Cuina (nivell 2) [HOTR0408]  

Competència general

Desenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d’aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant-hi amb autonomia les tècniques corresponents, i aconseguir la qualitat i els objectius econòmics establerts respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
 

Àmbit professional
 
Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hoteleria, encara que també pot treballar pel seu compte en petits establiments del subsector de restauració.
 
Sectors productius
 
Aquesta qualificació s'ubica, principalment, en sectors en els quals es desenvolupen processos de preeleboració i elaboració d'aliments i begudes, com seria el sector d'hoteleria i els subsectors d'hostaleria i restauració (tradicional, evolutiva i col·lectiva).
 
També en establiments dedicats a la preelaboració i comercialització d'aliments crus, tendes especialitzades en menjars preparades, empreses dedicades a l'emmagatzematge, envasament i distribució de productes alimentaris, etc.



Ocupacions o llocs de treball relacionats

  • Cap de cuina

  • Cap de magatzem

  • Cap de partida de cuina

  • Cuiner/a

  • Cuiner/a de vaixell

  • Encarregat/da de compres

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)