CFAS Gràfica publicitària

Tècnic/a superior d'arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària
(1950 h · 2 cursos acadèmics)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Fonaments de la representació i l’expressió visual. Teoria de la imatge. Mitjans informàtics. Fotografia. Història de la imatge publicitària. Tipografia. Fonaments del disseny gràfic. Teoria de la publicitat i màrqueting. Llenguatge i tecnologia audiovisual. Projectes de gràfica publicitària. Projecte integrat. Formació i orientació laboral.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Realització de productes gràfics publicitaris d’empreses i institucions i seguiment i control de la qualitat en la indústria gràfica. Realització d’aplicacions vinculades a la comunicació gràfic del missatge: tanques publicitàries, expositors, fulletons, anuncis, merchandising, ... i els seus elements associats. Realització de la preparació d’arts finals per a la seva correcta impressió, selecció de suports i acabats, anàlisis de proves de preimpressió, control de qualitat, postproducció. Director/a d’art. Creatiu. Coordinador/a de realització. Grafista expert en la selecció i ús de recursos tipogràfics, cal·ligràfics i retolació manual per a diferents aplicacions. Col·laborador/a gràfic/a en equips publicitaris multidisciplinaris.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)