Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Gestió de la covid-19 als negocis d’hostaleria

Veure imatge de Gestió de la covid-19 als negocis d’hostaleria (nova finestra)
Data: 2 de novembre de 2020
Hora: 17.30
Data inici inscripció: 09/10/2020
Data fi inscripció: 01/11/2020
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Punts d'inscripció/venda: Inscripcions Online
Lloc: Online

Aquesta formació gratuïta té com a objectiu  ajudar i acompanyar un dels sectors més afectats arran l’arribada de la crisi sanitària a la ciutat i dotar d’eines de qualitat al sector gastronòmic de L’Hospitalet de Llobregat.

La formació serà a càrrec de Patricia Estanheiro, experta en seguretat alimentària i abordarà els processos necessaris per minimitzar els riscos i gestionar amb garanties un local davant la covid-19.

Es tractaran els següents continguts:

1. Introducció a la legislació i normatives
2. Què és una APPCC? Model de gestió i qualitat alimentària
3. Elaboració d’un pla de contingència
4. Punts de risc en la transmissió del virus: Vestuaris i entrada de persones-Recepció de comandes/proveidors-Elaboracions-Sala-Barra
5. Millora i garantia en els processos
6. El factor humà. Formació
7. Seguretat i percepció del client. Comunicació

El webinar tindrà una durada de 120 minuts i es realitzarà en horari de tarda, a les 17:30 h. Cal destacar que aquesta acció formativa disposa de places limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Mitjançant un missatge de correu electrònic es confirmarà als usuaris la plaça assignada i se’ls detallarà l’enllaç pel qual podran accedir a la formació.

Inscripcions Online

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)