Serveis de restaurant (nivell 2) [HOTR0608]  

Competència general
Desenvolupar i muntar tot tipus de serveis d'aliments i begudes en restaurant i preparar elaboracions culinàries en vista del comensal, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, acollint i atenent al client, utilitzant, en cas necessari, la llengua anglesa, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establerts i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.

 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Cambrer/a de bar-cafeteria

  • Cap de rang

  • Cap de sector de sala o restaurant

  • Segon/a cap de sala o de restaurant


Àmbit professional
 
Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries del sector públic o privat, realitzant les seves funcions sota la dependència del cap de restaurant o sala, o superior jeràrquic equivalent.
 
Sectors productius
 
Aquesta qualificació s'ubica en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d'elaboració i servei d'aliments i begudes; principalment en el sector d'hoteleria i, en el seu marc, els subsectors d'hotelería i restauració, tant tradicional com moderna, però també, en menor mesura, en sectors i subsectors tals com al de sanitat, educació o transports i comunicacions.


Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)