Institut Bellvitge

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

L’Institut Bellvitge és l’únic centre educatiu de la ciutat, públic o privat, que ofereix les tres modalitats de batxillerat. L’Institut es defineix integrador, no discriminatori, democràtic, laic, català i respectuós amb totes les creences, cultures i ideologies, en el marc de la convivència democràtica, curós amb el medi ambient i sotmès a l’interès públic mitjançant el respecte a les lleis, i cercant contínuament la millora de la qualitat en els ensenyaments i serveis que proporciona al seu alumnat. 

EQUIPAMENTS 

Projecte EduCat en els grups de 1r i 2n d’ESO: els alumnes disposen d’un miniordinador com a eina de treball. Totes les aules disposen d’ordinador i canó. A més, les aules EduCat disposen de pissarra digital. Laboratori de ciències naturals. Laboratori de física. Laboratori de química. Laboratori de fotografia. Aules de dibuix, d’infografia, d’idiomes i d’audiovisuals. Sala d’actes. Gimnàs. Pati amb tres pistes esportives. 

SERVEIS 

Programes d’innovació educativa: convivència i mediació escolar; educació ambiental, i comunicació audiovisual. Cinema en curs. Preparació per a l’examen Delf de l’Institut Francès de Barcelona. Repàs extraescolar: taller d’estudi assistit. Classes extraescolars de música (Escola de Música - Centre de les Arts de L’Hospitalet). Activitats esportives extraescolars: futbol, bàsquet, tennis de taula (Pla català de l’esport a l’escola). Programa de reutilització de llibres escolars. Cantina-menjador.

Adreça

Web: http://www.xtec.cat/iesbellvitge
Correu electrònic: iesbellvitge@xtec.cat
Telèfon: 933358314
Fax: 933353291

Horaris

Batxillerat artístic

Programas para la formación y la inserción

Programes per a la formació i la inserció

    Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
    Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
    Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
    Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)