Formació

Detall curs

PROGRAMA SINGULAR 2018 PROJECTE L'H PLAY
Data inici: 01/02/2019
Data fi: 31/12/2019
Data màxima d'inscripció: 29/03/2019
Durada: 0
Horari: MATINS O TARDES
Programa: PROGRAMES SINGULARS 2018 L'H PLAY
Col·lectiu: Joves inscrits a la Garantia Juvenil, de 18 a 29 anys, amb nivell acadèmic de batxillerat, formació professional de grau mig o superior, o amb estudis universitaris
Requisits: El Projecte L'H PLAY té per objectiu la millora de la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les industries culturals i creatives (ICC), mitjançant quatre itineraris d'orientació i formació en els àmbits de la producció d'espectacles musicals i la producció audiovisual.
Temari:

Els 4 itineraris d´orientació i formació en els àmbits de la producció d´espectacles musicals i la producció audiovisual qu es desenvoluparan al llarg del projecte són:

  • Itinerari 1: TÈCNIC D´IL-LUMINACIÓ D´ESPECTACLES MUSICALS (310 hores). Si fas aquest itinerari podràs desenvolupar activitats professionals d´iluminació d´espectacles musicals, instal·lant i operant els diferents equips i sistemes de llum.
  • Itinerari 2: TÈCNIC DE SONORITZACIÓ D´ESPECTACLES MUSICALS (310 hores). Si fas aquest itinerari podràs desenvolupar activitats professionals de sonorització d'espectacles musicals, instal·lant i operant els diferents equips i sistemes de so.
  • Itinerari 3: CONFECCIÓ I PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB (560 hores). Aquest itinerari et permetrà crer i publicar pàgines web i aplicacions per a dispositius mòbils (app) que integrin textos, imatges i altres elements (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT IFCD0110, nivell 2)
  • Itinerari 4: DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES AUDIOVISUALS MULTIMÈDIA INTERACTIUS (520 hores). Al llarg d'aquest itinerari podràs desenvolupar productes audiovisuals multimèdia interactius i d'animació 3D (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT IMSV0209, nivell 3)
Modalitat: Presencial
Tipus:
Estat: Previst
  • Certificiació Norma ISO 9001:2008 de Gestió de la Qualitat
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)