PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració (PIP)

Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració 

(1.000 hores - 1 curs acadèmic)


QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Mòduls de formació professional

  • Tècniques elementals de servei
  • Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes.
  • Aprovisionament, preelaboració i conservació culinàries
  • Elaboració culinària bàsica
  • Projecte integrat
  • Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
  • Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general

  • Estratègies i eines de comunicació
  • Entorn social i territorial
  • Estratègies i eines matemàtiques
  • Incorporació al món professional

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client.

Centres on s'imparteix

  • Guia de Formació Professional
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal