Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Networking Express Pro

ADREÇAT A EMPRESARIS, EMPRENEDORS I AUTÒNOMS
Data: 30 de març de 2017
Hora: a les 16h
Duració aprox.: 3 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Oficina de serveis a l'empresa
Regidoria de Govern de Turisme i Desenvolupament Econòmic
Punts d'inscripció/venda:
Lloc: 
C. Can Tries 20  (L'Hospitalet de Llobregat)
Objectius:
- Ajudar als membres d’una comunitat a millorar les seves relacions professionals incrementant la xarxa de contactes per augmentar les possiblitats de negoci entre els membres de l'àrea.
- Cohesionar el teixit empresarial amb dinàmiques que generin contactes i creació de comunitat sortint de la zona de confort entre tots els participants de la Comunitat, d’una manera practica i experiencial.
- Culturalment l’empresari, emprenedor o autònom català desitja connectar però té unes barreres per aprofitar tot el seu potencial i el potencial del seu entorn. D’una manera molt propera amb les diferents dinàmiques anirà connectant i potenciant diferents habilitats de forma que connecti amb els seus interlocutors, creant noves oportunitats per ell mateix/a i pels altres assitents.

Continguts:
Una dinàmica amb tres activitats:
- Speednetworking: d’una manera molt dinàmica i directe, sortint de la zona de confort contactarà i connectarà amb molta gent. La idea és veure les grans avantatges d’ampliar la xarxa de contactes, obtenir referències i aconseguir recomanacions.
- Elevator Speech: Ara ja hem trencat el gel, tothom està molt animat i pot parlar en petits grups de pùblic (parlar en pùblic), molt més confiats i relacionant amb tothom i adoptant comportaments i presentant amb les 5W.
- Networking Free: Ja hem tingut ocasió de presentar-nos moltes vegades i repetir les nostres presentacions amb diferents interlocutors. Ara connectem amb els que encara no hem parlat i també continuem amb qui ja hem connectat i volem aprofundir per reservar una nova trobada o reunió per coneixer més en detall les possiblitats de col.laboració.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)