Administració i programació en sistemes ERP-CRM (nivell 3) [IFCT0610]  

Competència general

Realitzar els processos d'instal•lació, configuració i administració en sistemes de
planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb els clients (sistemes ERP-CRM: Enterprise Resource Planning - Customer Relationship Management), realitzant les adequacions necessàries mitjançant la programació de components programari, seguint especificacions de disseny, per tal de suportar les regles de negoci de l'organització, i assegurant el seu funcionament dins de els paràmetres organitzatius de l'empresa.

Àmbit professional

Desenvolupa la seva activitat professional en l'àrea de sistemes i desenvolupament informàtics d’ empreses o entitats públiques o privades, tant per compte propi, com per compte aliena, de qualsevol mida, que disposin de sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients (sistemes ERPCRM).

Sectors productius

Es situa sobretot en el sector serveis, i principalment en els següents tipus d’empreses: empreses que utilitzen sistemes integrats de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients per la seva gestió, o les que presten a aquestes serveis de consultoria, i que poden estar emmarcades en qualsevol sector productiu.


Ocupacions o llocs de treball relacionats
  • Administrador de sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients.
  • Desenvolupador de components software en sistemes de planificació de recursos empresarials i  de gestió de relacions amb clients.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)