Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques (nivell 2) [ENAE0208]  

Competència general

Realitzar el muntatge, posada en servei, operació i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques, amb la qualitat i seguretat requerides i complint la normativa vigent.

Àmbit professional
 
Desenvolupa la seva activitat professional tant per compte propi com aliena, en l'àrea o departament de producció de petites, mitjanes i grans empreses, públiques o privades, dedicades a realitzar el muntatge, l'explotació i el manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques per a la producció d'aigua calenta sanitària o per al suport a sistemes de calefacció i altres usos.
 
Sectors productius
 
Aquesta qualificació s'ubica al sector energètic, subsector de producció i distribució d'energia elèctrica, gas, vapor i aigua calenta, en les activitats productives en les quals es realitzen el muntatge, l'explotació i el manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques per a la producció d'aigua calenta sanitària o per al suport a sistemes de calefacció i altres usos.
 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Mantenidor/a d'instal·lacions solars tèrmiques

  • Muntador/a d'instal·lacions solars tèrmiques

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)