Muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió (nivell 2) [ELEE0109]  

Competència general

Muntar, mantenir i reparar les instal·lacions elèctriques per a baixa tensió compreses en l'àmbit del Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió, aplicant les tècniques i els procediments requerits en cada cas, aconseguint els criteris de qualitat, en condicions de seguretat i complint la normativa vigent.

Àmbit professional
 
Desenvolupa la seva activitat professional en petites i mitjanes empreses, majoritàriament privades, per compte propi o aliè, en les àrees de muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió (BT), estant regulada l'activitat pel Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió.
 
Sectors productius
 
S'ubica al sector de producció i distribució d'energia elèctrica, en les activitats de muntatge i manteniment de les instal·lacions de baixa tensió contemplades en l'àmbit del REBT: Instal·lacions de BT en edificis d'habitatges. Instal·lacions de BT en edificis d'oficines.

 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Instal·lador electricista d'instal·lacions especials (IBTE)

  • Instal·lador/a electricista d'edificis

  • Instal·lador/a electricista (IBTB)

  • Instal·lador/a mantenidor/a elèctric

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)