Operacions de sistemes informàtics (nivell 2) [IFCT0210]  

Competència general

Aplicar procediments d'administració i configuració del programari i maquinari del sistema informàtic, així com solucionar les incidències que es puguin produir en el normal funcionament del mateix i monitoritzar els seus rendiments i consums, seguint especificacions rebudes.

Àmbit professional

Desenvolupa la seva activitat professional per compte d'altri, en empreses o entitats públiques o privades de qualsevol mida, que disposin d'equips informàtics per a seva gestió, en l'àrea de sistemes del departament d'informàtica.

Sectors productius

Es  situa sobretot en el sector serveis, i principalment en els següents tipus de empreses: empreses o entitats que utilitzen sistemes informàtics per a la seva gestió; empreses dedicades a la comercialització d'equips i serveis informàtics; empreses que presten serveis d'assistència tècnica informàtica; xarxes de telecentres; en les diferents administracions públiques, com a part del suport informàtic de la organització.

Ocupacions o llocs de treball relacionats
  • Tècnic/ca  en sistemes microinformàtics.
  • Operador de sistemes.
  • Técnic/ca de suport informàtic

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)