CFAS Gràfica audiovisual

Tècnic/a superior d'arts plàstiques i disseny en gràfica audiovisual (2.000 hores • 2 cursos acadèmics).

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Fonaments de la representació i l'expressió visual. Fotografia. Guió i estructura narrativa. Història de la imatge audiovisual i multimèdia. Llenguatge i tecnologia audiovisual. Mitjans informàtics. Projecte integrat. Projectes de gràfica audiovisual. Recursos gràfics i tipogràfics. Tècniques 3D. Teoria de la imatge. Formació i orientació laboral. Formació pràctica en empreses, estudis o tallers.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Disseny, organització i gestió de projectes de gràfica audiovisual. Realització de producció i postproducció audiovisual orientada a formats diversos de distribució i mitjans tècnics: cinema, televisió, pàgines web, multimèdia, videojocs, telèfon mòbil i altres suports. Disseny i composició d'escenaris reals i virtuals, i il•luminació de l'escena. Anàlisi de propostes de projectes de gràfica audiovisual aplicats a àmbits diferents. Col•laboració en l'organització i la supervisió de la producció.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)