CFGM Gestió administrativa (àmbit jurídic)

Tècnic/ca en gestió administrativa (àmbit jurídic) (2.000 hores • dos cursos acadèmics)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?
 

Comunicació empresarial i atenció al client. Operacions administratives de compravenda. Empresa i Administració. Tractament informàtic de la informació. Tècnica comptable. Productes i serveis financers i d’assegurances bàsics. Operacions administratives de recursos humans. Tractament de la documentació comptable. Anglès. Empresa a l’aula. Operacions auxiliars de gestió de tresoreria. Formació i orientació laboral. Formació en centres de treball. Organització i estructura de l’àmbit jurídic i judicial. Tramitació processal i auxili judicial.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Auxiliar administratiu/va. Ajudant/a d’oficina. Auxiliar administratiu/va de cobraments i pagaments. Auxiliar administratiu/va de gestió personal. Administratiu/va comercial. Auxiliar administratiu/va de l’administració pública. Recepcionista. Treballador/a d’atenció al públic. Treballador/a de tresoreria. Treballador/a en mitjans de pagament. A l'Administració en l'àmbit de la justícia pública i privada, bufets, registres, etc.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)