatge de El projecte “OCUPAL’H. La nova indústria a L’Hospitalet” s’adapta  a les noves circumstàncies i ofereix formació en línia (nova finestra)
  L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha adaptat els serveis formatius, al igual que ha fet amb altres programes, també al projecte “OCUPAL’H. La nova Indústria a l’Hospitalet”. El programa, que aquest any realitza la seva segona edició,  té com a objectiu aprofitar les fortaleses del nostre teixit empresarial, així com el talent de les persones del nostre territori i alinear-lo, mitjançant processos d’innovació i empoderament, cap a les oportunitats que ofereix la nova indústria 4.0.
 • 11/05/2020

  La línia 900 per a autònoms i empreses ha donat resposta a més de 400 consultes des que va entrar en funcionament

  EL TELÈFON GRATUÏT 900 924 925 I EL CORREU COVID19EMPRESES@L-H.CAT ATENEN CONSULTES SOBRE OCUPACIÓ, AUTÒNOMS I PIMES DAVANT LA SITUACIÓ D’ALARMA PER LA COVID-19. 86 CONSULTES MÉS HAN ESTAT ATESES PER CORREU ELECTRÒNIC.
  Veure imatge de La línia 900 per a autònoms i empreses ha donat resposta a més de 400 consultes des que va entrar en funcionament (nova finestra)
  El telèfon gratuït 900 924 925 —d’atenció a la ciutadania en relació amb l’ocupació, autònoms i empreses davant la situació d’alarma per la Covid-19— ha donat resposta a un total de 404 consultes de 496 persones autònomes i petits comerços de la ciutat des que va entrar en funcionament el passat 30 de març.
 • 06/05/2020

  Els agents del Pacte Local per l'ocupació acompanyen el teixit productiu en la reactivació de l'activitat

  L’objectiu és que empreses, autònoms i treballadors de L'Hospitalet es beneficiïn de la feina coordinada en l’assessorament sobre diferents aspectes de la reactivació de l'activitat econòmica.
  Veure imatge de Pacte local (nova finestra)
  Després d'una primera fase d'acció coordinada en què s'ha treballat en la difusió de les mesures preses tant per l'Ajuntament com per la resta d'administracions, i en què es va centrar l'esforç en l'atenció informativa personalitzada, ara els agents del Pacte Local per l' Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L'Hospitalet ja treballen en una segona etapa. Ara la prioritat és assessorar i acompanyar el teixit productiu en les mesures de reactivació de l'activitat empresarial i d'impuls de recuperació de l'ocupació de qualitat.
 • 28/04/2020

  Gornal Activa multiplica l’oferta de formació online per a emprenedors/es i pimes

  S’amplia la programació de formació online amb 10 cursos nous
  Veure imatge de Gornal Activa multiplica l’oferta de formació online per a emprenedors/es i pimes (nova finestra)
  L'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social segueix readaptant les seves accions per continuar oferint i ampliant els seus serveis formatius. Amb l’objectiu de continuar amb l'àmplia tasca de suport a l’empresa, que ha convertit Gornal Activa en un referent sòlid a través dels anys, ara s’afegeix la programació de formació online amb 10 cursos nous.
 • 09/04/2020

  Els restaurants de L’Hospitalet prenen mesures i s’adapten a la situació per a la prevenció i control del coronavirus

  Alguns restaurants aposten per noves iniciatives
  Veure imatge de Els restaurants de L’Hospitalet prenen mesures i s’adapten a la situació per a la prevenció i control del coronavirus (nova finestra)
  El Govern de la Generalitat va decretar el passat 13 de març, en el marc de les mesures de contenció per aturar el coronavirus, el tancament de bars i restaurants. La crisi ha deixat qualsevol negoci del sector sota l'amenaça de tancament. Davant l'enorme gravetat de la situació, hi ha hagut diferents  iniciatives per part del sector malgrat la crisi, que apunten en diferents direccions i sempre respectant les directrius oficials sanitàries.
 • 08/04/2020

  Ajuntament, UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC es coordinen per abordar els efectes econòmics de la crisi sanitària

  L’objectiu del consistori i dels agents econòmics de la ciutat és trobar fórmules per donar suport a treballadors, autònoms i empreses de manera coordinada i compartida, en el marc del Pacte local per l’ocupació
  Veure imatge de Ajuntament, UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC es coordinen per abordar els efectes econòmics de la crisi sanitària (nova finestra)
  El Pacte local per l’ocupació, que actualment està en fase de negociació per la seva renovació, i que està integrat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat —UGT, CCOO,  AEBALL i PIMEC—, s’ha reunit per analitzar la situació derivada de la crisi sanitària del coronavirus i poder donar suport, de manera conjunta, al teixit productiu i al sosteniment de l’ocupació a la ciutat.
 • 27/12/2019

  L’Ajuntament de L’Hospitalet iniciarà el 31 de desembre el programa d’orientació UBICAT

  És un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social
  Veure imatge de programa d’orientació UBICAT (nova finestra)
  Aquest programa està adreçat a 51 persones que prioritàriament es troben en situació de desocupació de llarga durada, encara que també poden participar persones en atur i de millora d'ocupació.  És un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i tindrà una durada de 12 mesos.

  Les actuacions ocupacionals que es podran desenvolupar són:
  Actuació d'orientació sociolaboral.
  Actuació de coneixement de l'entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral.
  Recursos per a la capacitació del personal tècnic.

  Per participar en aquest projecte les persones interessades es poden adreçar a l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ubicada a la Ctra. Del mig, 85-87, Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL)  i/o trucar al telèfon 93.402.60.20
 • 04/03/2020

  A punt el nou ‘Catàleg de formació per a empreses i persones emprenedores’ per a l'exercici 2020

  El catàleg consta de 24 cursos gratuïts que sumen 172 hores lectives.
  Veure imatge de A punt el nou ‘Catàleg de formació per a empreses i persones emprenedores’ per a l'exercici 2020 (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet posa a disposició del ciutadans el nou ‘Catàleg de formació per a empreses i persones emprenedores’ per a l'exercici 2020.

  Aquest catàleg està pensat per posar a l’abast del teixit productiu de L’Hospitalet els recursos formatius necessaris que afavoreixin el desenvolupament de les competències personals i professionals de les persones.

 • 15/04/2020

  Ajuntament i agents socioeconòmics de L'Hospitalet estableixen un servei d'atenció coordinada sobre la crisi sanitària

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat (UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC) s'han posat d'acord a establir un servei d’atenció coordinada i personalitzada en els àmbits econòmic i laboral arran de la Covid-19 als treballadors, autònoms i empreses.
  (A continuació, adreces per a dubtes i consultes.)
   
 • 13/03/2020

  El Govern posa una línia de crèdit de 1.000 milions d’euros a disposició de les empreses

  Veure imatge de El Govern posa una línia de crèdit de 1.000 milions d’euros a disposició de les empreses (nova finestra)
  Amb l'objectiu de mitigar els efectes econòmics del Covid-19 sobre el sector turístic, us informem que el Govern de la Generalitat posa a disposició de les empreses una línia de crèdit de 1.000 milions d’euros que es formalitzarà  a través d’entitats financeres amb l’aval de l’Institut Català de Finances (ICF) o d’Avalis de Catalunya.
 • 09/04/2020
  Des de l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social i l’Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de L’Hospitalet

  Formularis per a establiments (comerç, mercats i restauració)

  Veure imatge de Formularis per a establiments (comerç, mercats i restauració) (nova finestra)
  Formularis de recollida d'informació dirigits als comerciants, paradistes dels mercats i al sector de la restauració amb la finalitat de facilitar informació a la ciutadania i entitats socials d'aquells establiments locals que ofereixen servei de recepció de comandes telefòniques i servei a domicili per tal de facilitar el confinament a la població.
 • 22/04/2020

  Gornal Activa ofereix cursos de formació en línia a emprenedors i pimes

  Una part dels cursos previstos s’han adaptat al format en línia per continuar oferint servei de formació durant el confinament. Es tracta de cursos ja programats sobre economia col·laborativa, estudis de mercat i models de negoci digital, entre d’altres.
  Veure imatge de Gornal Activa ofereix cursos de formació en línia a emprenedors i pimes (nova finestra)
  L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha adaptat els serveis formatius que ofereix a la ciutadania per tal d’ajustar-los a la situació actual, marcada per la crisi sanitària. D’aquesta manera manté la seva oferta formativa durant el confinament.
 • 17/04/2020

  Ja es  pot tramitar l'ajut per a autònoms i microempreses del sector turístic

  S’ ha activat una línia d'ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.

  A partir d’ara ja es pot tramitar aquest ajut a través del Canal Empresa. La línia s’ha dotat amb un pressupost de 3,5 milions d’euros.
 • 13/03/2020
  Covid-19

  Mesures preventives pel coronavirus

  16/03/2020 18:00:00
  AQUESTA INFORMACIÓ SERÀ ACTUALITZADA PERIÒDICAMENT

  L'Ajuntament decreta noves mesures extraordinàries

  ES CREA UN COMITÈ DE COORDINACIÓ I AVALUACIÓ DE LA COVID-19, ENCARREGAT DE FER EL SEGUIMENT DELS DIFERENTS SERVEIS MUNICIPALS
  Veure imatge de Mesures preventives pel coronavirus (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet ha ampliat avui les mesures decretades a la ciutat per fer front al coronavirus Covid-19. Entre altres, es deixa en suspensió el control de les zones d’aparcament regulat, es limita l’afluència als parcs i jardins a l’esbarjo de mascotes i es limita també l’assistència als casaments civils.

  L’Ajuntament vetlla pel compliment de les mesures acordades per les administracions estatal i autonòmica, les competents en matèria de salut pública, en relació amb l’evolució del coronavirus Covid-19. L’objectiu municipal és donar una resposta eficaç, rigorosa i serena als reptes que ens planteja aquesta situació excepcional.
 • 13/03/2020
  Nota informativa del SOC

  Nota informativa 01/2020-SARS-COV-2 - Accions grupals

  Davant la Resolució SLT/720/2020 del Departament de Salut, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, la direcció general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral i la direcció general d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives, informen que cal que els centres propis i les entitats dels diferents programes que impulsen, adoptin els continguts de la resolució.
 • 29/04/2020

  Obert el tràmit online perquè els restaurants puguin vendre menjar a domicili durant la crisi de la Covid-19

  La mesura de l'Ajuntament estableix un procediment d'emergència i provisional per adquirir la llicència d'aquesta activitat.
  Veure imatge de Obert el tràmit online perquè els restaurants puguin vendre menjar a domicili durant la crisi de la Covid-19 (nova finestra)
  Amb la intenció de donar el màxim suport als restauradors locals, l'Ajuntament de L'Hospitalet ha posat en marxa el procediment pel qual els establiments que tenien llicència per a activitats de bar, restaurant o elaboració d'aliments, ara puguin preparar menjars per entregar a domicili. La mesura ha estat possible gràcies a la coordinació de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social amb Activitats i Salut Alimentària de l'Ajuntament.
 • Dimecres, 10 de juny, 10 h

  Sessió Informativa per a emprenedors (Format Online)

  L’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l'Ajuntament de L'Hospitalet, posa a la teva disposició un equip tècnic perquè t’acompanyi, orienti i assessori en el procés de creació i consolidació del teu negoci.
  L'Oficina de Serveis a l'Empresa ofereix una sessió informativa, sobre com crear una empresa, on s’ explicaran els passos per muntar el teu propi negoci, formes jurídiques,  quins son els mecanismes per avaluar la viabilitat del teu negoci, possibles fonts de finançament i la capitalització de la teva prestació d’atur.  Aquesta sessió és imprescindible per poder posteriorment realitzar un assessorament personalitzat amb un tècnic/a.
  Inscripció Online
 • Dimarts, 16 de juny, 16 h

  Gestió del temps (Formació online)

  Veure imatge de Gestió del temps (Formació online) (nova finestra)
  Amb aquesta formació en línia aprendràs a obtimitzar l'ús del temps. 
   
  Inscripcions online
 • Dijous, 18 de juny, 16 h

  Gestió de l'estrès (Formació Online)

  Veure imatge de Gestió de l'estrès (Formació Online) (nova finestra)
  Amb aquest curs coneixeres les eines necessàries per controlar l'estrès.
   
  Inscripcions online
 • Dilluns, 22 de juny, 16 h

  Presentacions Efectives (Formació Online)

  Veure imatge de Presentacions Efectives (Formació Online) (nova finestra)
  Vols aprendre a elaborar presentacions que siguin atractives i destaquin de la resta? Aquest curs et donarà les eines necessàries per aconseguir-ho.
   
  Inscripcions Online
   
 • Divendres, 26 de juny, 16 h

  Comunicació i Influència (Formació Online)

  Veure imatge de Comunicació i Influència (Formació Online) (nova finestra)
  En aquesta formació aprendràs habilitats comunicatives.
  Inscripció Online
 • Dimarts, 30 de juny, 16 h

  Intel·ligència emocional (Formació Online)

  Veure imatge de Intel·ligència emocional (Formació Online) (nova finestra)
  Aquesta formació en línia et donarà tots els coneixements sobre emocions i intel·ligència emocional.
  Inscripcions Online
 • Dimecres, 1 de juliol, 16 h

  Resiliència (Formació Online)

  Veure imatge de Resiliència (Formació Online) (nova finestra)
  Amb aquest curs podràs conèixer la capacitat que té una persona per resistir i afrontar situacions.
  Inscripcions Online
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
 • El Projecte L’H Exit s’adreça a joves, d’ entre 18 i 25 anys, que vulguin realitzar un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu i participar com a equip de suport en l’escuderia amateur L’H Exit
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)