Operacions bàsiques de càtering (nivell 1) [HOTR0308]  

Competència general

Realitzar el muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades, parament, utillatge i materials varis, en els equips destinats al servei de càtering, recepcionar la càrrega procedent del servei de càtering realitzat i rentar els materials i equips reutilitzables.

Àmbit professional

Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes empreses de càtering, generalment privades, encara que també poden ser de caràcter públic.

Sectors productius

Se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos de càtering de transports, a domicili o col•lectivitats, com ara el sector d'hoteleria i, en menor mesura altres sectors, com el de sanitat, serveis socials, educació i transport de passatgers.

Ocupacions o llocs de treball relacionats
  • Preparador/a de càtering.
  • Auxiliar de preparació/muntatge de càtering.
  • Auxiliar de col•lectivitats.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)