CFGM Basquetbol

Tècnic/a esportiu/va en basquetbol 
(1005 h · 2 cursos acadèmics) 

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Primers auxilis. Activitat física adaptada i discapacitat. Organització esportiva. Formació del jugador en etapes inicials. Direcció d’equips en etapes inicials. Ensenyament del bàsquet. Tàctica d’atac i defensa en etapes inicials. Bases de l’aprenentatge esportiu. Bases de l’entrenament esportiu. Esport adaptat i discapacitat. Organització i legislació esportiva. Gènere i esport. Formació del jugador en l’etapa de tecnificació. Direcció d’equips en l’etapade tecnificació. Entrenament en bàsquet. Tàctica d’atac i defensa en l’etapa de tecnificació. Iniciació en bàsquet en cadira de rodes.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Dinamitzador/a, instructor/a de la iniciació esportiva de bàsquet. Acompanyant/a, animador/a, director/a, organitzador/a d’esportistes en activitats, en competicions i en esdeveniments del nivell d’iniciació de bàsquet. Entrenador/a de nivell 1 de bàsquet. Monitor/a d’escoles de bàsquet. Dinamitzador/a i director/a de l’entrenament en l’etapa de tecnificació de bàsquet. Coordinador/a d’esportistes en competicions i esdeveniments del nivell. Entrenador/a de nivell 2 de bàsquet. Director/a tècnic/a de club de base. Coordinador/a d’escoles de bàsquet.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)