PFI Auxiliar de pastisseria i fleca (PTT)

Auxiliar de pastisseria i fleca

(1.000 hores - 1 curs acadèmic)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Mòduls de formació professional

  • Operacions auxiliars en la indústria alimentària
  • Elaboració de productes alimentaris
  • Operacions auxiliars d’emmagatzematge
  • Operacions bàsiques de pastisseria
  • Projecte integrat
  • Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
  • Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general

  • Estratègies i eines de comunicació
  • Entorn social i territorial
  • Estratègies i eines matemàtiques
  • Incorporació al món professional

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars de preparació, processament i emmagatzematge de matèries primeres i producció en indústries alimentàries, així com operacions auxiliars de preelaboració, elaboració i presentació de pastisseria i fleca.

Centres on s'imparteix

  • Guia de Formació Professional
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal