PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering (PIP)

Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering  (1.000 hores • 1 curs acadèmic)


QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Mòduls de formació professional 
• Tècniques elementals de preelaboració
• Processos bàsics de producció culinària
• Preparació i muntatge de materials per a col•lectivitats i càtering
• Projecte integrat
• Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
• Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general
• Estratègies i eines de comunicació
• Entorn social i territorial
• Estratègies i eines matemàtiques
• Incorporació al món professional

DE QUÈ TREBALLARÀS?
Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d’aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)