CFGS Gestió de vendes i espais comercials

Tècnic o tècnica superior en gestió de vendes i espais comercials (2.000 hores • dos cursos acadèmics)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Aparadorisme i disseny d'espais comercials. Gestió de productes i promocions en el punt de venda. Gestió econòmica i financera de l'empresa. Investigació comercial. Logística d'aprovisionament. Logística d'emmagatzematge. Organització d'equips de venda. Polítiques de màrqueting. Tècniques de venda i negociació. Anglès. Màrqueting digital. Atenció al client, consumidor i usuari. Formació i orientació laboral. Projecte de gestió de vendes i espais comercials. Formació en centres de treball. 

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Cap de vendes; representant comercial; agent comercial; encarregat o encarregada de botiga; encarregat o encarregada de secció d'un comerç; venedor tècnic o venedora tècnica; coordinador o coordinadora de comercials; supervisor o supervisora de telemàrqueting; merchandiser; aparadorista comercial; dissenyador o dissenyadora d'espais comercials; responsable de promocions punt de venda; especialista en implantació d'espais comercials.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)