Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques (nivell 2) [ENAE0208]  

Competència general

Realitzar el muntatge, posada en servei, operació i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques, amb la qualitat i seguretat requerides i complint la normativa vigent.

Àmbit professional
 
Desenvolupa la seva activitat professional tant per compte propi com aliena, en l'àrea o departament de producció de petites, mitjanes i grans empreses, públiques o privades, dedicades a realitzar el muntatge, l'explotació i el manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques per a la producció d'aigua calenta sanitària o per al suport a sistemes de calefacció i altres usos.
 
Sectors productius
 
Aquesta qualificació s'ubica al sector energètic, subsector de producció i distribució d'energia elèctrica, gas, vapor i aigua calenta, en les activitats productives en les quals es realitzen el muntatge, l'explotació i el manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques per a la producció d'aigua calenta sanitària o per al suport a sistemes de calefacció i altres usos.
 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Mantenidor/a d'instal·lacions solars tèrmiques

  • Muntador/a d'instal·lacions solars tèrmiques

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)