Agenda

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Whatsapp

Curs d'EdTech – Tecnologies Educatives

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Ver imagen de Curs d'EdTech – Tecnologies Educatives (nueva ventana)
del 9 de mayo al 28 de junio
Hora: de 10 a 14h
Duración aprox.:0 horas 0 minutos
Tipo de entrada: Libre
Precio:Gratuito
Organizadores: 

https://www.eoi.es/es

Lugar: 

CEMFO

CURS D'EDTECH-TECONOLOGIES EDUCATIVES

Actualment, dominat per una forta tendència cap a la digitalització, empreses i institucions aposten per l'aprenentatge permanent en eines, metodologies o continguts tècnics.

Presentem el Programa d'EdTech o Tecnologies Educatives, una invitació a fer una transformació personal i professional per aconseguir trobar un nou camí professional. Aquest programa formatiu donarà totes les claus a les àrees que estan vinculades a la formació digital per tenir una visió 360º i així començar amb el procés d'adaptació als nous temps. Els continguts més rellevants en aquest àmbit són les eines digitals de l'aprenentatge, la gestió de la formació en línia i les noves tendències metodològiques.

De la mateixa manera, és important actuar i dur a terme els canvis necessaris i, per això, s'elaborarà un pla de creixement personal i desenvolupament de carrera, aconseguint així els reptes de transició professional.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Escola d’Organització Industrial – EOI i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Objectius del Programa:

 • Dotar els assistents dels coneixements, experiències, habilitats i competències digitals fonamentals per a ladaptació al nou mercat professional.
 • Oferir una visió Oferir una visió estratègica i realista sobre la importància de formació en línia, gestió de l'aprenentatge en línia, noves metodologies i eines de generació de contingut.
 • Capacitar els professionals en eines personals per a la recerca de feina i la consecució dels objectius de transició professional.
 • Desenvolupament d'un pla de carrera, per aconseguir els objectius professionals en l'àmbit de la digitalització a curt, mitjà i llarg termini.

Sessions:

 • Dates: del 9 de maig al 28 de juny
 • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h + 6 hores de tutorització individualitzada en horari de tardes
 • Lloc: CEMFO
 • Duració: 80 hores

Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Área de Promoción Económica y Turismo
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Aviso legal