CFAS Il·lustració

Tècnic/a superior d'arts plàstiques i disseny en il·lustració
(1950 h · 2 Cursos acadèmics)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Fonaments de la representació i l’expressió visual. Teoria de la imatge. Mitjans informàtics. Fotografia. Història de la il·lustració. Dibuix aplicat a la il·lustració. Representació espacial aplicada. Tècniques d’expressió gràfica. Producció gràfica industrial. Tècniques gràfiques tradicionals. Projectes d’il·lustració. Projecte integrat. Formació i orientació laboral. 

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Especialista il·lustrador/a – dibuixant/a integrat en equips de comunicació visual, disseny gràfic, publicitat i mitjans audiovisuals. Realització d’il·lustracions i organització i supervisió de la producció. Creació i/o realització d’il·lustracions originals per a diferents àmbits: ciència, tècnica, arquitectura, interiorisme, moda, publicitat, disseny gràfic, productes, editorial, premsa. Creació i/o realització de projectes de llibres interactius i desplegables (pop-ups) en tres dimensions. Anàlisi de propostes i realització de la recerca documental i gràfica per a projectes d’il·lustració en els seus diferents àmbits. Realització i gestió d’activitats culturals, educatives i divulgatives relacionades amb la il·lustració.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)