Operacions auxiliars de manteniment de carrosseria de vehicles (nivell 1) [TMVL0109]  

Competència general

Realitzar operacions auxiliars de manteniment en l'àrea de carrosseria, complint especificacions tècniques, en condicions de seguretat i sota la supervisió d'un tècnic de nivell superior.

Àmbit professional
 
Exerceix la seva activitat professional per compte d'altres, en petites, mitjanes i grans empreses, l'activitat de les quals sigui el manteniment de vehicles, automòbils, motocicletes, vehicles industrials, maquinària agrícola, d'obres públiques, embarcacions i material rodant ferroviari.
 
Sectors productius
 
S'ubica al sector indústria, subsector automoció i, concretament, en les següents activitats econòmiques productives: Indústria de la construcció de maquinària i equip mecànic, subactivitat reparació de maquinària i altre material agrari; Venda, manteniment i reparació de vehicles de motor, motocicletes i ciclomotors; Fabricació d'altre material de transport: subactivitat construcció i reparació de vaixells; Transport terrestre, transport per canonades: subactivitat transport per ferrocarril.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)