CFGS Animació sociocultural i turística

Tècnic/a superior en animació sociocultural i turística (2000 h · 2 cursos acadèmics)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Primers auxilis. Anglés. Activitats d'oci i temps lliure. Dinamització grupal. Animació i gestió cultural. Animació turística. Metodologia de la intervenció social. Desenvolupament comunitari. Informació juvenil. Intervenció socioeducativa amb joves. Context de l'animació sociocultural. Projecte d'animació sociocultural i turística. Formació i orientació laboral. Empresa i iniciativa emprenedora. Formació en centres de treball.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Coordinador/a i director/a d'activitats del lleure infantil i juvenil. Coordinador/a i director/a de campaments, d'albergs de joventut, de cases de colònies, de granges escola, d'aules de cases de joventut i d'escoles de natura. Animador/a sociocultural. Dinamitzador/a comunitari/a. Assessor/a del sector associatiu. Tècnic/a comunitari/a. Tècnic/a de serveis culturals. Tècnic/a en informació juvenil. Animador/a d'hotels, de vetllades i espectacles, o d'activitats recreatives a l'aire lliure en complexos turístics. Cap de departament d'animació turística.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)