PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració (PIP)

Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració  (1.000 hores • 1 curs acadèmic)


QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Mòduls de formació professional 
• Tècniques elementals de servei
• Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes.
• Aprovisionament, preelaboració i conservació culinàries
• Elaboració culinària bàsica
• Projecte integrat
• Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
• Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general
• Estratègies i eines de comunicació
• Entorn social i territorial
• Estratègies i eines matemàtiques
• Incorporació al món professional

DE QUÈ TREBALLARÀS?
Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)