Màrqueting i compravenda internacional (nivell 3 ) [COMM0110]  

Competència general

Obtenir i tractar informació per al sistema d'informació de mercats elaborant la informació de base per aplicar les polítiques de màrqueting mix internacional, i assistir en els processos de negociació vinculats al contracte de compravenda internacional fent ús, si escau, de la llengua anglesa o d'una altra llengua estrangera.

Àmbit professional

Duu a terme la seva activitat professional, per compte d'altri i propi, en el departament d'exportació i importació de qualsevol empresa, en empreses intermediàries del comerç internacional, com ara: agències transitàries, agències comercials, agències de duanes, empreses d'assessorament comercial, importadors, exportadors, distribuïdors-comercialitzadors, associacions i institucions, i en altres organismes governamentals i no governamentals que efectuen transaccions internacionals.

Sectors productius

En tots els sectors productius en què es duguin a terme activitats de compravenda internacional i que, per tant, tinguin un caràcter marcadament transectorial.

Ocupacions o llocs de treball relacionats
  • Tècnics/iques en comerç exterior.
  • Agent comercial internacional.
  • Tècnic/a de màrqueting internacional.
  • Tècnic/a de venda internacional.
  • Assistent/a al departament d'operacions comercials internacionals.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)