Operacions bàsiques de cuina (nivell 1) [HOTR0108]  

Competència general

Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes, executant i aplicant-hi operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments.
 
Àmbit professional

  
Desenvolupa la seva activitat professional, com auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hoteleria.
 
En petits establiments de restauració pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.

 
Sectors productius
 
Aquesta qualificació s'ubica, principalment, en sectors en els quals es desenvolupen processos de preeleboració i elaboració d'aliments i begudes, com seria el sector d'hostaleria i els subsectors d'hostaleria i restauració (tradicional, evolutiva i col.lectiva).
 
També en establiments dedicats a la preeleboració i comercialització d'aliments crus, tendes especialitzades en menjars preparades, empreses dedicades a l'emmagatzematge, envasament i distribució de productes alimentaris, etc.

 
 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Ajudant/a d'establiment de plats per emportar

  • Ajudant/a de compres i emmagatzematge

  • Ajudant/a de cuina

  • Ajudant/a d'economat i magatzem

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)