PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering (PIP)

Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering  (1.000 hores • 1 curs acadèmic)


QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Mòduls de formació professional 
• Tècniques elementals de preelaboració
• Processos bàsics de producció culinària
• Preparació i muntatge de materials per a col•lectivitats i càtering
• Projecte integrat
• Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
• Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general
• Estratègies i eines de comunicació
• Entorn social i territorial
• Estratègies i eines matemàtiques
• Incorporació al món professional

DE QUÈ TREBALLARÀS?
Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d’aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)