Operació de xarxes departamentals (nivell 2) [IFCT0110]  

Competència general

Realitzar procediments que assegurin la connectivitat oferta per una xarxa departamental, així com l'accés als recursos de la mateixa, mitjançant la configuració i seguiment dels elements de connexió, la instal·lació del programari de xarxa, l'operativa de manteniment, la resolució dels problemes o incidències detectades, seguint especificacions establertes.
 
Entorn professional

 
Desenvolupa la seva activitat professional per compte d'altri, en empreses o entitats públiques o privades de qualsevol mida, que disposin d'infraestructura de xarxes intranet, Internet o extranet, en l'àrea de sistemes i telemàtica del departament d'informàtica, o de xarxes i comunicacions.
 
Sectors productius
 
S'ubica sobretot al sector serveis, i principalment en els següents tipus d'empreses: organismes públics i empreses que per la seva mida i organització necessitin disposar de xarxes departamentals; empreses dedicades a la instal·lació i manteniment de xarxes d'ordinadors.
 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Instal·lador/a d'equips microinformàtics

  • Operador/a de xarxes locals

  • Tècnic/a de suport informàtic

  • Tècnic/a en sistemes microinformàtics

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)